St3liosGr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 50 λεπτά πριν, insomniac01 είπε Κοιτά ναι είναι, αλλά στην τελική δεν θα τα χρησιμοποιεί. Είναι κάτι σαν ημι-λαμογια. Πάντως προσωπικά ξέρω πολλούς που τα παίρνουν μαύρα (μεγάλα ποσά) και τα βάζουν σε σακούλες (ναι ακούγετε γελοίο) και τα πάνε με αυτοκίνητο στην Ελβετία-Αυστρια-Βορειες χώρες. Εκεί δεν ρωτάνε τίποτα. Απλά, οι περισσότερες τράπεζες θέλουν πολλά χρήματα κατάθεση (400,000-500,000+). "Ανταλλαγή πληροφοριών" google . Δεν υπάρχει πλέον αυτό που λες . Παλιά ίσως τώρα γιοκ . Σε καμία Πολωνία αν και εκεί δύσκολο το βλέπω . 1
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Τιμή χωρίς φπα ο πελάτης πληρώνει 100€, τιμή με φπα ο πελάτης πληρώνει 124€, το ξέπλυμα παραμένει το ίδιο, όσες αποδείξεις και αν κοπούν ! Αυτο που λεει ο @Ntinaras ειναι, οτι στην περιπτωση του ΦΠΑ, αυτος που θελει να ξεπλυνει θα χασει ανγκαστικα το 24% των χρηματων προς το κρατος, ενω τωρα απλα βαζεις στο ταμειο 60 ευρω, και χτυπαει μια αποδειξη και τελος. 3
insomniac01 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, St3liosGr είπε "Ανταλλαγή πληροφοριών" google . Δεν υπάρχει πλέον αυτό που λες . Παλιά ίσως τώρα γιοκ . Σε καμία Πολωνία αν και εκεί δύσκολο το βλέπω . Πίστευε ότι θέλεις φίλε. Δεν θα σου απαγορεύσω εγώ να πιστεύεις ότι σου αρέσει. 22 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Όχι, να 'σαι σίγουρος πως θα τα ξοδέψει εκεί που τα στέλνει...ή μπορεί και να τα αφήσει να ξεχαστούν στο λογαριασμό που πάνε και να πάνε υπέρ του κράτους εκείνου μετά από κάποια χρόνια. Και μετά ξυπνήσαμε ε; Ρε φίλε τι λες. Τι να πάνε σε κράτος άλλου. Εγώ αν έχω 800.000 στην Barclays πως θα πάνε σε λογαριασμό άλλου; Ή τι να ξεχαστούν; Εγώ μπορεί απλά να τα αποθηκεύω εκεί για να στέλνω το παιδί μου για σπουδές. Ή να τα δεσμεύσω και να παίρνω επιτόκιο. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από insomniac01 3
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Απο την απόδειξη που δεν έκοψε ενα εργαστήριο φτάσαμε στην Ελβετία και στην Barclays. All time classic!!!
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Τιμή χωρίς φπα ο πελάτης πληρώνει 100€, τιμή με φπα ο πελάτης πληρώνει 124€, το ξέπλυμα παραμένει το ίδιο, όσες αποδείξεις και αν κοπούν ! Δεν υπαρχει πελατης στο ξεπλυμα! Εσυ εισαι ο πελατης! Σκεψου να εχεις βγαλει 1εκ απο ναρκωτικα, πως θα τα ξεπλυνεις?? θα ανοιξεις μασατζιδικο και θα χρεωνεις το μασαζ 50 ευρω + φπα. θα κοβεις αποδειξεις και θα πληρωνεις 50 ευρω σε εσενα και τα 12 ευρω του φπα στο κρατος, αρα θα χανεις λεφτα αναγκαστικα για να ξεπλυνεις αν ο φπα ειναι 0, τοτε θα δινεις 50 σε εσενα και θα το ξεπλενεις τσαμπα 1
Vasileios-gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Τσάμπα Φ.Π.Α δεν σημαίνει και τσάμπα φορολογία. 4
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε Τσάμπα Φ.Π.Α δεν σημαίνει και τσάμπα φορολογία. Αν δηλωνεις ιδια εσοδα και εξοδα, τοτε ναι σημαινει τσαμπα
St3liosGr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, insomniac01 είπε Πίστευε ότι θέλεις φίλε. Δεν θα σου απαγορεύσω εγώ να πιστεύεις ότι σου αρέσει. Ρε φίλε τι λες. Τι να πάνε σε κράτος άλλου. Εγώ αν έχω 800.000 στην Barclays πως θα πάνε σε λογαριασμό άλλου; Ή τι να ξεχαστούν; Εγώ μπορεί απλά να τα αποθηκεύω εκεί για να στέλνω το παιδί μου για σπουδές. Ή να τα δεσμεύσω και να παίρνω επιτόκιο. Εσύ όντως μπορεί να μην απαγορεύεις κάτι γιατί πολύ απλά δεν μπορείς !! Υπάρχουν άλλοι για αυτό !! Επειδή όμως ούτε απέξω από Barclays ή HSBC δεν έχεις περάσει ,πες τους "γνωστούς " να μην τα στέλνουν με σακούλες δεν έχει νόημα μπορεί να τους κλέψουν στο δρόμο !!!!!!
Vasileios-gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Ntinaras είπε Αν δηλωνεις ιδια εσοδα και εξοδα, τοτε ναι σημαινει τσαμπα Αν δηλώνεις ίδια έξοδα και έσοδα , προφανώς δεν ξεπλένεις χρήμα, αλλά το κρατάς βρώμικο. 4 1 1
The_Judas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για προφανείς λόγους είναι 0% το ΦΠΑ στην υγεία και το 6% στα φάρμακα. Δεν έχει καμία σχέση με το ξέπλυμα χρήματος. Αν ήταν έτσι θα ανοίγαν όλοι ιατρεία και θα δήλωναν 10εκ έσοδα και 10εκ έξοδα. Σε αυτή την περίπτωση ο έλεγχος από την εφορία είναι δεδομένος. Αυτοί που αποκρύπτουν εισόδημα δεν κόβουν καν αποδείξεις ή χρησιμοποιούν άλλα λογιστικά τρικ. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από The_Judas
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Και πλεον φτάσαμε στο πλυντήριο αυτοκινήτων του Breaking bad!!! Και όλα αυτά απο μια απόδειξη!!! 1
makis269 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και πλεον φτάσαμε στο πλυντήριο αυτοκινήτων του Breaking bad!!! Και όλα αυτά απο μια απόδειξη!!! αφού οι περισσότεροι χρήστες που απαντούν στο forum είναι τουλάχιστον επίτιμοι ερευνητές από NASA καθηγητές στο MIT και δε συμμαζεύεται μου ακούγεται πολύ λογικό.
Vasileios-gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, makis269 είπε αφού οι περισσότεροι χρήστες που απαντούν στο forum είναι τουλάχιστον επίτιμοι ερευνητές από NASA καθηγητές στο MIT και δε συμμαζεύεται μου ακούγεται πολύ λογικό. Θα ήταν καλύτερο να συζητάς τις ιδέες τους και όχι να κρίνεις το προσωπο τους.
makis269 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε Θα ήταν καλύτερο να συζητάς τις ιδέες τους και όχι να κρίνεις το προσωπο τους. καλησπέρα σας εγώ δεν κρίνω κάποιον επί του προσωπικού ,πάντα μιλάω αόριστα . Καλή χρονιά.
sstratos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Εγω που έχω φαρμακείο , τα ραπιντ που κάνω τα χτυπάω 8 ευρώ στην ταμειακή , σε ειδικό κουμπί "παροχής υπηρεσιών" και έχει φπα 0% διότι ετσι λέει ο νόμος. Το να χτυπάς 8 ευρώ στο 0% φπά , μπορεί να μην αποδίδεις φπα στο κράτος άμεσα , αλλά σου ανεβάζει το φόρο εισοδήματος και το συνολικό εισόδημα. Οπόταν στα παίρνει απο εκεί !! Και οι έλεγχοι ειναι πάρα πολλοί στο συγκεκριμένο θέμα , ξέρω κάποια φαρμακεία που τους επέβαλαν πρόστιμο και λουκέτο 3ων ημερών διότι κάναν ραπιντ , χωρίς να κόβουν απόδειξη (γίνεται διασταύρωση απο το μητρώο ασθενών οπου περνάμε τα αποτελέσματα με το ζ της ταμειακής. Φαντάσου να έχεις καταχωρήσει 50 τεστ και στο πεδίο του 0% φπα να μην εχεις χτυπήσει ούτε μια απόδειξη!) Στο θέμα , το οτι δεν σου έκοψε απόδειξη ταμειακής αλλα σου έδωσε μόνο το χαρτί της συναλλαγής απο το pos , εκείνη τη στιγμή έκανε φοροδιαφυγή. Κάποια τυχαία στιγμή θα γίνει διασταύρωση των αποδείξεων της ταμειακής και του pos και θα τον τσακώσουν. Εκτός και αν στο τέλος της ημέρας χτυπήσει πχ 5-6 αποδείξεις των 60 ευρώ. Μπορεί να έχει φορολογικό μηχανισμό και να βγάζει το χαρτί της απόδειξης κάπου που να μην το είδες. Δεν είναι απαραίτητο να εχει ταμειακή μηχανή με την κλασική εννοια που την ξέραμε μέχρι τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις