GeorgeK1988 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρακαλώ προτείνετε ένα καλό σουβλατζίδικο στην Κόρινθο, που το κρέας να το φτιάχνουν αυτοί, όχι να το παίρνουν από άλλους ούτε να είναι το "default βιομηχανικό". Ή γενικά μια παραδοσιακή καλή ταβέρνα, με κυρίως ποιότητα χωρίς καλή διακόσμηση κτλ... Ευχαριστώ. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από GeorgeK1988
tz_aristotelis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Να δοκιμάσεις (αν βέβαια δεν είναι μακριά για εσένα) στην αρχαία Κόρινθο. Είναι όμορφα και ήσυχη.
kurupakis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 K5 και Θωμάς (δε ξερω αν το φτιαχνουν μονοι τους αλλα δε νομίζω να το κανει αυτό κανείς...)
Kostasspil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Κρέας δικό τους άμα βρεις πουθενά, πες μου να πάω κι εγώ. Από κει και πέρα Meatplus, Corinthian και Aspetto είναι πολύ νόστιμα και από εστιατόρια το Αρχοντικό, το οποίο είναι έξω όμως από την πόλη. Υποκειμενικά είναι πάντως αυτά, δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα