nitsa21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε Με 75 μπορω να εκδωσω εξωφλητικη αμεσα & και για ολο το ποσο. Την στελνεις με φαξ στον Τειρεσια και σε διαγραφουν ηλεκτρονικα εντος 3 εργασιμων. Ταχυδρομικα θα σου ερθει επισημα και η οριστικη διαγραφη, η αν θες περνας και την παραλαμβανεις εσυ, με αφμ ταυτοτητα Θα χρειαστει ΑΦΜ ΑΔΤ. Τα κοκκινα στεγαστικα τα ξεχρεωνουμε στα 2% με 1% προμηθεια εραιρειας μας. Κατσε γιατι μπερδευτηκα.Χρωσταει καποιος 100 και με 2 τον ξεχρεωνεις?Ποιος εισαι ο Αη Γιαννης ο νηστευτης?Αυτο σημαινει οτι κανετε διαγραφη 98%του δανειου.Χωρις δικαστικη αποφαση ειναι αδυνατον γιατι κανενας εξωδικαστικος δεν εχει κουρεμα 98%.Αν τωρα εχω δικαστικη αποφαση γιατι να σου δωσω προμηθεια?Στην πραγματικοτητα δεν χρειαζεται καν εταιρεια διαμεσολαβησης.Αρση της υποθηκης ποιος θα υπογραψει για λογαριασμο του δανειστη?
stelios_2809 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 δεν ήρθε το τέλος του κόσμου για 300 ευρώ. πάρε τηλέφωνο τον δικηγόρο / γραφείο και εξήγησέ του. και το πάθημα , μάθημα ! 1
kostakis81 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 ψιλικατζιδικο νουμερο ειναι τα 340 ευρο και 3400 να ειναι παλι ψιλικα ειναι για τισ τραπεζες σοβαροσ οφειλετησ που σεβετε τον εαυτο του δεν χρωστα κατω απο 40κ σε καρτες .... και εκει να δεισ παρακαλια οτι φερε 3κ και ξωφλαμε και τετοια φιλε μην αγχωνεσε καν δωσε τα 100 και τραβα την επομενη ημερα και βγαλε μια καρτα με 5κ οριο μιασ χαρα θα στη βγαλουν και δεν τρεχει τιποτα αρκει να εχεισ δουλεια βεβαια ... τωρα τι καρτα με 300 ευρο οριο ειναι αυτη δεν μπορω να καταλαβω αφου ολοι απο 500 και πανω βγαζουν οριο σε καρτες ...... φανταστειτε παλια μετα το 2000 περιπου ενασ φιλοσ πηρε μηχανη 1000αρα και πληρωσε 3 δοσεισ και τα υπολοιπα τα πιστολιασε του πηραν την αδεια και την μηχανη την εχει κρατησει και την πουλαει για ανταλακτηκα στο car κομματι κομματι ... για καποιο λογο δεν παιρνουν οι τραπεζεσ αυτοκινητα μηχανες γιατι δεν εχουν που να τα αποθηκευσουν και χαλανε στα χωραφια που σαπιζουν αυτα που πηραν καποτε
Stam53 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nitsa21 είπε Αρση της υποθηκης ποιος θα υπογραψει για λογαριασμο του δανειστη? Τι μου θύμισες τώρα! Αλήθεια ποιος υπογράφει; Έχω εξοφλήσει ολοσχερώς το στεγαστικό μου δάνειο πριν 3 χρόνια και ακόμα μου κρατάνε το σπίτι υποθηκευμένο! Ξέρω οτι υπάρχει μια τυπική νομική διαδικασία αλλά τόση καθυστέρηση πια; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από Stam53
ELTASSOS1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, nitsa21 είπε Κατσε γιατι μπερδευτηκα.Χρωσταει καποιος 100 και με 2 τον ξεχρεωνεις?Ποιος εισαι ο Αη Γιαννης ο νηστευτης?Αυτο σημαινει οτι κανετε διαγραφη 98%του δανειου.Χωρις δικαστικη αποφαση ειναι αδυνατον γιατι κανενας εξωδικαστικος δεν εχει κουρεμα 98%.Αν τωρα εχω δικαστικη αποφαση γιατι να σου δωσω προμηθεια?Στην πραγματικοτητα δεν χρειαζεται καν εταιρεια διαμεσολαβησης.Αρση της υποθηκης ποιος θα υπογραψει για λογαριασμο του δανειστη? Κατσε μπερδευτηκες αυτο ισχυει για μεγαλα ποσα κυριως στεγαστικα οπου σχετικα ειναι μικρο το κεφαλαι αλλα παρα πολυ υψηλοι οι συσσωρευμενοι τοκοι...οχι μικροποσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις