Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα πεζο 206 του 2002 .το ειχα αγορασει καινουριο και με τυπικη συντηρηση αποδειχθηκε σκυλι..τα τελευταια χρονια το εχω για να πηγαινοερχομαι στη δουλεια..τωρα με τις βροχες ειδα νερα κατω απο το πατακι του οδηγου...τσεκαρα τα λαστιχα της πορτας-ολα οκ ,καθαρισα το νεροχυτη του μπαμπριζ,παλι τα ιδια..σιγουρα δεν ειναι και απο το ψυγειο του καλοριφερ...

ειχε κανεις παρομοια εμπειρια?να τονισω οτι το νερο εμφανιζεται μονο μετα απο παρατεταμενη βροχη..

καθε βοηθεια ειναι χρησιμη..

Δημοσ.

Εχουν βουλωσει οι νεροχητες μπροστα απο το τροπετο κατω απο τούς καθαριστήρες πλημμυρίζει και μπαίνει μέσα απο το καλοριφερ

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SPY_oo7 είπε

Εχουν βουλωσει οι νεροχητες μπροστα απο το τροπετο κατω απο τούς καθαριστήρες πλημμυρίζει και μπαίνει μέσα απο το καλοριφερ

ευχαριστω πολυ,επειδη δε καταλαβα ακριβως ,αν μπορεις να ανεβασεις καποια φωτο που βρισκονται και πως να ξεβουλωσω..

Δημοσ.
23 ώρες πριν, greg2310 είπε

εχω ενα πεζο 206 του 2002 .το ειχα αγορασει καινουριο και με τυπικη συντηρηση αποδειχθηκε σκυλι..τα τελευταια χρονια το εχω για να πηγαινοερχομαι στη δουλεια..τωρα με τις βροχες ειδα νερα κατω απο το πατακι του οδηγου...τσεκαρα τα λαστιχα της πορτας-ολα οκ ,καθαρισα το νεροχυτη του μπαμπριζ,παλι τα ιδια..σιγουρα δεν ειναι και απο το ψυγειο του καλοριφερ...

ειχε κανεις παρομοια εμπειρια?να τονισω οτι το νερο εμφανιζεται μονο μετα απο παρατεταμενη βροχη..

Τη ίδια διαδικασία έκανα σε Corsa C . 

Εάν πιάνουν τα χέρια σου , είναι εύκολο . Αφαιρεις τους υαλοκαθαριστήρες , και πρέπει να βγει όλο το πλαστικό καλυμα. Εκεί θα καθαρίσεις για να φεύγουν τα νερά που μαζεύονται.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/1/2022 στις 10:31 ΜΜ, greg2310 είπε

εγω εχω πεζο 306 του 01 και καμια φορα μετα απο παρατεταμενη βροχη εχω παρατηρησει και εγω νερο στο πατακι του οδηγου. Δεν ξερω πως ειναι τα λαστιχα της πορτας σε εσενα αλλα υποθετω θα ειναι παρομοια με τα δικα μου. Αν δεις, τα συγκεκριμενα λαστιχα εχουν τρυπες πανω τους. Για πιεσε τα (Στο κατω μερος) να δεις αν θα βγαλουν νερο . Αν βγαλουν τοτε κατα πασα πιθανοτητα να σου μπαινει νερο απο τα λαστιχα αυτα οπως κλεινεις την πορτα. Η λυση ειναι να κανεις μικρες τρυπουλες στο κατω μερος του λαστιχου αυτου

Επεξ/σία από stavros kalaitzakis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/1/2022 στις 10:31 ΜΜ, greg2310 είπε

Μεταξύ παμπρίζ και καπώ σε όλα τα αυτοκίνητα υπάρχει τρυπητό πλέγμα να πέφτει το νερό μέσα το οποίο συγκρατείτε με  ένα λάστιχο κουμπωτό. Βγάζεις τραβώντας το λάστιχο ώστε να βγεί το τρυπητό πλέγμα και καθαρίζεις καλά στις γωνίες όπου πρέπει να βρείς τρύπα από την οποία φεύγει το νερό. Αυτή βουλώνει από φύλλα σκουπίδια και βγάζει το νερό στο πατάκι.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.

Αν ψάξεις στο YouTube θα βρεις το βίντεο. Συνήθως κάτω από το φίλτρο καμπίνας έχει την τρύπα του νεροχύτη. Η τρύπα του νεροχύτη έχει μια λαστιχένια ηλιθιότητα, όπου μικραίνει την διατομή του νεροχύτη. Πέτα την και όλα καλά.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...