johnnyman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε. Μια ερώτηση εάν γνωρίζει κάποιος. Η γυναίκα μου θέλει να μεταφέρει στον αδελφό της κάποια χρήματα(1000 ευρώ)και σε λίγο καιρό θα της τα επιστρέψει. Πρέπει να προσέξουμε κάτι για να μη έχουμε θέμα με την εφορία? Πως πρέπει να γίνει? Ευχαριστώ πολύ.
panagiotis54 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 οχι ειναι μικρο ποσο και μονο 1 φορα 1
johnnyman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, panagiotis54 είπε οχι ειναι μικρο ποσο και μονο 1 φορα Οπότε τα μεταφέρουμε μέσω τράπεζας και μετά γίνεται το αντίθετο και όλα καλά?
leonidas_fs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Όπως είπε και ο Παναγιώτης δεν θα έχεις κανένα θέμα, οπότε προχώρα άφοβα. 1
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 36 minutes ago, johnnyman said: Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε. Μια ερώτηση εάν γνωρίζει κάποιος. Η γυναίκα μου θέλει να μεταφέρει στον αδελφό της κάποια χρήματα(1000 ευρώ)και σε λίγο καιρό θα της τα επιστρέψει. Πρέπει να προσέξουμε κάτι για να μη έχουμε θέμα με την εφορία? Πως πρέπει να γίνει? Ευχαριστώ πολύ. τελειως μικρο ποσο. 1
johnnyman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, poulinos είπε τελειως μικρο ποσο. 10 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Όπως είπε και ο Παναγιώτης δεν θα έχεις κανένα θέμα, οπότε προχώρα άφοβα. Οπότε προχωράμε μεταφορά μέσω ebanking και όταν τα επιστρέψει πάλι το ίδιο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 5 minutes ago, johnnyman said: Οπότε προχωράμε μεταφορά μέσω ebanking και όταν τα επιστρέψει πάλι το ίδιο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. σωστα.η και λεφτα στο λεπτο. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Να ρωτήσω για κάτι περίεργο που έκανα; Έχω ένα λογαριασμό στην Εθνική από τότε που γεννήθηκα και έχω εκεί τα χρήματα. Χρεωστική σ' αυτόν δεν έχω βγάλει. Πριν δύο μήνες άνοιξα ένα δεύτερο ο οποίος δεν έχει χρήματα μέσα. Σ' αυτόν έβγαλα χρεωστική. Η λογική μου (ή παράνοια κατά γενική ομολογία υποθέτω) είναι να προσθέτω χρήματα σε εκείνο το λογαριασμό όταν είναι να κάνω κάποια ηλεκτρονική αγορά ώστε αν τυχών συμβεί τίποτα (προσέχω να είναι https το site, να έχει αξιολογήσεις το κατάστημα/ Κινέζος πωλητής, κρατώ ενημερωμένο το λειτουργικό/ browser, μπαίνω από το WiFi του σπιτιού μου) να μην μου ξηλωθεί το βιβλιάριο. Έχω και Paypal σ' αυτό το λογαριασμό. Εν' ολίγοις ο 2ος λογαριασμός χρησιμοποιείται σαν προπληρωμένη κάρτα χωρίς το 1ε που χρειάζεται για τη κάθε φόρτιση. Τα ποσά που μεταφέρονται είναι το πολύ 100ε το μήνα, συνήθως σε επιμέρους μεταφορές π.χ. 30ε+40+30ε. Η απορία μου είναι ίδια με του t.s. Υπάρχει περίπτωση να γίνει πανηγύρι με την εφορία;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Να ρωτήσω για κάτι περίεργο που έκανα; Έχω ένα λογαριασμό στην Εθνική από τότε που γεννήθηκα και έχω εκεί τα χρήματα. Χρεωστική σ' αυτόν δεν έχω βγάλει. Πριν δύο μήνες άνοιξα ένα δεύτερο ο οποίος δεν έχει χρήματα μέσα. Σ' αυτόν έβγαλα χρεωστική. Η λογική μου (ή παράνοια κατά γενική ομολογία υποθέτω) είναι να προσθέτω χρήματα σε εκείνο το λογαριασμό όταν είναι να κάνω κάποια ηλεκτρονική αγορά ώστε αν τυχών συμβεί τίποτα (προσέχω να είναι https το site, να έχει αξιολογήσεις το κατάστημα/ Κινέζος πωλητής, κρατώ ενημερωμένο το λειτουργικό/ browser, μπαίνω από το WiFi του σπιτιού μου) να μην μου ξηλωθεί το βιβλιάριο. Έχω και Paypal σ' αυτό το λογαριασμό. Εν' ολίγοις ο 2ος λογαριασμός χρησιμοποιείται σαν προπληρωμένη κάρτα χωρίς το 1ε που χρειάζεται για τη κάθε φόρτιση. Τα ποσά που μεταφέρονται είναι το πολύ 100ε το μήνα, συνήθως σε επιμέρους μεταφορές π.χ. 30ε+40+30ε. Η απορία μου είναι ίδια με του t.s. Υπάρχει περίπτωση να γίνει πανηγύρι με την εφορία; Αφου είναι στο ίδιο όνομα όχι. 1 1
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 52 minutes ago, Τέρης Α. said: Να ρωτήσω για κάτι περίεργο που έκανα; Έχω ένα λογαριασμό στην Εθνική από τότε που γεννήθηκα και έχω εκεί τα χρήματα. Χρεωστική σ' αυτόν δεν έχω βγάλει. Πριν δύο μήνες άνοιξα ένα δεύτερο ο οποίος δεν έχει χρήματα μέσα. Σ' αυτόν έβγαλα χρεωστική. Η λογική μου (ή παράνοια κατά γενική ομολογία υποθέτω) είναι να προσθέτω χρήματα σε εκείνο το λογαριασμό όταν είναι να κάνω κάποια ηλεκτρονική αγορά ώστε αν τυχών συμβεί τίποτα (προσέχω να είναι https το site, να έχει αξιολογήσεις το κατάστημα/ Κινέζος πωλητής, κρατώ ενημερωμένο το λειτουργικό/ browser, μπαίνω από το WiFi του σπιτιού μου) να μην μου ξηλωθεί το βιβλιάριο. Έχω και Paypal σ' αυτό το λογαριασμό. Εν' ολίγοις ο 2ος λογαριασμός χρησιμοποιείται σαν προπληρωμένη κάρτα χωρίς το 1ε που χρειάζεται για τη κάθε φόρτιση. Τα ποσά που μεταφέρονται είναι το πολύ 100ε το μήνα, συνήθως σε επιμέρους μεταφορές π.χ. 30ε+40+30ε. Η απορία μου είναι ίδια με του t.s. Υπάρχει περίπτωση να γίνει πανηγύρι με την εφορία; οχι και το εχω κανει . την μια φορα ηταν στην ιδια τραπεζα απλα απο εναν λογαριασμο στον αλλο. και παρα πολλες φορες αντι να κανω μεταφορα απο το ενα στο αλλο επειδη ηταν αλλη τραπεζα τα σηκωσα και τα κατεθεσα που θα μπορουσε να θεωρηθει πιο υποπτο. 1
zygorito Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 44 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Να ρωτήσω για κάτι περίεργο που έκανα; Έχω ένα λογαριασμό στην Εθνική από τότε που γεννήθηκα και έχω εκεί τα χρήματα. Χρεωστική σ' αυτόν δεν έχω βγάλει. Πριν δύο μήνες άνοιξα ένα δεύτερο ο οποίος δεν έχει χρήματα μέσα. Σ' αυτόν έβγαλα χρεωστική. Η λογική μου (ή παράνοια κατά γενική ομολογία υποθέτω) είναι να προσθέτω χρήματα σε εκείνο το λογαριασμό όταν είναι να κάνω κάποια ηλεκτρονική αγορά ώστε αν τυχών συμβεί τίποτα (προσέχω να είναι https το site, να έχει αξιολογήσεις το κατάστημα/ Κινέζος πωλητής, κρατώ ενημερωμένο το λειτουργικό/ browser, μπαίνω από το WiFi του σπιτιού μου) να μην μου ξηλωθεί το βιβλιάριο. Έχω και Paypal σ' αυτό το λογαριασμό. Εν' ολίγοις ο 2ος λογαριασμός χρησιμοποιείται σαν προπληρωμένη κάρτα χωρίς το 1ε που χρειάζεται για τη κάθε φόρτιση. Τα ποσά που μεταφέρονται είναι το πολύ 100ε το μήνα, συνήθως σε επιμέρους μεταφορές π.χ. 30ε+40+30ε. Η απορία μου είναι ίδια με του t.s. Υπάρχει περίπτωση να γίνει πανηγύρι με την εφορία; Πολλοί το κάνουν, πχ στην eurobank μπορείς να έχεις την κάρτα σε έναν λογαριασμό και στο προφιλ σου να φτιάξεις ηλεκτρονικά άλλους 15 ξέρω γω (εθνική δεν το έχω κοιτάξει), οπότε ουσιαστικά αφήνεις πάντα ένα μικροποσό στην κάρτα γιατί πες οτι την χάνεις, και μπορείς να έχεις ότι ποσά θες στους άλλους, ακόμα ακόμα και να μοιράζεις ποσά για διάφορα έξοδα . Από την στιγμη πχ που έχει επιλογή "μεταφορά σε λογαριασμό μου" είναι το ένα και το αυτό. 1
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 minutes ago, zygorito said: Πολλοί το κάνουν, πχ στην eurobank μπορείς να έχεις την κάρτα σε έναν λογαριασμό και στο προφιλ σου να φτιάξεις ηλεκτρονικά άλλους 15 ξέρω γω (εθνική δεν το έχω κοιτάξει), οπότε ουσιαστικά αφήνεις πάντα ένα μικροποσό στην κάρτα γιατί πες οτι την χάνεις, και μπορείς να έχεις ότι ποσά θες στους άλλους, ακόμα ακόμα και να μοιράζεις ποσά για διάφορα έξοδα . Από την στιγμη πχ που έχει επιλογή "μεταφορά σε λογαριασμό μου" είναι το ένα και το αυτό. σε καποιες φτιαχνεις και virtual prepaid.
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Νομιζω οτι ειχε γραφτει εδω οτι εχει διαφορα αν το ποσο ειναι 999 με το αν ειναι 1000,οτι χτυπανε λιγοτερα καμπανακια ας πουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις