Προς το περιεχόμενο

Step by step guide για Unity?


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τη νέα μου επαγγελματική δραστηριότητα έχω άπειρο χρόνο οπότε σκέφτηκα να δουλέψω σε ένα game engine και διάλεξα το unity γιατί είναι φιλικό προς αρχάριους και επειδή πάντα ήθελα να μάθω προγραμματισμό αλλά δεν είχα τα χρονικά περιθώρια, επίσης δεν αντέχω διάφορα tutorials και eschools  τύπου codeacademy/codecamp/udemy, με αποθαρύνουν από το να αρχίσω,  προτιμώ να περάσω απευθείας στη πράξη κάνοντας κάτι ενδιαφέρον και τι καλύτερο από ένα παιχνίδι που πάντα είχα στόχο να φτιάξω ένα δικό μου. Γενικά αν δεν υπάρχει κίνητρο και δε μπορώ να πάρω κάποια χαρά από κάτι, δε μπορώ και να δράσω.

Το πρόβλημα μου είναι ότι δε μαθαίνω καθόλου εύκολα από videos και generic tutorials, γενικά έχω αλλεργία στη πολύ σάλτσα. Μαθαίνω καλύτερα αντιγράφοντας ολόκληρα projects μηχανικά βήμα προς βήμα, είμαι αρκετά ικανός μέσα από αυτό να πιάσω το νόημα μόνος μου και να προσαρμοστώ, το έχω κάνει και με άλλα πράγματα αυτό που είχαν κάποια σχέση με προγραμματισμό και δουλεύει καλά για εμένα, ο προγραμματισμός δεν μου είναι τελείως άγνωστος. Γενικά ανέκαθεν είχα δυσκολία να κατανοήσω πράγματα στη θεωρία και μετά να τα εφαρμόσω στη πράξη, στη περίπτωση μου δουλεύει αντίθετα, η πράξη και η αντιγραφή με κάνει να κατανοώ και να βελτιώνω τη θεωρία για αυτό χρειάζομαι κάποιον να μου πει τι να κάνω στη πράξη ακριβώς όπως πρέπει να γίνει.

Χρειάζομαι κάποιον οδηγό και κατά προτίμηση βιβλία ή blog posts γιατί είμαι οπτικός τύπος με διάφορα projects στα οποία σου λένε βήμα προς βήμα πως να τα φτιάξεις χωρίς τίποτα περισσότερο, μέχρι και τι code να βάλεις. Δε θέλω ούτε ασκήσεις ούτε να με δοκιμάζουν ούτε τίποτα, θέλω να μου τα λένε όλα πως να τα κάνω μηχανικά και από αυτό αντιγράφοντας πολλά projects θα μάθω κάποια στιγμή. 

Υπάρχει αυτό που ψάχνω και αν ναι που?

Επεξ/σία από aizensama24
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...