thant Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Πόσο επικίνδυνο είναι να φορτίσω μια μπαταρία (κλειστού τύπου 12V για μηχανάκι) μέσα στο σπίτι; Έχω έναν ηλεκτρονικό φορτιστή, αυτόν του λιντλ.
lary7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Γιατι δεν την βγάζεις στο μπαλκόνι; Μικρή είναι η μπαταρία δεν θα έχεις θέμα με αέρια, άλλα καλού κακού πάρε τα μέτρα σου και κυρίως μην πλησιάσει φωτιά γιατί βγάζουν υδρογόνο.
meletis_m Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, thant είπε Πόσο επικίνδυνο είναι να φορτίσω μια μπαταρία (κλειστού τύπου 12V για μηχανάκι) μέσα στο σπίτι; Έχω έναν ηλεκτρονικό φορτιστή, αυτόν του λιντλ. Για περισσότερη ασφάλεια βγάλτην στο μπαλκόνι . Να μην είναι εκτεθειμένη σε νερά μόνο και σε φωτιά.
thant Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lary7 είπε Γιατι δεν την βγάζεις στο μπαλκόνι; Μικρή είναι η μπαταρία δεν θα έχεις θέμα με αέρια, άλλα καλού κακού πάρε τα μέτρα σου και κυρίως μην πλησιάσει φωτιά γιατί βγάζουν υδρογόνο. 55 λεπτά πριν, meletis_m είπε Για περισσότερη ασφάλεια βγάλτην στο μπαλκόνι . Να μην είναι εκτεθειμένη σε νερά μόνο και σε φωτιά. Μέχρι τώρα την φόρτιζα στο μπαλκόνι αλλά ρεύμα έπαιρνα από μέσα καθώς δεν έχει πρίζα έξω. Τώρα λόγω κρύου θέλω να αποφύγω να έχω την μπαλκονόπορτα ανοιχτή, γιαυτο και η ερώτηση. Πάντως όταν λεω μέσα δεν εννοώ κοντά σε θέρμανση ή νερά.. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από thant
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Αμα διαβασεις στον φορτιστη λεει οτι απαγορευεται η φορτιση σε εσωτερικο χωρο. Ειναι επειδη βγαζει καποιες ουσιες οταν φορτιζεις. καλυτερα ασε ενα εκατοστο ανοιχτη τη πορτα και τραβα ρευμα. Εγω στη βεραντα φορτιζω. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Κατά την φόρτιση εκλύονται εύφλεκτα αερια ,αν βάλεις αυτί κοντά όταν φορτίζει θα την ακούς να "βράζει" . 1
thant Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Τελικά την έβγαλα στο μπαλκόνι με την πόρτα ίσα να περνάει το καλώδιο και φόρτισε 5-6 ώρες σε λειτουργία συντήρησης. 3 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε Αμα διαβασεις στον φορτιστη λεει οτι απαγορευεται η φορτιση σε εσωτερικο χωρο. Το αστείο είναι ότι οι οδηγίες του φορτιστή λένε η φόρτιση να γίνεται μόνο σε εσωτερικο χωρο. Προφανώς δεν εννοούνε μεσα στο σπίτι, αλλα δεν διευκρινηζει κιόλας αφού ο συγκεκριμένος φορτιστής (του λιντλ) προορίζεται για ερασιτεχνική χρήση και μπορεί ο οποιοσδήποτε να τον χρησιμοποιήσει.
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, thant είπε Τελικά την έβγαλα στο μπαλκόνι με την πόρτα ίσα να περνάει το καλώδιο και φόρτισε 5-6 ώρες σε λειτουργία συντήρησης. Το αστείο είναι ότι οι οδηγίες του φορτιστή λένε η φόρτιση να γίνεται μόνο σε εσωτερικο χωρο. Προφανώς δεν εννοούνε μεσα στο σπίτι, αλλα δεν διευκρινηζει κιόλας αφού ο συγκεκριμένος φορτιστής (του λιντλ) προορίζεται για ερασιτεχνική χρήση και μπορεί ο οποιοσδήποτε να τον χρησιμοποιήσει. εννοει να μη βρεχεται λογικα,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα