Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Γιατί δεν είναι άρρωστοι; Αμφιβάλεις; 

Κανονικά πρέπει η πολιτεία να μεριμνεί και να έχει διαθέσιμους ψυχιάτρους εξιδικευμενους στους εθισμένους με ναρκωτικά - ποτό κλπ. 

Τι μιζέρια σας για τον συνάνθρωπο σας να την πάτε στο Reddit παρακαλώ. 

Επίσης, το ότι κάποιος κάνει θόρυβο σε μια πολυκατοικία ας χαλαρώσουμε λιγάκι. Είναι πολυκατοικία. 

Και έχω μείνει και εγώ και στην Ελλάδα και εξωτερικό (ΗΠΑ - SF, Birmingham, UK) σε block of flats. Εκεί να δείτε θόρυβο. 

Θα έπαιρνα τηλ το 911 να τους πω τι; Ο από δίπλα φωνάζει; Η το West Midlands Police να πανει να πιασουν τον Ιταλο επειδη μιλαει δυνατα με την μαμα του στο Skype;

Χρόνια πολλά. 

Στο δια ταύτα διάβασε καλύτερα για το τι είδους φασαρία αναφέρει ο ts.

Υ.Γ. Ο χρήστης ουσιών και ο αλκοολικός δεν είναι άρρωστοι. Εξαρτημένοι είναι και μάλιστα γνωρίζοντας,  εκ των προτέρων, τις συνέπειες των καταχρήσεων που κάνουν.

Οπότε μην βάζεις στο ίδιο καζάνι τον καρκινοπαθή με τον τοξικομανή, είναι ύβρις προς τους πραγματικά νοσούντες.

• Like 7
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

https://www.rodiaki.gr/article/404255/anabiwnei-h-anthrwpoktonia-ths-ialysoy

Αυτό συνέβη κυριολεκτικά στη γειτονιά μου... Και ακόμα δε μπορώ να το συνειδητοποιήσει. 

Ο τύπος ήταν γομάρι 1.90+ και επειδή είχε νευριάσει από τη φασαρία του γείτονα πήγε να του κάνει παρατήρηση. Αυτός ο μπάσταρδος όμως κρύφτηκε πίσω από τη πόρτα και τον μαχαίρωσε. 1.90 γομάρι άνθρωπος και με 2 μαχαιριές από έναν άνανδρο πέθανε ακαριαία. 

Όλοι εσείς που δίνετε λύσεις τύπου τσαμπουκά, ξύλο και λοιπές μλκς ξανά σκεφτείτε το. Γιατί και δίκιο να έχετε και νεύρα να έχετε και τέρμα γυμνασμένοι να είστε δε μπορείτε να ξέρετε τι κρύβει ο άλλος πίσω από τη πόρτα του. 

Εδώ να αναφέρω ότι και εγώ πήγα με τσαμπουκά στον από πάνω που έκανε μονίμως φασαρία (είναι αλλοδαπός και νοικιάζει) και σταμάτησε. Σίγουρα το να πας με καλή διάθεση και με ήπιους τόνους τέτοια άτομα το βλέπουν σαν αδυναμία και μετά γίνονται πιο εριστικοί. Το ότι σε εμένα δούλεψε ο τσαμπουκάς όμως είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Και όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να έχω την ίδια κατάληξη και να με βρουν μαχαιρωμένο, συνεχίζω να αναρωτιέμαι αν τελικά είχα πράξει σωστά...

2 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Χρόνια πολλά. 

Στο δια ταύτα διάβασε καλύτερα για το τι είδους φασαρία αναφέρει ο ts.

Υ.Γ. Ο χρήστης ουσιών και ο αλκοολικός δεν είναι άρρωστοι. Εξαρτημένοι είναι και μάλιστα γνωρίζοντας,  εκ των προτέρων, τις συνέπειες των καταχρήσεων που κάνουν.

Οπότε μην βάζεις στο ίδιο καζάνι τον καρκινοπαθή με τον τοξικομανή, είναι ύβρις προς τους πραγματικά νοσούντες.

Φίλε μου μην απαντάς σε στόμα με mentality redditor, σπαταλάς χρόνο και φαιά ουσία χωρίς λόγο. Αφού το παιδί έχει ζήσει στο block of flats, ξέρει καλύτερα 😂

• Like 6
Δημοσ.

Προς το παρον σκεφτομαστε σοβαρα τη μετακομισηαμα το πραμα δεν ηρεμησει τις ερχομενες μερες. Δοκιμασα και ωτοασπιδες ποστευω αξιζουν τον κοπο. Σε καμια περιπτωση δε θελω βια, κυριως γιατι ποτε δε θα εχω δικιο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ifollowrivers είπε

Αυτό συνέβη κυριολεκτικά στη γειτονιά μου... Και ακόμα δε μπορώ να το συνειδητοποιήσει. 

Ο τύπος ήταν γομάρι 1.90+ και επειδή είχε νευριάσει από τη φασαρία του γείτονα πήγε να του κάνει παρατήρηση. Αυτός ο μπάσταρδος όμως κρύφτηκε πίσω από τη πόρτα και τον μαχαίρωσε. 1.90 γομάρι άνθρωπος και με 2 μαχαιριές από έναν άνανδρο πέθανε ακαριαία. 

Έχεις δίκιο. Καλό είναι να δίνουμε τόπο στην οργή. Στη γειτονιά μου τα περισσότερα σπίτια είναι μονοκατοικίες και ιδιόκτητα. Ο μόνος λόγος καβγάδων είναι το να παρκάρεις μπροστά σε σπίτι άλλου. Αυτά στην επαρχία είναι αιτίες καβγάδων. Οι αθηναίοι λογικά θα απορήσουν. Κάποια στιγμή λοιπόν μου έτυχε και μένα όταν πάρκαρα μπροστά σε γείτονα, βλέποντας όμως ότι εκείνος έχει παρκάρει και δεν τον "ενοχλώ". Του είπα πολύ ειρωνικά να καλέσει την τροχαία αν έχει κάποιο πρόβλημα. Ταυτόχρονα επειδή τον είδα ότι ήταν πολύ νευριασμένος, του είπα μην τυχόν κάνει τίποτα στο αμάξι γιατί έχω κάμερα και βλέπει μέχρι εκεί. Ο τύπος είναι γέρος και "τρελός" και δεν υποχωρούσε. Αργότερα σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να βγει με κανα ντουφέκι και να μου ρίξει μία. Παρότι είχε άδικο γιατί οι δρόμοι είναι για όλους, έπρεπε να υποχωρήσω και να τον καλμάρω. Σίγουρα να μην ειρωνευτώ. Ποτέ δεν ξέρουμε πώς κουμαντάρει κανείς τον θυμό του. Πολλά φονικά έχουν γίνει για το παρκινκ. Πρέπει πάντα ένας από τους δυο να ρίχνει τους τόνους ακόμα κι αν έχει δίκιο. Αυτή είναι η μαγκιά. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nickoGR012 είπε

Προς το παρον σκεφτομαστε σοβαρα τη μετακομισηαμα το πραμα δεν ηρεμησει τις ερχομενες μερες. Δοκιμασα και ωτοασπιδες ποστευω αξιζουν τον κοπο. Σε καμια περιπτωση δε θελω βια, κυριως γιατι ποτε δε θα εχω δικιο

Μόνο εσύ έχεις πρόβλημα στην πολυκατοικία με τον συγκεκριμένο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nickoGR012 είπε

Και πολυ ορθα πραττεις. Ειναι η μονη ρεαλιστικη λυση σε τετοιες καταστασεις. Απο θεωριες κι ευφυολογηματα απο τυπους που δεν αντιπροτεινουν τιποτα, θα χορτασεις (1-2 παραδειγματα τα 'χουμε κι εδω μεσα). Αλλα αν κοιταξεις καταματα το προβλημα και τον εαυτο σου, αλλη λυση, δυσκολα θα βρεθει αν δεν ειναι συνεργασιμος ο γειτονας. Δυστυχως.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ifollowrivers είπε

Όλοι εσείς που δίνετε λύσεις τύπου τσαμπουκά, ξύλο και λοιπές μλκς ξανά σκεφτείτε το. Γιατί και δίκιο να έχετε και νεύρα να έχετε και τέρμα γυμνασμένοι να είστε δε μπορείτε να ξέρετε τι κρύβει ο άλλος πίσω από τη πόρτα του. 

Εδώ να αναφέρω ότι και εγώ πήγα με τσαμπουκά στον από πάνω που έκανε μονίμως φασαρία (είναι αλλοδαπός και νοικιάζει) και σταμάτησε. Σίγουρα το να πας με καλή διάθεση και με ήπιους τόνους τέτοια άτομα το βλέπουν σαν αδυναμία και μετά γίνονται πιο εριστικοί. Το ότι σε εμένα δούλεψε ο τσαμπουκάς όμως είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Και όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να έχω την ίδια κατάληξη και να με βρουν μαχαιρωμένο, συνεχίζω να αναρωτιέμαι αν τελικά είχα πράξει σωστά...

Φίλε μου μην απαντάς σε στόμα με mentality redditor, σπαταλάς χρόνο και φαιά ουσία χωρίς λόγο. Αφού το παιδί έχει ζήσει στο block of flats, ξέρει καλύτερα 😂

καλοι οι ρατσιστικοι τονοι κρυμμενοι σ αυτο που γραφεις, το αρθρο που εβαλες λεει οτι το "παλικαρι" εσπασε την πορτα με ξυλο και μπηκε μεσα σε ξενο διαμερισμα πρωτου μαχαιρωθει. Φανταζομαι ξερεις οτι στις μισες ΗΠΑ δεν θα γινοταν καν δικαστηριο αν ισχυει αυτο. Το αν κάποιος ειναι ασπρος μαυρος η μπλε και απο τη Λαρισα η το Τιμπουκτου σχετιζεται με την φασαρια που κανει μονο σε αρρωστα μυαλα

• Confused 1
Δημοσ.

Κυριως ναι, οι υπολοιποι απλα αδιαφορουν γενικα. Εμεις απλα ειμαστε ακριβως απο πανω οποτε μας επηρεαζει αμεσα. Και δεν εχω σκοπο ουτε να σπασω κανεναν στο ξυλο και να τρεχω και να χασω το δελτιο μου, ουτε να ψοφησω γιατι στραβωσε ενας μ@@@ς. Σιγουρα μπορω να εξασκησω το μυαλο μου να τον αγνοησει.

Δημοσ.

και εγω εχω τσακωθει απειρες φορες, για τετοιους λογους περι θορυβων και μουσικης, η λυση ηταν το βραδυ ωτοασπιδες και με την πρωτη ευκαιρια μετακομιζα και τελειωνε η υποθεση...και στα επομενα σπιτια που νοικιαζα εψαχνα καλα την γειτονια και τα διαμερισματα εξαρχης, αλλα τελικα αργα η γρηγορα παλι υπηρχε θορυβος, σκυλος που εκλαιγε τις νυχτες, φουγαρα που κανουν θορυβο απο τον αερα, παιδακια να ουρλιαζουν...παντα θα υπαρχουν ενοχλητικοι θορυβοι οπου υπαρχει κοσμος! το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχουν καλα σπιτια με ηχομονωση και τα σχετικα, ολα ειναι ψευτοφτιαγμενα φθηνιαρικα! και δυστηχως ειμαστε σαν ζουγκλα σαν χωρα, ηχορυπανση απειρη, δεν θα βαλεις ακρη, μετακομισε καπου ποιο ηρεμα να ξεμπερδευεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο πιο επικίνδυνος, είναι αυτός που δεν έχει να χάσει τίποτα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτός είναι ο απο κάτω.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 5
Δημοσ.

Απο προσωπική εμπειρία, οι ωτοασπίδες κάνουν δουλειά σε τέτοιες περιπτώσεις, και αν βρεις αυτές που σου ταιριάζουν δεν ενοχλούν κιόλας. Σίγουρα καλό πρώτο βήμα αφού δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα. 

Δημοσ.

@ Ts

κερασε τον οτι πινει ...μερικες φορες,  και θα γινετε κολλητοι.

Εγω στην αθηνα δινω πουρμπουαρ στα πρεζονια να μου προσεχουν το αμαξι , να μην πληρωνω παρκιγκ οταν ειναι για λιγη ωρα...ξηγιουνται και στο οργανο καταλληλα με λιγο κλαμα, τους λυπουνται οι δημοτικοι υπαλληλο  μη χασουν το περμπουαρ ,  και φευγουν, κανουν τα στραβα ματια. Το πρεζονι με 2 ευρω λαδωνεται να κανει τη δουλεια...το οργανο ποσα;

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nickoGR012 είπε

Καλησπέρα σας,

εδώ και λίγους μήνες μετακόμισε στην γκαρσονιέρα από κάτω μου ένας τύπος και από τότε μέρα παρά μέρα μέχρι αργά το βράδυ δηλαδή 2:30 - 3:30 το πρωί ακούμε ομιλίες, να πετάνε πράματα κτλπ. Δοκίμασα φιλικά στην αρχή να του μιλήσω αλλά ο τύπος είναι κόκαλο απ' το ποτό σχεδόν όλη μέρα. Αποκορύφωμα σήμερα βράδυ πρωτοχρονιάς γυρίσαμε κατά τη μία και είχε την τηλεόραση στη διαπασών. Φιλικά πήγα κάτω και του εξήγησα για πολλοστή φορά ότι η γκαρσονιέρα είναι κάτω από την κρεβατοκάμαρά μας και ακούμε τα πάντα. Για να μη μακρηγορώ καταλήξαμε να βριζόμαστε στο φωταγωγό και να μου λέει έλα να λογαριαστούμε άμα θες. Είμαι στα όρια και δε θέλω να έρθουμε στα χέρια γιατί θα καταλήξει άσχημα όλο αυτό. Σκέφτηκα για αστυνομίες, δικηγόρους και τα συναφή αλλά δεν έχω ούτε τα χρήματα ούτε τη διάθεση να τρέχω σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Σκέφτομαι να πω στον ιδιοκτήτη να δοκιμάσουμε να μονώσουμε το πάτωμα μιας και είναι παρκέ και είναι κούφιο μέσα. Δοκίμασα να βάλω χαλιά και από κάτω ηχομονωτικά υλικά αλλά λίγο περιόρισαν το πρόβλημα. Τον τύπο τον έψαξα λίγο από τα λίγα που βρήκα καταλαβαίνω ότι δύσκολα θα συνεννοηθούμε λογικά. Σκέφτομαι ωτοασπίδες προς το παρόν αλλά το θέμα είναι ότι ο τύπος είναι ναυάγιο και μόνο προβλήματα θα έχουμε. Ψάχνω να βρω τον ιδιοκτήτη του ακινήτου να του κάνω μια καλή προσφορά να τον πετάξει έξω και να μου νοικιάσει εμένα τη γκαρσονιέρα αλλά δεν έχω βρει άκρη. Έχει βρει κανείς άκρη με τέτοια θέματα?

Εχω το ίδιο θέμα με τον από πάνω που ζει με την γκομενα του

Κάθε βράδυ στις 2:30-3:00 γίνετε το έλα να δεις. 

Φωνές, γέλια, χτυπάνε πόρτες.... 

Δεν σέβονται τίποτα... 

Και ειμαι στο σπίτι 4 μήνες... 

Κάνω υπομονή τουλάχιστον να κλείσει 1 χρόνος και να φύγω... 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε

@ Ts

κερασε τον οτι πινει ...μερικες φορες,  και θα γινετε κολλητοι.

Aρχισαν και τα ευφανταστα ινσομνιακα σεναρια, τυπου "γινε το βαπορακι του, αγοραζε του ναρκωτικα κλπ".

Την ησυχια του θελει ο ανθρωπος κι οχι να καταληξει φυλακη για εμποριο ναρκωτικων, με την ελπιδα οτι ο γειτονας του (που μεχρι στιγμης τον απειλει να σημειωσουμε), ισως συνετιστει αν ο ts αρχισει να του ψωνιζει την ηρωινη.

Επεξ/σία από BackFromHell

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...