Προς το περιεχόμενο

Η Sony περιμένει τα παιχνίδια της Activision να παραμείνουν «multiplatform» από τη Microsoft


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς υπάρχει χαοτική διαφορά δημοτικότητας μεταξύ των δύο εταιρειών. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον για την sony,από την στιγμή που η ms,μπήκε σε αυτή την διαδικασία εξαγορών. Είναι πιθανότερο τα επόμενα χρόνια να δούμε για παράδειγμα, μία εξαγορά της EA από την Microsoft, παρά μία κίνηση πού να αλλάξει τα τωρινά δεδομένα από την sony.

Σε αυτή την γενιά όλα είναι ανοιχτά, αλλά στην επόμενη η ms είναι πιθανό να ξεκινήσει με αποκλειστικά COD,Crash κλπ στο λανσάρισμα.

Επεξ/σία από Rebel21
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ακόμα δεν έχετε συνηδητοποιήσει μερικοί τι προσπαθεί να κάνει η MS... Δεν υπάρχει καμία περίπτωση τα παιχνίδια που θα δημιουργηθούν απο τις εταιρείες που αγόρασε να είναι multiplatform...Μόλις λήξουν τα συμβόλαια και οι αποκλειστικές συμφωνίες που έχει κάνει η sony με την activision δεν θα υπάρχει cod στο PS. Η στρατηγική είναι ξεκάθαρη και είμαι 100% σίγουρος ότι θα υπάρξουν και άλλες εξαγορές. Ο phil το είπε ξεκάθαρα ότι θέλει ενα exclusive καθε 4 μήνες και αν δείτε πόσα στούντιο έχει στην κατοχή της η MS θα καταλάβετε ότι αυτό ειναι πλεον εφικτό. Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει gamer χωρίς συνδρομή στο game pass είτε μιλάμε για xbox ειτε για pc ειτε για cloud. Η σόνυ στοχεύει σε ποιοτικά exclusives και τεράστια franchise που έχουν αγαπηθεί απο πολύ κοινό επομένως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δημιουργήσουν ανταγωνιστή του game pass γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν οι πόροι για να το στηρίξει μακροπρόθεσμα όπως κανει η MS...

  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ζωή PlayStation είχε κ πέρσι πήρα κ τα δυο , τώρα το Xbox το πήρα γιατί με λίγα χρήματα δεν δίνω πολλά για παιχνίδια που είναι single player κ βγαίνουν κ στους δυο ! Από την άλλη η Sony μπορεί να μην είναι τόσο πλούσια σε ΧΡΗΜΑ όπως η MS αλλά είναι πλούσια σε μυαλά και ιδέες δλδ: βγάζει τρομερά παιχνδια κ άρτια φτιαγμένα , βγάζει περιφέρειακα για την κονσόλα της γενικά καινοτομεί , η άλλη ότι δεν μπορεί να το κάνει ίδιο καλά πάει να το εξαγοράσει μέχρι στιγμής καλή τιμή έχει το gamepass τώρα αν την ψωνίσει η MS κ μας καρφώσει ένα δυνατό πόσον για κάθε μήνα στο gamepass καλύτερα να το δώσω το Xbox να πάρω ένα pc κ να τα παίζω όλα σπασμένα ! 
ΥΓ. Σταματήστε να μαλώνετε βρε σαΐνια κανένας σας δεν είναι μέτοχος σε καμία από τις δυο κοιταχτε την τσέπη σας έλεος δλδ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης κάτι που δεν σχολιάζει κανείς είναι το γεγονός οτι η MS προσφέρει και την με διαφορά πιο value for money κονσόλα που έχει βγει ποτέ. 

Το Xbox Series S που το βρίσκει κανείς πλέον με 260 ευρώ! Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει ούτε 4k τηλεοράσεις ούτε 120hz κτλπ ούτε δίνει 1000+ ευρώ για OLED τηλεοράσεις για να τον αφορούν τα ακραία specs των κονσολών.
Αυτά είναι για τους enthusiasts που είναι μειοψηφία. Είναι σαν τους pcάκηδες που λένε για το πόσο καλύτερα είναι τα παιχνίδια στο PC με την τάδε κάρτα γραφικών την οποία φυσικά δεν έχουν ούτε καν οι ίδιοι και ούτε το 99,9% των κατόχων pc. 

Με Series S και Game Pass μπορεί κάποιος να έχει τα πάντα πλέον σε εξευτελιστική τιμή.
Δεν μπορεί πιστεύω να μπει αυτό στην ζυγαριά απέναντι σε μερικά ελάχιστα  (και υπέροχα ομολογουμένως) exclusives που έχει η SONY.
Ειδικά όταν αυτά τα exclusives είναι single player όλα που πράγμα που σημαίνει συγκεκριμένες (λίγες) ώρες παιχνιδιού. 

Κοίτα να δεις που τελικά το Series S που είχα αγοράσει πέρυσι γιατί περίμενα 9 μήνες τον Κωτσόβολο να μου στείλει το PS5 αναδεικνύεται σε μια απ'τις πιο τίμιες αγορές που έχω κάνει ποτέ. 
Έλεγα οτι έκανε απόσβεση μονο που το είχα στις 2 καραντίνες που ελιωνα σπίτι αλλά τελικά θα βγει ακόμα καλύτερη "επένδυση". 

Επεξ/σία από Backpacker
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ θα πάρω ps5 μόνο και μόνο για το god of war ragnarok. Και μετά θα υπάρξουν επιλογές δεν μας αφήνει η sony

Επεξ/σία από efkar
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, AtiX είπε

Τώρα εξηγείται και η στάση τόσο καιρό της Nintendo… να δω που θα βρει χώρο η Sony για να “χωθεί”…

Ναι χέστηκε η Nintendo δύο δύο τα αγοράζουμε τα switch

Το playstation πρόσφατα το έβγαλα και από τη πρίζα γενικά και pass αν δε δώσει cloud να έχει ουσιαστικό νόημα η υπηρεσία δεν με ενδιαφέρει καν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Ναι χέστηκε η Nintendo δύο δύο τα αγοράζουμε τα switch

Το playstation πρόσφατα το έβγαλα και από τη πρίζα γενικά και pass αν δε δώσει cloud να έχει ουσιαστικό νόημα η υπηρεσία δεν με ενδιαφέρει καν

Καλά έκανες, καίει 0.01 watt κλείστο και 0.5 watt στην αναμονή 🤣 Εντάξει πλάκα κάνω, μην μασάς. Μάλλον ήθελες να τονίσεις πόσο άχρηστο σου είναι.

Πούλα το ρε συ, να πάει σε κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει τώρα που υπάρχει σε έλλειψη, όλο και κάποιον θα κάνεις χαρούμενο. Ούτε εγώ το πολύ ανοίγω λόγω game pass αλλά το κρατάω για τα μελλοντικά games που θα βγούνε πχ Gran Turismo 7 που είμαι και φαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αν το πιστευεις αυτο το "3ο δεδομενο", ισως να λεει πολλα γιατι δεν παει τιποτα μπροστα στην χωρα μας. Καμια εταιρεια δεν θελει καποιο τμημα της να εχει χασουρα :) 

Εταιρειες σαν την MS είναι τοσο μεγάλες που, όπως εχω ξαναπεί, παίζουν το long game. Tην Microsoft την παίρνει οικονομικά να χάσει τώρα ενα μικροποσο (για τα δεδομενα της) ώστε σε 3-4 χρόνια να εχει μαζεψει τους μεγαλύτερους publishers και να εχει κανει το gamepass πρακτικά μονοδρομο. Θα σου δώσω ενα απλο παράδειγμα. Η MS πριν 1μιση χρόνο αγόρασε την Zenimax. Tώρα ανακοινωσε Activision. Αν του χρόνου χτυπήσει καμια Take Two ή κανα συνδυασμο Ubisoft - Capcom- Sega, θα φτάσει σε ενα σημειο το 25 να εχει 80-100 μυρια συνδρομητές στο Gamepass. Mε 80 μυρια συνδρομητες και μια απλη αυξηση 1 ευρω θα εχει 1.2 δις εσοδα το μηνα, χωρις σε αυτα να υπολογίζουμε micro transactions, DLC, αγορές games κτλ. Απο εκει και πέρα απλα ανεβαζει συνδρομητες.

2 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Καταστρέφεται η θεωρία περί exclusives δηλαδή! Δώσε skins και χορούς στον λαό, αυτά θέλουν αυτά έχουν🤑! Η κάθε γενιά έχει το gaming που της αξίζει! Εγώ μεγάλωσα με fallout 1,2, baldur's gate κτλπ. Στραβωθηκα να τα τερματίσω. Τώρα φαντάζομαι υπάρχει ικανοποίηση στο να χτίζεις ξύλινους πύργους! 😅

Αυτο το σχόλιο μου θυμίζει κάθε γενιά που μιλάει για τα μουσικά ακούσματα της επομενης. Ποια τραπ, στην ηλικία σας ακουγα Eminem. Ποιος Eminem στην ηλικία σας ακουγα 2Pac. Ποιος 2Pac, στην ηλικία σας ακουγα Metallica. Ποιους Metallica, στην ηλικία σας ακουγα Sabbath. Μην κρίνεις τα γούστα αλλων με βάση τα δικά σου. Γιατι εσυ κράζεις το Fortnite επειδη έπαιζες Fallout. Ο αλλος θα σου πει ποιο Fallout. Εγώ επαιζα Wasteland, Doom κτλ. Στραβώθηκα να τα τερματισω. Τώρα φαντάζομαι υπάρχει ικανοποίηση στο να μην υπαρχει κανενα complexity στο combat.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...