Dj Beast Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα Μετά από αλλαγή παρόχου (από wind σε vodafone) σε 100άρα γραμμή στο σπίτι, οι σελίδες στον chrome(pc) ή ακόμη και στο κινητό, αργούν υπερβολικά πολύ να ανοίξουν. Σε θέμα ταχύτητας download είμαι πάρα πολύ καλά. Τι μπορεί να φταίει? Μπορεί να διορθωθεί με κάποια ρύθμιση μήπως? Σας ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους
greekfragma Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 το ρούτερ το άλλαξες ή κράτησες το παλιό;
Dj Beast Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε το ρούτερ το άλλαξες ή κράτησες το παλιό; Ναι μου έστειλαν νέο μόντεμ γιατί άλλαξα πάροχο. Επίσης έχω βάλει και δικό μου ρούτερ (το είχα και στην προηγούμενη σύνδεση)
greekfragma Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 κάνε ένα reset το δικό σου και ξανασέταρέ το. κατά πάσα πιθανότητα εκεί είναι το θέμα σου.
Cosbuster Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Εναλλακτικά δοκιμάζεις και με DNS google μιας και μιλάμε για άνοιγμα σελίδων. Τώρα δεν ξέρω πως ρυθμίζονται στο συγκεκριμένο ρούτερ, αλλά μπορείς να το βάλεις και στον Η/Υ κατευθείαν. 8.8.8.8 και 8.8.4.4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα