LuNaTiC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχει κάπου αντίστοιχο θέμα με συγκριτικά τιμές διαθεσιμότητες ή κάποιος που να τα έχει ψάξει ιδιαίτερα? Είχα δει απο κοντά το Portable της EMW και μου άρεσε που είχε μεγάλο τροχό... (είμαι και επηρεασμένος από το 29άρι μου mountain) και δεν θέλω ιδιαίτερα να πάω σε κάτι με πολύ μικρές ροδίτσες για ευνόητους λόγους Αρκετοί φίλοι μου λένε πως είναι μικρά κτλ και οτι δεν μου πάνε... είμαι 1.86/85 περίπου αλλά δεν το θέλω για πολλά πολλά... μετακίνηση εντός πόλεως και καμιά βόλτα όταν βαριέμαι να κάνω πετάλι.... Τι μου προτείνεται ? η τιμή δεν με απασχολεί αν βρω κάτι που να μου αρέσει !
greekfragma Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Αν είσαι Γιάννενα όπως βλέπω στο προφίλ αριστερά, μείνε με το 29άρι. Βάλτου με λιγότερο από τα μισά χρήματα ένα έξτρα σετάκι τροχών ελαστικά για δρόμο να αποκτήσεις ευκολία κύλισης και άσε το ηλεκτρικό. Αν μου έλεγες Αθήνα θα σου έλεγα έχει βάση το ηλεκτρικό...αλλά για Γιάννενα 100φορές ποδηλατάρα
LuNaTiC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε Αν είσαι Γιάννενα όπως βλέπω στο προφίλ αριστερά, μείνε με το 29άρι. Βάλτου με λιγότερο από τα μισά χρήματα ένα έξτρα σετάκι τροχών ελαστικά για δρόμο να αποκτήσεις ευκολία κύλισης και άσε το ηλεκτρικό. Αν μου έλεγες Αθήνα θα σου έλεγα έχει βάση το ηλεκτρικό...αλλά για Γιάννενα 100φορές ποδηλατάρα Κάνω 10χρόνια ποδήλατο.... θέλω κάτι για μεταφορικό όχι για βόλτα κυρίως Έχω ήδη στο ποδήλατο ότι χρειάζομαι από λάστιχα κτλ απλά δε θέλω να πάω για καφέ με το ποδήλατο...που λέει ο λόγος. https://www.continental-tires.com/bicycle/tires/mountainbike-tires/speed-king-2-2 Αυτά φοράει
greekfragma Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 εφόσον το θέτεις έτσι πάω πάσο. δεν είναι κακό για τα λεφτά του. καλά κάνεις και κοιτάς κάτι με μεγάλες ρόδες.
Kostas Savvidis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε Υπάρχει κάπου αντίστοιχο θέμα με συγκριτικά τιμές διαθεσιμότητες ή κάποιος που να τα έχει ψάξει ιδιαίτερα? Είχα δει απο κοντά το Portable της EMW και μου άρεσε που είχε μεγάλο τροχό... (είμαι και επηρεασμένος από το 29άρι μου mountain) και δεν θέλω ιδιαίτερα να πάω σε κάτι με πολύ μικρές ροδίτσες για ευνόητους λόγους Αρκετοί φίλοι μου λένε πως είναι μικρά κτλ και οτι δεν μου πάνε... είμαι 1.86/85 περίπου αλλά δεν το θέλω για πολλά πολλά... μετακίνηση εντός πόλεως και καμιά βόλτα όταν βαριέμαι να κάνω πετάλι.... Τι μου προτείνεται ? η τιμή δεν με απασχολεί αν βρω κάτι που να μου αρέσει ! Θέλει δίπλωμα, ασφάλεια και πινακίδες, αν δεν έχεις δίπλωμα μπορείς να κοιτάξεις σε ηλεκτρικό ποδήλατο που έχει και μεγάλες ρόδες που αρέσουν σε εσένα και βεβαίως μοτέρ για να είσαι άνετος στον δρόμο και φυσικά δεν χρειάζεται δίπλωμα για να το κυκλοφορήσεις.
LuNaTiC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δεν υπάρχουν σκουτερ εως 25κμ που δεν θελουν δίπλωμα ?
plasTOST Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε Υπάρχει κάπου αντίστοιχο θέμα με συγκριτικά τιμές διαθεσιμότητες ή κάποιος που να τα έχει ψάξει ιδιαίτερα? Είχα δει απο κοντά το Portable της EMW και μου άρεσε που είχε μεγάλο τροχό... (είμαι και επηρεασμένος από το 29άρι μου mountain) και δεν θέλω ιδιαίτερα να πάω σε κάτι με πολύ μικρές ροδίτσες για ευνόητους λόγους Αρκετοί φίλοι μου λένε πως είναι μικρά κτλ και οτι δεν μου πάνε... είμαι 1.86/85 περίπου αλλά δεν το θέλω για πολλά πολλά... μετακίνηση εντός πόλεως και καμιά βόλτα όταν βαριέμαι να κάνω πετάλι.... Τι μου προτείνεται ? η τιμή δεν με απασχολεί αν βρω κάτι που να μου αρέσει ! Παρόμοιο βγαίνει και το Μ8 της HONDA. Πολλά από αυτά οδηγούνται και με δίπλωμα αυτοκινήτου. Και εγώ στο ψάξιμο είμαι
LuNaTiC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Παίδες ψάχνω οτι συγκεκριμένα είπα... ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑ
Kostas Savvidis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε Δεν υπάρχουν σκουτερ εως 25κμ που δεν θελουν δίπλωμα ? Από την στιγμή που όλα αυτά τα σκούτερ έχουν χειρόγκαζο χρειάζονται δίπλωμα, και στο ηλεκτρικό ποδήλατο μπορείς να έχεις χειρόγκαζο άλλα δύσκολα θα σε σταματήσει κάποιος για έλεγχο + ότι στο ηλεκτρικό ποδήλατο μπορείς να έχεις μεγαλύτερο μοτέρ.
plasTOST Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε Παίδες ψάχνω οτι συγκεκριμένα είπα... ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑ το Μ8 δεν θέλει δίπλωμα και για αυτό το αναφέρω. 1
LuNaTiC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, plasTOST είπε το Μ8 δεν θέλει δίπλωμα και για αυτό το αναφέρω. Μ8 έχει λάστιχα 16Χ2.5 το portable 18Χ2.5 για να καταλάβουμε λίγο την διαφορά του τροχού... δεν υπάρχει και κανένα site να τα ψάξουμε με φίλτρα ρε γμτ...
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μπορείς να κάνεις το ποδήλατο ηλεκτρικό. Όπως γράφτηκε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σε σταματήσει κανένας ποτέ...
LuNaTiC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, zio10 είπε Μπορείς να κάνεις το ποδήλατο ηλεκτρικό. Όπως γράφτηκε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σε σταματήσει κανένας ποτέ... δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο 1
dpolal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Στο site αναφέρει ότι δεν χρειάζεται δίπλωμα
LuNaTiC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, dpolal είπε Στο site αναφέρει ότι δεν χρειάζεται δίπλωμα Ναι και εγώ αυτά έχω δεί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα