beez Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Υποβάθμιση δεν θα το έλεγα.Αναβαθμιση είναι και σίγουρα μεγάλη,από θέμα γραφικά, μελλοντική υποστήριξη κτλ.Ποιος θα ασχοληθεί να κάνει καινούργια παιχνίδια port στο one S?Εδώ δεν τα βγάζουν για το One X.Σαν κονσολα το Series S δεν συγκρίνεται με το One S ούτε για πλάκα,μην λέμε ότι θελουμε.Αυτο με τον χώρο που λέτε δεν το καταλαβαίνω.Ποιος παίζει ταυτόχρονα 10 παιχνίδια πχ?Πως γίνεται να μην φτάνουν σε κάποιον τα 364gb ενώ τα 800gb να είναι υπεραρκετά?Με 80€ παίρνεις 4-5TB εξωτερικό και βάζεις 100 παιχνίδια,εκεί είναι το πρόβλημα?Στα 275€ που είναι τώρα,είναι κλέψιμο το Series S. Αυτο που δεν ήξερα και δεν το πίστευα,είναι ότι όντως τα δισκάκια είναι πιο φθηνά από ότι να πάρεις το παιχνίδι από το store.Βεβαια όσο υπάρχουν eneba,cdkeys κτλ όλα καλά. το σημειο με τα δισκάκια ειναι οτι έπαιρνες ενα παιχνιδι, το έπαιζες και μετα το πούλαγες. απλως καταρχας πρεπει συνέχεια να ασχολείσαι με αγοροπωλησίες, επιπλέον φαίνεται να μην υπάρχει τοσο ενδιαφερον σε xbox για αγορα physical games σε σχέση με το playstation. εικάζω οτι έχει να κάνει και με το gamepass. τελευταίας γενιάς κονσολα στα 279 ειναι τσαμπα στην παρουσα συγκυρία, δεν εχουν ολοι κάρτες eurobank η εθνική να παίζουν επιστροφη - οποτε αυτη βγεί - και ειναι λιγο too much να παρεις κάρτα επι τούτου. το οτι δεν εχει οπτικό, με το gamepass είναι αδιάφορο. ο δίσκος σε περιορίζει λίγο αλλα πάντα μπορεις να σβήσεις κατι και να το κατεβάσει μετα. π.χ το forza θελει 100 γιγα και το warzone καμμια 80αρια. τα παιδια ειναι ευχαριστημενα με minecraft και διάφορα άλλα παιχνίδια. 2 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 16 ώρες πριν, matrixxx είπε Να θυμισουμε οτι το S ειναι χωρις οπτικο μεσο. Οτι εχει μισο TB ssd. ...αλλα θα ηταν μεγαλη υποβαθμιση στα δυο παραπανω θεματα απο το παλιο one s που εχω. 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Υποβάθμιση δεν θα το έλεγα. Μιλησα για τα 2 αυτα θεματα. 100% ειναι υποβαθμιση, δεν χωραει αμφιβολια. 1 Δεν θα μπορω να παιξω τα παιχνιδια που εχω σε δισκακια, εκτος αν αρχισω να πληρωνω 30αρια και 50αρια για το καθενα. 2 Αντι για 900+ ελευθερο χωρο που εχει το παλιο σαν καινουργιο, θα ειχα με το νεο 300κατι. 3. Κατι που δεν το ειπα ηδη, με το παλιο παιζω και 4Κ UHD BD αλλα και απλα BD , με το series S ουτε αυτο θα μπορουσα να κανω, αρα υποβαθμιση σε 3 τομεις. Τα θετικα υπαρχουν εννοειται, αλλα για καποιους τα παραπανω ειναι deal breaker. Για αλλους οχι οπως ειπα και πριν. 1
tiniakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Είχα και εγώ το one s μέχρι πρόσφατα και πήρα το Series X. Η μέρα με τη νύχτα παντού. Και τώρα που δοκίμασα next gen κονσόλα και πάλι θα πούλαγα το one s για να πάρω series s. 1
xaralas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μην το σκεφτεστε καν, ειναι εξαιρετικη κονσολα. Ταχυτατη, αθορυβη, μικρο μεγεθος, και σε 60αρα 4K που την εχω τα γραφικα ειναι αψογα. Δεν υπαρχει καμια συγκριση με τις προηγουμενης γενιας κονσολες. 4 1
Nik1239 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Μιλησα για τα 2 αυτα θεματα. 100% ειναι υποβαθμιση, δεν χωραει αμφιβολια. 1 Δεν θα μπορω να παιξω τα παιχνιδια που εχω σε δισκακια, εκτος αν αρχισω να πληρωνω 30αρια και 50αρια για το καθενα. 2 Αντι για 900+ ελευθερο χωρο που εχει το παλιο σαν καινουργιο, θα ειχα με το νεο 300κατι. 3. Κατι που δεν το ειπα ηδη, με το παλιο παιζω και 4Κ UHD BD αλλα και απλα BD , με το series S ουτε αυτο θα μπορουσα να κανω, αρα υποβαθμιση σε 3 τομεις. Τα θετικα υπαρχουν εννοειται, αλλα για καποιους τα παραπανω ειναι deal breaker. Για αλλους οχι οπως ειπα και πριν. Να θυμίσω ότι υπάρχει και το series x , το s απευθύνεται σε αυτούς που δεν έχουν 4κ οθόνη , ούτε budget για το x και δεν τους ενδιαφέρει να έχουν όλα τα games μέσα Πληρώνετε 280€ για κονσόλα η οποία έχει top performance και παίζει ότι game βγει ακόμα και σε 4κ Επίσης δεν έχει ανταγωνισμό Για κάποιον που δεν θέλει να τα σκάσει για το x αν παίζει λίγες ώρες την βδομάδα (πχ 2-3) μαζί με το game pass είναι τρομερό εργαλείο 3
mp44christos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, matrixxx said: Μιλησα για τα 2 αυτα θεματα. 100% ειναι υποβαθμιση, δεν χωραει αμφιβολια. 1 Δεν θα μπορω να παιξω τα παιχνιδια που εχω σε δισκακια, εκτος αν αρχισω να πληρωνω 30αρια και 50αρια για το καθενα. 2 Αντι για 900+ ελευθερο χωρο που εχει το παλιο σαν καινουργιο, θα ειχα με το νεο 300κατι. 3. Κατι που δεν το ειπα ηδη, με το παλιο παιζω και 4Κ UHD BD αλλα και απλα BD , με το series S ουτε αυτο θα μπορουσα να κανω, αρα υποβαθμιση σε 3 τομεις. Τα θετικα υπαρχουν εννοειται, αλλα για καποιους τα παραπανω ειναι deal breaker. Για αλλους οχι οπως ειπα και πριν. Καλα ολα αυτα. Απλα ειμαστε 2022... Εγω εχω να αγορασω παιχνιδι σε δισκο 10 χρονια τωρα. Εδω και 5 χρονια δεν εχω καν συσκευη να παιζει δισκους στο σπιτι. Νομιζω εχουμε γερασει... Οποιος εχει 50αρα+ δεν ειναι τοσο θεμα ο χωρος. Εκτος αυτου μπορεις να τα βαζεις και σε εξωτερικο δισκο. 4
beez Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Να θυμίσω ότι υπάρχει και το series x , το s απευθύνεται σε αυτούς που δεν έχουν 4κ οθόνη , ούτε budget για το x και δεν τους ενδιαφέρει να έχουν όλα τα games μέσα Πληρώνετε 280€ για κονσόλα η οποία έχει top performance και παίζει ότι game βγει ακόμα και σε 4κ Επίσης δεν έχει ανταγωνισμό Για κάποιον που δεν θέλει να τα σκάσει για το x αν παίζει λίγες ώρες την βδομάδα (πχ 2-3) μαζί με το game pass είναι τρομερό εργαλείο το προβλημα με το Χ ειναι η διαθεσιμοτητα. για να το πάρεις τώρα, μόνο με καπέλο.
LouCi4er Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, matrixxx είπε Μιλησα για τα 2 αυτα θεματα. 100% ειναι υποβαθμιση, δεν χωραει αμφιβολια. 1 Δεν θα μπορω να παιξω τα παιχνιδια που εχω σε δισκακια, εκτος αν αρχισω να πληρωνω 30αρια και 50αρια για το καθενα. 2 Αντι για 900+ ελευθερο χωρο που εχει το παλιο σαν καινουργιο, θα ειχα με το νεο 300κατι. 3. Κατι που δεν το ειπα ηδη, με το παλιο παιζω και 4Κ UHD BD αλλα και απλα BD , με το series S ουτε αυτο θα μπορουσα να κανω, αρα υποβαθμιση σε 3 τομεις. Τα θετικα υπαρχουν εννοειται, αλλα για καποιους τα παραπανω ειναι deal breaker. Για αλλους οχι οπως ειπα και πριν. Εχουν απαντησει 3-4 παιδια πιο πανω οποτε δεν θα ξανα γραψω τα ιδια.Οπως το βλεπει ο καθενας.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, LouCi4er είπε Εχουν απαντησει 3-4 παιδια πιο πανω οποτε δεν θα ξανα γραψω τα ιδια.Οπως το βλεπει ο καθενας. Nαι τα εχω δει, κατι ασχετα απαντουν, πχ για το Χ οτι ειναι οκ, που ηδη εχω πει οτι το Χ μονο κοιταζω και περιμενω που δεν εχει τα downgrade στα συγκεκριμενα σημεια που θετω. Στα παραπανω μειον του series S σε σχεση με το one s δεν εχει κανεις κατι να απαντησει, λογικο ειναι αφου δεν χωραει αμφισβητιση σε πραγματα που ειναι δεδομενα 100%.
Thrylos7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Εψαχνα πριν 1 μηνα και τελικα πηρα το Χ . Ομως απο την αναλυση που εκανα, κρινω οτι το S ειναι πολυ καλο σε συγκριση με προηγουμενης γενιας κονσολες, δινει tech της σημερινης γενιας χωρις την ισχυ αλλα παταει καλα και εκει σε σχεση με την προηγουμενη. Παρολαυτα δε θα το προτεινα παρα μονο αν ηταν καποιος να παρει PS4 για το παιδακι του πχ. Η διαφορα στην ισχυ ειναι υπερβολικη σε σχεση με το Χ (κατω απο το μισο, αν θυμαμαι καλα 20 gpu cores vs 52 δηλαδη το Χ ειναι 2.5 φορες ισχυροτερο) και ακουγεται οτι θα βγει και ενδιαμεση κονσολα που θα εχει 36 cores πχ , οπου εκει ναι μπορεις να παιξεις το χαρτι του value4money αφου δε θα ειναι τοσο τραγικη πλεον η διαφορα με το Χ . Αρα οποιος δε βιαζεται θα προτεινα να περιμενει αυτην.
LouCi4er Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Thrylos7 είπε Εψαχνα πριν 1 μηνα και τελικα πηρα το Χ . Ομως απο την αναλυση που εκανα, κρινω οτι το S ειναι πολυ καλο σε συγκριση με προηγουμενης γενιας κονσολες, δινει tech της σημερινης γενιας χωρις την ισχυ αλλα παταει καλα και εκει σε σχεση με την προηγουμενη. Παρολαυτα δε θα το προτεινα παρα μονο αν ηταν καποιος να παρει PS4 για το παιδακι του πχ. Η διαφορα στην ισχυ ειναι υπερβολικη σε σχεση με το Χ (κατω απο το μισο, αν θυμαμαι καλα 20 gpu cores vs 52 δηλαδη το Χ ειναι 2.5 φορες ισχυροτερο) και ακουγεται οτι θα βγει και ενδιαμεση κονσολα που θα εχει 36 cores πχ , οπου εκει ναι μπορεις να παιξεις το χαρτι του value4money αφου δε θα ειναι τοσο τραγικη πλεον η διαφορα με το Χ . Αρα οποιος δε βιαζεται θα προτεινα να περιμενει αυτην. Θα βγει ένα refresh του Series S μέσα στο 2022 το οποίο θα χρησιμοποιεί τα νέα apu της AMD στα 6nm,μάλλον ξεκλείδωμενα και τα 24cu που έχει το rdna2 σε σύγκριση με τα 16 που έχει τώρα το S και θα είναι ελαφρώς πιο δυνατό (5tflops έναντι των 4 που έχει το τωρινό S).Μέσα στο 2023 θα βγει και το refresh του Χ αλλά δεν έχουν δώσει στοιχεία μέχρι τώρα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από LouCi4er
thomason993 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο Microsoft Store Εβλετίας το Xbox Series S έχει περίπου 267 ελβετικά φράγκα, τουλάχιστον 1 μήνα τώρα. Με τη μετατροπή βγαίνει γύρω στα 255€ με δωρεάν μεταφορικά. https://www.microsoft.com/de-ch/d/xbox-series-s/942j774tp9jn?activetab=pivot%3aoverviewtab Δεν ξέρω μόνο τι παίζει με εγγύηση και τελωνεία, καθώς η Ελβετία δεν ανήκει στην Ε.Ε. Στο checkout πάντως βγάζει παύλα στο Estimated Tax. Spoiler Επίσης, είχε παίξει τα Χριστούγεννα σε άλλα Ευρωπαικά Microsoft Store (π.χ. Γερμανίας και Ιταλίας) στα 269€ τελική τιμή, με δωρεάν μεταφορικά και εγγύηση, αλλά και σε ένα σκρουτζομάγαζο από Ελλάδα γύρω στα 250€. Εdit: Το έχει ακόμα 269€ στο Γερμανικό MS Store: https://www.microsoft.com/de-de/d/xbox-series-s/942j774tp9jn?cid=msft_web_collection&activetab=pivot%3aoverviewtab To έχει και στο Ισπανικό μαζί με κάποια in-game packs για Fortnite και Rocket League στα 279€: https://www.microsoft.com/es-es/d/pack-xbox-series-s-fortnite-rocket-league/8mzkxt6pbfm5?cid=msft_web_collection Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από thomason993
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 ^ Ισχυει αυτο για τα χριστουγεννα, το ειχε τοτε και bundle στα 299 απο ο,τι θυμαμαι.
bill7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Επειδή έχουμε μπει σε συγκρίσεις θα κάνω και εγώ την δική μου, σε σχέση με το xbox x (oxι το series X) το series s είναι απλά αθόρυβο με ελάχιστο σκληρό και με ταχύτητα loading. Πάραυτα τα παιχνίδια που παίζω εγώ γεμίζουν τον σκληρό χθες. Το Series x εάν κάποιος μπορεί να διαθέσει τα έξτρα χρήματα τα αξίζει μέχρι τελευταίο cent.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα