Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, μέχρι 4-4500ευρω, όχι με πολλά χιλιόμερα μέχρι 16ετίας, ατρακάριστο. έψαξα σε γνωστό σαιτ για μεταχειρισμένα και πραγματικά είναι εξωπραγματικά τα όσα ζητάνε για αυτοκίνητα εικοσαετίας. Είμαι Βορεια Ελλάδα. Ακόμα ξέρει κανείς τί παίζει με τα αυτοκίνητα που έχουν αλλαγμάνη μηχανή? το θέλω για μετακίνηση τύπου σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, moonwalkerMAN είπε

μέχρι 4-4500ευρω, όχι με πολλά χιλιόμερα μέχρι 16ετίας

κοιτα την συντήρηση και όχι τα χιλιόμετρα.. 

τι μέγεθος ψάχνεις; πόσα χιλιόμετρα περίπου υπολογίζεις να κάνεις την μέρα; 

θα πρότεινα κάτι σαν το ford focus. αν είναι και 5d καλύτερα...

Car.gr - Ford Focus '09

Car.gr - Ford Focus '08

Επεξ/σία από madnifestah
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Nabuko είπε

Aπό αυτά δε σου αρέσει κάποιο? 

Φιλικά πάντα αλλά μία από τις αγγελίες στην τύχη έπιασα πχ https://www.car.gr/classifieds/cars/view/319303858-seat-leon και μιλάμε για τον ορισμό της απάτης. Από που να το πιάσω ότι σε μία εποχή που οι τιμές έχουν ανέβει στο Θεό (καινούργιο & μεταχειρισμένο) δίνει ο άλλος αυτοκίνητο του 2014 με 3600 χλμ (δηλαδή το έβγαζε μόνο μία βόλτα μην πάθει κατάθλιψη) στα 3000 €. Δεν σχολιάζω καν τα περίεργα Ελληνικά της Αλβανίας στην περιγραφή. 

• Like 3
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, liakinen είπε

Φιλικά πάντα αλλά μία από τις αγγελίες στην τύχη έπιασα πχ https://www.car.gr/classifieds/cars/view/319303858-seat-leon και μιλάμε για τον ορισμό της απάτης. Από που να το πιάσω ότι σε μία εποχή που οι τιμές έχουν ανέβει στο Θεό (καινούργιο & μεταχειρισμένο) δίνει ο άλλος αυτοκίνητο του 2014 με 3600 χλμ (δηλαδή το έβγαζε μόνο μία βόλτα μην πάθει κατάθλιψη) στα 3000 €. Δεν σχολιάζω καν τα περίεργα Ελληνικά της Αλβανίας στην περιγραφή. 

Το συγκεκριμένο αποκλείεται να είναι μοντέλο του 2014, του 2004 ίσως. 😛

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Το συγκεκριμένο αποκλείεται να είναι μοντέλο του 2014, του 2004 ίσως. 😛

Έχεις απόλυτο δίκιο είναι πρώτης γενιάς Leon. Μιλάμε για αστεία αγγελία με δόσεις απάτης σε σημείο να θέλω να πάρω τηλ να τον περιλάβω. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, liakinen είπε

Λεον 1ης γενιάς με 3.600 χλμ και περιγραφή 

Αναφορά σε κείμενο

Δεκτός κατος Έλεγχος 2 χέρι ιμε λόγο το δινο Αναχοριι εξοτερικο τα σέρβις τυ στην Ορατού εχο κε βιβλίο σερβις

Ζάντες 18αρες και αυτός φοράει 16αρες 😆🤣

Του 2004 με 360.000 χλμ ίσως.

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Mέσα έπεσα!!! 

361.745 χλμ. 😆

Δεν μπορείς να πεις κόβει το μάτι μου 😁 6 ψηφία θολά έβλεπα.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, liakinen είπε

Το είχα δει ότι είναι παλιό. Υπάρχουν πολλοί που βάζουν ημερομηνίες ότι να ναι,  δεν είναι ο μόνος. Δυστυχώς δεν γνωρίζω πως γίνεται να αφαιρέσω ένα μόνο όχημα από τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας. Για τις υπόλοιπες τι έχεις να πεις? Έβαλα στην αναζήτηση μόνο Β. Ελλάδα γιατί από κει είναι ο ts

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Το είχα δει ότι είναι παλιό. Υπάρχουν πολλοί που βάζουν ημερομηνίες ότι να ναι,  δεν είναι ο μόνος. Δυστυχώς δεν γνωρίζω πως γίνεται να αφαιρέσω ένα μόνο όχημα από τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας. Για τις υπόλοιπες τι έχεις να πεις? Έβαλα στην αναζήτηση μόνο Β. Ελλάδα γιατί από κει είναι ο ts

Εντάξει εσύ να βοηθήσεις θέλεις απλά η αγγελία είναι ότι να ναι και γιαυτό την σχολίασα. Όλα που έβαλες έχουν πολλά χλμ και λογικό μιας και την εποχή αυτή έχουν ανέβει οι τιμές στα αξιόλογα αυτοκίνητα στο Θεό. Όπου βλέπεις αγγελία πχ 208 χλμ είναι αυτονόητο ότι μιλάμε για 208.000 χλμ απλά οι "έξυπνοι" το γράφουν έτσι ώστε στην αναζήτηση με βάση τα χαμηλά χλμ να εμφανιστεί πρώτο πρώτο. 

Προσωπικά σε αυτά τα λεφτά δεν έχω να προτείνω τίποτα. Ψάχνω και εγώ για γνωστό μου επαρχία βόρεια Ελλάδα και δεκαετίας με ~ 100.000 χλμ - 120.000 χλμ μικρά σε καλή κατάσταση (i20, yaris, corsa κτλ) ανέβηκαν στα 8.000 € - 10.000 €. Δυστυχώς είναι εποχή που για κάποιον που έχει αμάξι λέει το κρατάω ρε μέχρι να λιώσει και για κάποιον "απλό" άνθρωπο που ψάχνει κάτι οικονομικό σχετικά να κάνει την δουλειά του, καλή τύχη του εύχομαι. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο car.gr σε πάρα πολλές αγγελίες, οι πωλητές, είτε ιδιώτες είτε έμποροι δεν ξέρουν τι χρονολογια είναι το αμάξι, τι ιπποδύναμη έχει, πόσα κυβικά είναι και γράφουν ότι να ναι. 

Θυμάμαι τύπο, ακόμα υπάρχει η αγγελία, σε Clk230, έχω το ίδιο αμάξι, γράφει "εργοστασιακη" ιπποδυναμη 235 άλογα🤣έτσι δηλαδή βγήκε από το εργοστάσιο. 

Το μεγαλύτερο δουλεμα ειναι στην ιπποδύναμη, εκεί είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakinen είπε

Είμαι από κινητό και δεν μπορώ να διαβάσω τι λέει η lcd που έχει στο ταχύμετρο φώτο 6 🥺

Με βαση αυτη τη φωτό μήπως λέει κ άκαπνο ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...