katsarospit Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Καλησπέρα παιδιά! Ετοιμάζομαι να κάνω μια παραγγελία μέχρι 2 κιλά αξίας 68 ευρώ Πιστεύετε ότι θα πάει τελωνίο? Έχει κάνει κάποιος με καλύτερη παραγγελία για να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο να πάει τελωνίο?
Nabuko Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, katsarospit είπε Πιστεύετε ότι θα πάει τελωνίο? Όλα τα δέματα περνάνε τελωνείο. Δε θα πληρώσεις όμως κάτι έξτρα για παραγγελία από iherb.
greekparot Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Έρχονται από Ευρώπη γιαυτο δεν έχει τελωνείο; Νόμιζα ήταν από USA οι αποστολές.
Witcher1st Δημοσ. 11 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου On 08/04/2025 at 07:32, greekparot said: Έρχονται από Ευρώπη γιαυτο δεν έχει τελωνείο; Νόμιζα ήταν από USA οι αποστολές. Το προπληρωνεις το τελωνειο. Κανω παραγγελια καθε μηνα. Ερχονται σε λιγοτερο απο 15 ημερες. 1
greekparot Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Στις 11/4/2025 στις 12:57 ΠΜ, Witcher1st είπε Το προπληρωνεις το τελωνειο. Κανω παραγγελια καθε μηνα. Ερχονται σε λιγοτερο απο 15 ημερες. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μια ερώτηση ακόμη, βάζω παραγγελία ένα συμπλήρωμα και μου λέει ότι θα το στείλουν με την εταιρεία taxydema 4€. Ξερουμε με ποια εταιρεία κούριερ συνεργάζονται εδώ στην Ελλάδα;
Nabuko Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 1 λεπτό πριν, greekparot είπε Ξερουμε με ποια εταιρεία κούριερ συνεργάζονται εδώ στην Ελλάδα; Η ίδια η taxydema μου τα φέρνει εμένα 1
greekparot Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 14 λεπτά πριν, Nabuko είπε Η ίδια η taxydema μου τα φέρνει εμένα Δεν την ήξερα την εταιρεία πρώτη φορά την είδα. Όντως υπάρχει κατάστημα και στην πόλη μου. 1
power_1 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) Τρεις ερωτησεις για iherb Α) υπαρχει περιορισμος στα τεμαχια ανα παραγγελια (παλαιοτερα ηταν 3 τεμαχια) τωρα σκεφτομαι να παραγγειλω 7 Β) Μετα τα 40€ δεν πληρωνουμε τελωνειο ? Γ) Ποια μεταφορικη επιλεγουμε κι ποσο χρονο κανουν? Ευχριστω εκ τον προτερων Επεξ/σία 23 Μαϊου από power_1
Nabuko Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 2 ώρες πριν, power_1 είπε Τρεις ερωτησεις για iherb Α) υπαρχει περιορισμος στα τεμαχια ανα παραγγελια (παλαιοτερα ηταν 3 τεμαχια) τωρα σκεφτομαι να παραγγειλω 7 Β) Μετα τα 40€ δεν πληρωνουμε τελωνειο ? Γ) Ποια μεταφορικη επιλεγουμε κι ποσο χρονο κανουν? Ευχριστω εκ τον προτερων A) Το limit είναι διαφορετικό για κάθε προϊόν. Βάλε αυτό που θες στο καλάθι σου και μετά βάλε και την ποσότητα που θέλεις και θα σε ειδοποιήσει αν φας limit Β) Μετά τα 40 δεν πληρώνεις μεταφορικά. Τελωνείο είναι προπληρωμένο Γ) Δεν επιλέγεις εσύ. Σου τα στέλνουν με Taxydema (Ταχυδεμα) 1
power_1 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε A) Το limit είναι διαφορετικό για κάθε προϊόν. Βάλε αυτό που θες στο καλάθι σου και μετά βάλε και την ποσότητα που θέλεις και θα σε ειδοποιήσει αν φας limit Β) Μετά τα 40 δεν πληρώνεις μεταφορικά. Τελωνείο είναι προπληρωμένο Γ) Δεν επιλέγεις εσύ. Σου τα στέλνουν με Taxydema (Ταχυδεμα) Ευχαριστω για την γρυγορη απαντηση. Εγω εβαλα 4 ειδη δεν ειδα limit εβαλα χ2 (συνολο 4*2=8 αντικειμενα) δεν εχει limit δοκιμασα *10 στο καθενα παλι δεν βγαζει limit απλα μετα τις ~ 125€ βγαζει οτι δεν ισχυει αυη η μεοδος αποστολης . Παλαιοτερα υπηρχε οριο αντικειμενων ανα παραγγελια απο iherb στην ελλαδα ,νομιζω οχι πανω απο 3 αντικειμενα ,αυτο εχει καταργηθει ?
Nabuko Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, power_1 είπε Παλαιοτερα υπηρχε οριο αντικειμενων ανα παραγγελια απο iherb στην ελλαδα ,νομιζω οχι πανω απο 3 αντικειμενα ,αυτο εχει καταργηθει ? Ναι το θυμάμαι αυτό αλλά και πάλι έφερνες παραπάνω με υπεύθυνη δήλωση. Τα τελευταία χρόνια δεν έχω ακούσει κάτι γι' αυτό, ίσως επειδή τώρα η iherb τα στέλνει μέσω Ολλανδίας. Και η πληρωμή θα φανεί σε iherb Netherlands. Επεξ/σία 23 Μαϊου από Nabuko 1
power_1 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Ναι το θυμάμαι αυτό αλλά και πάλι έφερνες παραπάνω με υπεύθυνη δήλωση. Τα τελευταία χρόνια δεν έχω ακούσει κάτι γι' αυτό, ίσως επειδή τώρα η iherb τα στέλνει μέσω Ολλανδίας. Και η πληρωμή θα φανεί σε iherb Netherlands. Κανει 10-15 μερες να ερθει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα