Προς το περιεχόμενο

PEUGEOT 307

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Πουλαει ενας γνωστος μου το υπο κατοχη του οχημα peugeot 307 1.6  2004 μοντελο με 180000 χ.χλμ .

Σε καλη κατασταση , προσεγμενο κτλ. Φυσικα πριν προβω στην αγορα του θα επισκευτω ενα συνεργειο να μου πουν τι γινεται.

Θελω να ρωτησω ειναι αξιοπιστα τα πεζο? Τι παιζει με το συγκεκριμενο μοντελο? Που πονανε γενικα?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ANIMEROSKILI είπε

Καλησπερα σας. Πουλαει ενας γνωστος μου το υπο κατοχη του οχημα peugeot 307 1.6  2004 μοντελο με 180000 χ.χλμ .

Σε καλη κατασταση , προσεγμενο κτλ. Φυσικα πριν προβω στην αγορα του θα επισκευτω ενα συνεργειο να μου πουν τι γινεται.

Θελω να ρωτησω ειναι αξιοπιστα τα πεζο? Τι παιζει με το συγκεκριμενο μοντελο? Που πονανε γενικα?

Συνήθως ηλεκτρολογικά προβλήματα βγάζουν , εννοείται να το πάς για έλεγχο σε μηχανικό και για να μετρηθεί η συμπίεση της μηχανής .

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ANIMEROSKILI είπε

ΣΩΣΤΑ! 3000 ΕΥΡΩ. Απλα τα φοβαμαι λιγο τα peugeot!

Η τιμή είναι καλή. Μέσα έξω το βλέπεις με τα μάτια σου και όπως λες είναι προσεγμένο. Πας σε έναν μηχανικό να δει την μηχανή πχ όπως είπε και ο φίλος παραπάνω να σου μετρήσει συμπίεση και αν είναι καλή τότε αξίζει. Την εποχή αυτή με τις τρελές τιμές πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς όσοι δεν έχουμε / θέλουμε να πετάμε λεφτά. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει καλό άνετο πάτημα στο δρόμο και θα κάνεις την δουλειά σου. Το τι μπορεί να σου βγάλει αν βγάλει δεν μπορεί κανένας με σιγουριά να σου πει. Λες φοβάμαι τα Peugeot γιατί αν ήταν group VW δεν θα είχες φόβο; μην σκέφτεσαι έτσι. Τα χλμ που έχει δεν είναι ούτε πολλά ούτε λίγα. 

• Like 1
Δημοσ.

μη κολλας στην μαρκα

με 180κ χλμ στο κοντερ καμια μαρκα δεν μπορει να εγγυηθει αξιοπιστια. Και φυσικα πρεπει να το αντιλαμβανεσαι κι εσυ αυτο, οτι οσο προσεγμενο και να ειναι, ενδεχομενως να σου βγαλει μια βλαβη τα επομενα χρονια.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια! Οντως θα κλεισω να το παω σε συνεργειο . Ο μαστορας εκει μου ειπε γενικα σε θεμα αξιοπιστιας huandai η kia , τουοτα , νισσαν, αμαξια με λιγοτερες βλαβες κατα το πληστον! Τωρα ειναι και πως θα σου κατσει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/1/2022 στις 1:02 ΜΜ, meletis_m είπε

Συνήθως ηλεκτρολογικά προβλήματα βγάζουν , εννοείται να το πάς για έλεγχο σε μηχανικό και για να μετρηθεί η συμπίεση της μηχανής .

πολυ σωστα. Για να μη γραφω αραδες

• (+) πλουσιος εξοπλισμος γενικα το μοντελο
  • (+)ανετοι χωροι σε ολες τις εκδοσεις για επιβατες και αποσκευες
  • (+)γενικα καλη συμπεριφορα και αυτος ο κινητηρας αξιοπιστος. Αν διαβασεις το βιβλιο θα δεις οτι δε θελει συνεχεια συνεργειο απλως συντηρησε το σωστα και δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα
  • (-)τα ηλεκτρικα, ηλεκτρικα, ηλεκτρικ....Αν αρχισω να απαριθμω θα γερασω. Καλυτερα η εκδοση με A/C και οχι με κλιμα γιατι εχει θεματα η μοναδα. Επισης ο εγκεφαλος δεν ειναι τερας αξιοπιστιας. Να αναμενεις τουλαχιστον ενας γρυλλος απο ηλεκτρικα παραθυρα να σου μεινει στο χερι. Το 90% των 307 εχει θεμα η κεντρικη οθονουλα με πληροφοριες (ειτε καιγεται λαμπα ειτε απλως... χαλαει)
  • (-)μερικα ανταλλακτικα του ειναι ακριβα (αμορτισερ, φωτα)
  • (-)μηδενικη μεταπωληση. Αν το αγορασεις και το κρατησεις 2-3 χρονια μη περιμενεις να βγαλεις κερδος ή να κρατησεις τα χρηματα: προσπαθησε να το ξεφορτωθεις
  • (-)καταναλωση μετρια προς αλμυρη

υγ θα συμφωνησω επισης περι αξιοπιστιας ρενω: προσφατα αγοραρα ενα ρενω του 1995->σκυλι

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.
Στις 23/1/2022 στις 11:23 ΜΜ, ANIMEROSKILI είπε

Κινητήρας, σκυλί nfu από τα καμάρια τις Peugeot.

Η πλακέτα του τιμονιού χαλάει συνήθως (το φλας που είπαν κάνει 10€ από AliExpress αν το βάλεις μόνος σου), η πλακέτα όμως είναι ακριβή 350€, αναμενόμενο δε για τα χρόνια του.

Κατανάλωση εντός να περιμένεις ~9lt με οικονομική οδήγηση.

Εάν το πάρεις ιμάντες χρονισμού δυναμου τιμονιού, αντλία νερού, πλύσιμο το σύστημα ψύξης, φίλτρο λαδιού και λάδια (5-40), μπουζια και είναι έτοιμο.

Πιθανά με τα χιλιόμετρα να είναι βάρκα και να μην έχει καλά αμορτισέρ (160-200 βρίσκεις επώνυμα).

Δημοσ.

Αυτο με την φλαντζα κεφαλης μου ειπαν κι αλλοι ! το οποιο ειναι καρκινος!! Δεν ξεμπερδευεις ευκολα!

Θα το σκεφτω λιγο ακομα κι αν δεν βρω κατι αλλο , πιθανον να καταληξω!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...