Προς το περιεχόμενο

Βάση Οροφής Ski - Snowboard


NikolasdaL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω βάση οροφής για το σανίδι μου μαγνητικό και εάν υπάρχει δυνατότητα να μην ανοίξω οποιαδήποτε τρύπα στην οροφή  με εύκολη τοποθέτηση .. έψαξα μήπως βρω κάποιο παρόμοιο νήμα αλλά τζίφος .. στο ίντερνετ έχει πάρα πολλές βάσεις αλλά δε ξεχωρίζω καμία όλες μου φαίνονται ίδιες .. οποιαδήποτε πληροφορία και γνώμη θα ήταν ευπρόσδεκτη .. 
ευχαριστώ :) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

φελλοου σνοουμπορντερς

παλια ειχα κατι φουσκωτες ραγες, handirack. τελικα με τις χρησεις τριψανε το βερνικι στην οροφη, δε τις συνιστω. συν οτι με βροχη εμπαινε νερο μεσα απο τους ιμαντες.

https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=handirack

για τον ιδιο λογο απεφυγα και τους μαγνητες χωρις να εχω εμπειρια, ασε που το φοβαμαι και λιγο εχει τρομερη αντισταση αερα η σανιδα δε ξερω ποσο καλα κραταει ο μαγνητης.

με κανα 100-150€ παιρνεις ραγες αλουμινιου για οποιοδηποτε αμαξι (παιρνεις τους αναλογους ανταπτορες αν εχει rail και τι τυπου η οχι

https://www.skroutz.gr/c/1928/Mpares-Orofis-Aytokinitou.html?from=autocomplete&o=μπαρες+αυτοκινητου

και με αλλα 50 παιρνεις αυτα τα αλουμινενια πιαστρακια που μπαινουν πανω στις ραγες και βαζεις μεχρι 2 σανιδες. αυτα εχω και γω.

https://www.skroutz.gr/s/25688877/Menabo-Βάση-Οροφής-Σκι-Αλουμινίου-με-Κλειδαριά-για-4-Ζευγάρια-Σκι-2-Snowboard.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, McKolios είπε

Καλησπέρα! Βρήκες τελικά κάποιο; Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση

Εν τέλει αγόρασα μαγνητική βάση τη χρησιμοποίησα  με βόλεψε αλλά δε θα την ξαναχρησημοποιήσω γιατί πήγαμε 5 άτομα με ένα αμάξι και το μετάνιωσα ... 5 μαντράχαλοι νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν το σανίδι αλλά στη πραγματικότητα άμα πάρει ο κάθε ένας τον εξοπλισμό του κράνος6982089956 γάντια ρούχα  μπότες δε χωράς .. εκτός άμα το θες για οικογένεια .. εγώ αγόρασα έξτρα ιμάντες για περισσότερη ασφάλεια το προϊόν έγραφε έως 80km όταν υπάρχει αέρας .. εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με 90km πηγαινα  με σχετική άπνοια 

Αγορασα μαγνητικη γιατι δεν ηθελα σταθερη βαση στην οροφη .. δεν τα αξιζει τα λεφτα της κατα την αποψη μου η μανγητικη παρα ειναι ακριβη στα 150-160  € .. η σταθερη οπως ανεφερε ο φιλος πιο πανω ειναι πιο ασφαλης λυση .. εγω προσωπικα θα την πουλήσω με τη πρώτη ευκαιρία  

Screenshot_20220120-145644_Chrome.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα!

Επιστρέφω στο νήμα για λόγους αρχείου. 

Τελικά πήρα σταθερές βάσεις της Menabo και συμπληρωματικά τις βάσεις για σκι και snowboard. Τις έβαλα μόνος μου γιατί δεν είχα κοντά κατάστημα που να μπορεί να τις τοπόθετήσει. Στο αυτοκίνητό μου, το φυλλάδιο είχε λάθος στις διαστάσεις που έπρεπε να κοπούν τα λαστιχάκια, οπότε μου έστειλαν καινούρια χωρίς χρέωση. Τις έβαλα εν τέλει, φρόντισα να ακολουθήσω τον τρόπου που μου υπέδειξαν από την εταιρία, παρόλαυτά είχα-έχω έντονο πρόβλημα από τον συριγμό που προκαλεί ο αέρας όταν μπαίνει μεσα στις μπάρες γιατι τα πλαστικα που έχει δεν μονώνουν όπως θα έπρεπε και αναγκάζομαι να βάζω μονωτικές ταινίες στις οπές.

Εν τέλει θα πρότεινα μπάρες Thule που είναι πολύ πιο ακριβές, αλλά υποθέτω ότι δεν θα αντιμετωπίζει ο χρήστης τέτοια προβλήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...