lenakiiii Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Εκανα την δευτερη δοση του εμβολιου αρχες Νοεμβριου και αποτι ξερω πρεπει να εχει περασει ενα χρονικο διαστημα για να κανεις την τριτη δοση. Απλα εγω πρεπει να ξεκινησω εργασια σε νοσοκομειο και μου ειπαν να ρωτησω αν πρεπει να κανω και την τριτη δοση του εμβολιου για να αρχισω. Πρεπει δηλαδη να κανω την τριτη δοση για το νοσοκομειο και ας εχουν περασει μονο 2μιση μηνες περιπου? Γνωριζει κανεις?
dbrillis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μπες να κλείσεις ραντεβου για την 3η δοση. Αν δεν μπορεις να κλείσεις ραντεβου, μαντεψε, δεν πρεπει ακομα να εμβολιαστεις. https://www.ethnos.gr/greece/article/182468/trithdoshembolioybhmabhmaposkleinontaitaranteboy 1
dionisis1925 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, lenakiiii είπε Εκανα την δευτερη δοση του εμβολιου αρχες Νοεμβριου και αποτι ξερω πρεπει να εχει περασει ενα χρονικο διαστημα για να κανεις την τριτη δοση. Απλα εγω πρεπει να ξεκινησω εργασια σε νοσοκομειο και μου ειπαν να ρωτησω αν πρεπει να κανω και την τριτη δοση του εμβολιου για να αρχισω. Πρεπει δηλαδη να κανω την τριτη δοση για το νοσοκομειο και ας εχουν περασει μονο 2μιση μηνες περιπου? Γνωριζει κανεις? Όχι για την ώρα είσαι καλυμμένη , θα σε ειδοποιήσει το νοσοκομείο μέχρι πότε θα πρέπει να έχεις κάνει την 3η δόση. 1
Vault13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, lenakiiii είπε Εκανα την δευτερη δοση του εμβολιου αρχες Νοεμβριου και αποτι ξερω πρεπει να εχει περασει ενα χρονικο διαστημα για να κανεις την τριτη δοση. Απλα εγω πρεπει να ξεκινησω εργασια σε νοσοκομειο και μου ειπαν να ρωτησω αν πρεπει να κανω και την τριτη δοση του εμβολιου για να αρχισω. Πρεπει δηλαδη να κανω την τριτη δοση για το νοσοκομειο και ας εχουν περασει μονο 2μιση μηνες περιπου? Γνωριζει κανεις? Ξεκινα να δουλευεις, η τριτη δοση γινεται μεσα στους 3 μηνες min με 6 μηνες max.
dionisis1925 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γιατί νιώθεις ταραγμένος μεγάλε ? Έρχεται απόφαση από το Υπουργείο Υγείας προς όλους τους εποπτευόμενους φορείς μέχρι πότε έχει περιθώριο ο εκάστοτε εργαζόμενος να εμβολιαστεί για να μην βγει σε αναστολή. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από dionisis1925
AntiCambeR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Είναι υποχρεωτική η 3η δόση σε όσους εργάζονται σε νοσοκομεία, ανεξαρτήτως ειδικότητας και ηλικίας; Δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού με 2 δόσεις για τους κάτω των 60.
dionisis1925 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δεν είναι ακόμα , αλλά θα γίνει , μέχρι σήμερα ειδοποιούν όσους έχουν νοσήσει για να εμβολιαστούν όταν λήξει το πιστοποιητικό της νόσησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις