Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αφού το Corsair Harpoon που έχω μου έχει σπάσει κυριολεκτικά τα νεύρα με την άνευρη και απαράδεκτη ροδέλα του είπα να το αλλάξω και να πάω σε κάτι καλύτερο.  Μετά από μελέτη κατέληξα στη σειρά Viper της Razer.  Μόνο που δεν ξέρω ποιο ακριβώς μοντέλο της σειράς

spacer.png

Πέρα από το gaming με ενδιαφέρει και η πλοήγηση στο internet, την οποία δουλεύω κυρίως με τη ροδέλα.  Γιαυτό θέλω μια καλή ροδέλα.  Αν η επιλογή μου δεν είναι καλή ως προς αυτή, παρακαλώ πείτε το.  Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση, ευπρόσδεκτη.  Αν συμφωνείτε με την επιλογή μου, ποιο από τα 3 ανωτέρω Viper θα προτείνατε?  

Δημοσ.

Εχω το Ultimate. Ειναι εξαιρετικο, αλλα η ροδελα στο κλικ ειναι καπως σκληρη μετα απο 10 περιπου μηνες.  Στο scrolling ειναι μια χαρα. 

Κατα τα αλλα ανετο, ελαφρυ, με μεγαλη διαρκεια μπαταριας. Εγω προσωπικα δεν επιστρεφω ξανα σε ποντικι με καλωδιο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παρε το viper mini αν το βρει στα 20 ευρω. ΑΝ δεν σε βολεψει το κανεις δωρο.

To ultimate δεν αξιζει και τοσο ειδικα αν βρεις το gpx στα 90.

Το απλο το viper εχει πολυ ανταγωνισμό. Και αν δεν εισαι fingertip grip τοτε υπαρχουν σαφεστα καλυτερες επιλογες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το mini στα 20 ευρώ δε βλέπω να παίζει αλλά και στα 30 είναι σαφώς οικονομικότερο από τα άλλα 2.  Είμαι αυτό που λένε fingertip grip γιαυτό και κατέληξα στη σειρά Viper χωρίς όμως να την έχω δει/δοκιμάσει από κοντά.  Αν πάντως υπάρχουν καλύτερες επιλογές με χαρά να τις ακούσω :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, idefixius said:

Το mini στα 20 ευρώ δε βλέπω να παίζει αλλά και στα 30 είναι σαφώς οικονομικότερο από τα άλλα 2.  Είμαι αυτό που λένε fingertip grip γιαυτό και κατέληξα στη σειρά Viper χωρίς όμως να την έχω δει/δοκιμάσει από κοντά.  Αν πάντως υπάρχουν καλύτερες επιλογές με χαρά να τις ακούσω :) 

https://www.skroutz.gr/s/29189708/Xtrfy-XTRFY-MZ1-ZY-S-Rail-RGB-Gaming-Ποντίκι-Μαύρο.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/28765552/Razer-Orochi-V2-Ασύρματο-Gaming-Ποντίκι.html

https://www.skroutz.gr/s/27028960/CoolerMaster-MM720-Ultralight-RGB-Gaming-Ποντίκι-Glossy-Black.html?from=sku_color_variations

https://www.maxgaming.com/en/wired-mouses/fk1-c-gaming-mouse-black-2

https://www.skroutz.gr/s/27064709/HyperX-Pulsefire-Haste-RGB-Gaming-Ποντίκι.html

https://www.skroutz.gr/s/25950855/Ducky-Feather-RGB-Gaming-Ποντίκι.html

MZ1 Εχει παιξει και στα 60 απο maxgaming. Ισως η καλυτερη επιλογη για φτιπ. Ισως χρειαστεις γκριπς αν στις σπανε οι τρυπες.

Mm720 ιδιαίτερο αλλα αν του δωσεις μια προσπάθειά ειναι πολυ καλο.

Fk1c απο τα κλασικα φτιπ ποντικια.

Orochi η καλυτερη επιλογη για ασυρματο.

Haste και Feather "ιδιο" (περιπου) σχημα με το viper και εχει παιξει και στα 30 ευρω. Απο τα καλυτερα ποντικια του σχηματος τους.

Ακομα kai to mini ειναι καλυτερο απο το απλο σε φτιπ. Αν το νιωθεις λιγο μικρο στο κρατημα του βαζεις btl grips. Grips εχει το maxgaming.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, mp44christos είπε

..........

Ακομα kai to mini ειναι καλυτερο απο το απλο σε φτιπ. Αν το νιωθεις λιγο μικρο στο κρατημα του βαζεις btl grips. Grips εχει το maxgaming.

Nα μην εκμεταλλευτώ δηλαδή την απίστευτη προσφορά του public με την εκπληκτική έκπτωση των 0,09 ευρώ??  😧😧

spacer.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@idefixius Είχα και εγώ παρόμοιες απαιτήσεις με εσένα και αγόρασα το G903 που έχει πολύ καλή ροδέλα. Στην αρχή ήμουν ευχαριστημένος αλλά δοκιμάζοντας διάφορα mouse κατέληξα να πάρω ένα G Pro wireless για gaming και ένα MX Master 3 για δουλειά και browsing. Η γνώμη μου πλέον είναι ότι δεν υπάρχει mouse που να είναι καλό στα πάντα.

Επεξ/σία από elpenor
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, darkwebpredator said:

Δες αυτον  ο καλυτερος στο ειδος  του

και  για moysepad επισης κανει reviews

και εχω το g pro wireless καταπλητικο και παρα πολυ ελαφρυ ποντικι.

και το εχω συνδιασει με αυτο το moysepad

image.png

καλο το gpw gpx αλλα... δεν ειναι για fingertip.

