lomanotresor Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Το Piaggio το έχω μελετήσει αρκετά και δηλώνω ενθουσιασμένος. Το sh125όχι τόσο. Ποια έκδοση του sh είναι αντίστοιχη γιατί βλέπω διάφορες εκδόσεις κι έχω μπερδευτεί. Και ποια η διαφορά τους στην τιμή; Για καινούριο κατά βάση. Το Medley καινούριο στα 3.490... Τι προτείνετε ανάμεσα στα δύο ή γενικότερα κάτι άλλο;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Στις 22/1/2022 στις 12:14 ΠΜ, lomanotresor είπε Το Piaggio το έχω μελετήσει αρκετά και δηλώνω ενθουσιασμένος. Το sh125όχι τόσο. Ποια έκδοση του sh είναι αντίστοιχη γιατί βλέπω διάφορες εκδόσεις κι έχω μπερδευτεί. Και ποια η διαφορά τους στην τιμή; Για καινούριο κατά βάση. Το Medley καινούριο στα 3.490... Τι προτείνετε ανάμεσα στα δύο ή γενικότερα κάτι άλλο; Πάνε να κάνεις test drive να δεις τι σε βολεύει στο δρόμο τώρα για της εκδόσεις θα σε κατευθύνουν καλύτερα στην αντιπροσωπεία
lomanotresor Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Inuyasha είπε Πάνε να κάνεις test drive να δεις τι σε βολεύει στο δρόμο τώρα για της εκδόσεις θα σε κατευθύνουν καλύτερα στην αντιπροσωπεία Ευχαριστώ. Έκανα το Medley και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Κι απ ότι βλέπω στο sh125 δεν έχει abs σε αντίθεση με το Medley που έχει μπρος πίσω.
Fordakias7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Medley 150 φιλε δεν θα το μετανιωσεις Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από Fordakias7
lomanotresor Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Medley 150 φιλε δεν θα το μετανιωσεις Επειδή υπάρχει περίπτωση να το οδηγεί και άλλο μέλος της οικογένειας με δίπλωμα αυτοκινήτου και το όριο είναι 125 πάω προς τα εκεί. Επίσης στο συγκεκριμένο νομίζω η διαφορά από 125 σε 150 είναι ελάχιστη σε κάποιους ίππους μόνο. Το μηχανάκι είναι ακριβώς ίδιο σε εξοπλισμό abs κλπ. Λες να έχει διαφορά αρκετή;
Fordakias7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Ναι υπάρχει διαφορά ειδικά σε δικάβαλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα