Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά,

όταν ήμουν σχολή είχα ένα Casio που είχα πάρει κάπου 20 ευρώ και ενώ μπορούσε τεχνικά να κάνει πράξεις με μιγαδικούς, ήταν κλειδωμένο απο την εταιρεία και αναγκαζόμουν να προκαλώ memory overflow για να κάνει μια πράξη. Μέχρι που πήρα απο τα Jumbo με 5 ευρώ και έκανε την δουλειά του άψογα.

Συνεπώς δεν εμπιστεύομαι μάρκες, ούτε το ακριβότερο θα είναι καλύτερο. Τώρα με ρωτάει φίλη μου, ποιο κομπιουτεράκι να πάρει για μιγαδικούς και αυτά που είχα βρει εγώ προφανώς δεν πωλούνται πλέον. Έχετε κάποια πρόταση;

Δημοσ.

Οικονομικό κομπιουτερακι για μιγαδικους δεν γνωρίζω. 

90s και 00s είχα κομπιουτερακια της Texas instruments, εκαναν μιγαδικους και 1000 αλλα πράγματα, πλέον είναι παντελως άχρηστα καθώς με τις δυνατότητες λογισμικών σε Η/Υ και κινητά είναι σχεδόν άχρηστοι και μόνο για συλλεκτικους σκοπούς και το θεαθήναι κυκλοφορούν. 

Δημοσ.

Οικονομικό δηλαδή; Υπάρχουν με 3 αλλά και με 200 ευρώ. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Casio fx-991ex με 30ε και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, kostascho είπε

Οικονομικό δηλαδή; Υπάρχουν με 3 αλλά και με 200 ευρώ. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Casio fx-991ex με 30ε και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. 

Λέω για αυτό CASIO FX-991ES PLUS

Παίδες, η κοπέλα το θέλει για εξετάσεις στο πανεπιστήμιο, προφανώς δεν επιτρέπουν τηλέφωνα, αλλιώς με μια εφαρμογή θα ήταν μια χαρά :)

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Λέω για αυτό CASIO FX-991ES PLUS

To FX-991ex είναι πιο νέο και πιο γρήγορο. Έχει καλύτερη οθόνη και κοστίζει (στην Ελλάδα) λιγότερο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Sheogorath είπε

όταν ήμουν σχολή είχα ένα Casio που είχα πάρει κάπου 20 ευρώ και ενώ μπορούσε τεχνικά να κάνει πράξεις με μιγαδικούς, ήταν κλειδωμένο απο την εταιρεία και αναγκαζόμουν να προκαλώ memory overflow για να κάνει μια πράξη. Μέχρι που πήρα απο τα Jumbo με 5 ευρώ και έκανε την δουλειά του άψογα.

Συνεπώς δεν εμπιστεύομαι μάρκες, ούτε το ακριβότερο θα είναι καλύτερο. Τώρα με ρωτάει φίλη μου, ποιο κομπιουτεράκι να πάρει για μιγαδικούς και αυτά που είχα βρει εγώ προφανώς δεν πωλούνται πλέον. Έχετε κάποια πρόταση;

Χρόνια πολλά!

Τι εννοείς δεν υπάρχουν πια;

https://www.e-jumbo.gr/scholika/eidi-grafeiou/kombiouterakia/kombiouterakia-epistimonika/kombiouteraki-epistimoniko-urban-me-thiki_69264/

Αυτό το κομπιουτεράκι δεν είχε πάρει;  Θυμάμαι είχα πάρει ένα lexibook για δεκαδικούς και όταν πήγα να βάλω μπαταρίες (germano) μου ζήτησαν περισσότερα απ'οσο κόστισε να πάρω το κομπιουτεράκι του τζαμπο. Στα 5 ευρώ ήταν τρελή αγορά. Με αυτό πήρα πτυχίο :D

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Εχεις  ΠΜ...

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nickol-us είπε

Χρόνια πολλά!

Τι εννοείς δεν υπάρχουν πια;

https://www.e-jumbo.gr/scholika/eidi-grafeiou/kombiouterakia/kombiouterakia-epistimonika/kombiouteraki-epistimoniko-urban-me-thiki_69264/

Αυτό το κομπιουτεράκι δεν είχε πάρει;  Θυμάμαι είχα πάρει ένα lexibook για δεκαδικούς και όταν πήγα να βάλω μπαταρίες (germano) μου ζήτησαν περισσότερα απ'οσο κόστισε να πάρω το κομπιουτεράκι του τζαμπο. Στα 5 ευρώ ήταν τρελή αγορά. Με αυτό πήρα πτυχίο :D

ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ! 

Ωραίος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...