Δημοσ.

Έχω το viper mini  κοντά στον μήνα, μετάβαση από g502. Το μέγεθος αν έχεις μεγάλα χέρια δεν, έχω μεσαία θα έλεγα και θα το ήθελα μεγαλύτερο, αν και το έχω συνηθίσει πλέον. Η ροδέλα του είναι οκ στο gaming, στο browsing όμως είναι άλλη ιστορία, είναι το βασικό που μου έχει λείψει από το g502 (και μερικά παραπάνω κουμπιά σε μερικά παιχνίδια)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, elpenor είπε

@idefixius Είχα και εγώ παρόμοιες απαιτήσεις με εσένα και αγόρασα το G903 που έχει πολύ καλή ροδέλα. Στην αρχή ήμουν ευχαριστημένος αλλά δοκιμάζοντας διάφορα mouse κατέληξα να πάρω ένα G Pro wireless για gaming και ένα MX Master 3 για δουλειά και browsing. Η γνώμη μου πλέον είναι ότι δεν υπάρχει mouse που να είναι καλό στα πάντα.

Αυτό με το MX Master 3 για browsing κυρίως (μιας και μιλάω για το gaming PC στο σπίτι, ενίοτε βέβαια παίρνω και δουλειά εκεί) το σκέφτηκα και εγώ.  Να κρατήσω προς το παρόν τουλάχιστον το Corsair για gaming και να πάρω το Logitech για τα υπόλοιπα.  Μου φάνηκε υπερβολικό να έχω δύο (2) ποντίκια για ένα PC, ίσως και να μην είναι όμως τελικά.

Αν δεν υπάρχει κάποιο ποντίκι δηλαδή να τα κάνει όλα, ίσως το κάνω τελικά.  Σας ευχαριστώ πάντως όλους για τις απαντήσεις σας :) 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, idefixius είπε

Αυτό με το MX Master 3 για browsing κυρίως (μιας και μιλάω για το gaming PC στο σπίτι, ενίοτε βέβαια παίρνω και δουλειά εκεί) το σκέφτηκα και εγώ.

Αν έχεις υπομονή το Ιταλικό και το Γερμανικό amazon τα βάζουν προσφορά κάθε τόσο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, βρέθηκα σήμερα σε μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών και δοκίμασα τόσο τα viper όσο και έναν μεγάλο αριθμό από διάφορα gaming ποντίκια.  Ε λοιπόν τα viper με απογοήτευσαν.  Το πλαστικό ήταν πολύ γλιστερό στο χέρι και το κράτημα γινόταν με δυσκολία.  Αφού το σήκωνα ας πούμε ψηλά και μου έφευγε από το χέρι τελείως.  

Το ίδιο με το viper ήταν απογοητευτικό και το deathadder.  Αντίθετα αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και μου άρεσε πάρα πολύ στο κράτημα ήταν το G403 hero της Logitech.  Δεν ξέρω τι λέει από τεχνική σκοπιάς (τα ποντίκια δεν ήταν συνδεδεμένα σε Η/Υ), ποιοτικά και εργονομικά πάντως ήτανε τέλειο.

Επεξ/σία από idefixius
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, idefixius είπε

μου άρεσε πάρα πολύ στο κράτημα ήταν το G403 hero της Logitech.

Απαντάω γιατί τυχαίνει να πέρασα από το G403 στο Viper Ultimate. 

Προφανώς το G403 έχει ένα από τα καλύτερα ergo σχήματα μαζί με τα Zowie EC. Αλλά είναι απίστευτα κουραστικό με τα προβλήματα που βγάζει. 
Αγοράσαμε σε έκπτωση από αμαζον 4 κομμάτια όλη η παρέα... Τα 2 έβγαλαν θέμα στη ροδέλα με skipping και ένα είχε θέμα με το tension από το ελατήριο κάτω από το κουμπί. Άχαστο 75% fail rate. 

Από αυτά μόνο το ένα πήγε για service εξαιτίας του ελατηρίου, τα άλλα δύο μονταρίστηκαν με καλούς διακόπτες και άλλο scroll encoder. Μετά τις αλλαγές είναι τρομερό... Άντεξε 2-3 χρόνια απίστευτης χρήσης. Αν δεν το πειράξεις όμως, ακόμα και για αυτά τα 35 ευρώ που έδωσα είναι πρόβλημα. 

Το viper είναι η μέρα με τη νύχτα. Δεν έχει το ίδιο σχήμα που προφανώς σε ενδιαφέρει αλλά δεν ξαναμπλέκω με διακόπτες σε ποντίκι. Ο μόνος λόγος που το πήρα είναι γιατί βρήμα με 55 ευρώ σοβαρό ασύρματο ποντίκι ( amazon.fr warehouse ) . Υποδειγματικό το wireless αν και το χρησιμοποιώ κυρίως για macro σε προγράμματα και λιγότερο για gaming. 
H ροδέλα του είναι μέτρια, αλλά δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Όλα έχουν να κάνουν με την τιμή που αγοράζεις συνήθως. 
Να έχεις υπόψην πως τα viper θέλουν στρώσιμο. Υπάρχει ένα socket με τριβή πλαστικού σε πλαστικό εσωτερικά. Θέλει πίεση και επαναλήψεις για να έρθει στα ίσα του. 

m3q825qcnsu41.png?width=400&format=png&auto=webp&s=0912287cafc06ca8b479d8825ac36de192be8f8a

Με βάση αυτά που γράφεις μόνο κανένα καλό ergo τύπου zowie θα σου αρέσει ποιοτικά.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...