Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgiouu είπε

μιλαω για το sms το οποιο υποτιθεται ειχε σταλει απο την τραπεζα,τι μπορει να εμφανιζε ως αποστολεα.Μπορουν με καποιο τροπο να παρακαμψουν τον αριθμο 6944.....και να το εμφανισουν ως "ibanking" ας πουμε;

Ναι μπορουν .

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν πάντως είναι η ευπαθής ομάδα
υπάρχει κι ένα θετικό στην ιστορία

ότι ηλεκτρονικά δεν είναι αναλφάβητοι 😂

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bitbit είπε

αν είσαι τόσο ηλίθιος και την πατάς με αυτόν τον τρόπο, μάλλον είσαι επικίνδυνος για τους άλλους.

Έλεος με τους συναισθηματισμούς σας. Δείτε την πραγματικότητα που η ασχετοσύνη και η βλακεία χτυπάνε κόκκινο

και μια χαρά απάντησαν οι μπάτσοι. σιγά μην ασχολούνται με τον κάθε ηλίθιο (δεν εννοώ τον TS, αλλά αυτό που μπορέι να την πατήσει)

Μπας κι έχεις ακούσει που λένε «το έξυπνο πουλί, απ' τη μύτη πιάνεται»;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/12/2021 στις 7:43 ΜΜ, phanispal είπε

Μπας κι έχεις ακούσει που λένε «το έξυπνο πουλί, απ' τη μύτη πιάνεται»;

Ακριβως. Jim Browing απο το youtube. O ανθρωπος κατεβαζει ολοκληρα call center με απατες πιο γρηγορα και απο την σκια του. Κι ομως επεσε θυμα σχετικα αρχαριου scammer και εχασε μεχρι και το channel του (προσωρινα).

Επεξ/σία από Clytoceyx
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Wurlit είπε

. Στο αστυνομικό τμήμα που κατήγγειλα το γεγονός, μου είπανε πως δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αριθμό κινητού, συνεπώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα,

Έγώ μια φορά είχα στείλει mail στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για παρόμοια απόπειρα phishing και μου έστειλαν απαντηση μετά από 3 μ΄ρες να πάω στο αστυνομικό τμήμα αν θέλω να αναφέρω το περιστατικό.  Απλά ανύπαρκτοι.

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε στo facebook μήνυμα όπου κάποιος άσχετος με ρωταει αν στο βιντεο είμαι εγώ....και έχει μια διεύθυνση όπου ανοίγει σύνδεσμος που για να δω το βίντεο πρέπει να συνδεθώ στο Facebook.....που ήμουν ήδη συνδεδεμένος ....

Χακερς από τα lidl........😂🤣😅

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Σήμερα μου ήρθε στo facebook μήνυμα όπου κάποιος άσχετος με ρωταει αν στο βιντεο είμαι εγώ....και έχει μια διεύθυνση όπου ανοίγει σύνδεσμος που για να δω το βίντεο πρέπει να συνδεθώ στο Facebook.....που ήμουν ήδη συνδεδεμένος ....

Χακερς από τα lidl........😂🤣😅

Δες το url του συνδέσμου. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgiouu είπε

καλλιστα θα μπορουσε η αστυνομια να ριξει ως δολωμα αγγελιες για να τσιμπησουν οι απατεωνες

αλλα θα μου πεις οκ τσιμπαει ο απατεωνας και προσπαθει να κανει την απατη στον αστυνομικο-δολωμα...πως θα συλληφθει;

Πολλες φορες ισχυει και το αντίστροφο

Δημοσ.

Πριν μερικές ημέρες μου ήρθε το sms που δείχνω παρακάτω.

Πήρα τηλέφωνο στην Εθνική τράπεζα και μου είπαν ότι "το μήνυμα είναι κακόβουλο,δεν έχει σταλεί από εμάς και στείλτε μας ένα αντίγραφο αυτού του μηνύματος που δεχτηκατε"

Screenshot_20211120-182830.png

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, anrim27 είπε

Πριν μερικές ημέρες μου ήρθε το sms που δείχνω παρακάτω.

Πήρα τηλέφωνο στην Εθνική τράπεζα και μου είπαν ότι "το μήνυμα είναι κακόβουλο,δεν έχει σταλεί από εμάς και στείλτε μας ένα αντίγραφο αυτού του μηνύματος που δεχτηκατε"

Screenshot_20211120-182830.png

Και έχεις κάρτα που έχει αυτά τα νούμερα,όπως και όλοι οι πελάτες της Εθνικής και μάστερκαρντ.ΑΠΑΤΗ είναι να σου κλέψουν τους κωδικούς.

Δημοσ.

Έκανε μπαμ ότι είναι παραπλανητικό το μήνυμα αλλά άμα είσαι λίγο άσχετος-ανιδεος(με την καλή έννοια) και πατήσεις και στο link που σου δίνει, ίσως και να την πατήσεις 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, anrim27 είπε

Έκανε μπαμ ότι είναι παραπλανητικό το μήνυμα αλλά άμα είσαι λίγο άσχετος-ανιδεος(με την καλή έννοια) και πατήσεις και στο link που σου δίνει, ίσως και να την πατήσεις 

καλή εννοια κακή έννοια ο κόσμος είναι γεμάτος κορόιδα,αν δεν ηταν δεν θα υπήρχαν τόσοι απατεώνες.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

καλή εννοια κακή έννοια ο κόσμος είναι γεμάτος κορόιδα,αν δεν ηταν δεν θα υπήρχαν τόσοι απατεώνες.

παράδειγμα η μανούλα στο άλλο θέμα με το  mms... κλασική περίπτωση υποψήφιου θύματος 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lector είπε

Βλεπω παντως ο φιλος μας εκτος απο τραπεζικα ασχολειται και με τους εμβολιασμους 😁

2021-12-19_232039.png

5η δόση ο άλλος, μα πόσο μπροστά αυτή η χώρα! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...