xtolicc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα . Ελπίζω να είστε όλοι καλά ,με όλα αυτά που τραβάμε . Υπάρχουν άπειρα topics με παρόμοιες ερωτήσεις με εμένα ,αλλά δεν ξέρω που να το γράψω. Βλέποντας τον τελευταίο λογαριασμό μου , βλέπω πως με ελάχιστες ώρες χρήσης του κλιματιστικού , έχω κάψει 220 kW . Μιλάμε για 3-4 ώρες την ημέρα και αυτό όχι κάθε μέρα καθώς 8 ημέρες τον μήνα λείπω από το σπίτι . Το χρησιμοποιώ στο σαλόνι σε χώρο 30τ.μ. ,όσο κάθομαι στον υπολογιστή . Έχετε να μου προτείνετε κάτι για θέρμανση; Υ.γ. : δεν έχω την δυνατότητα αλλαγής κλιματιστικού καθώς δεν είμαι ιδιοκτήτης .
hp8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, xtolicc είπε Βλέποντας τον τελευταίο λογαριασμό μου , βλέπω πως με ελάχιστες ώρες χρήσης του κλιματιστικού , έχω κάψει 220 kW . Μιλάμε για 3-4 ώρες την ημέρα και αυτό όχι κάθε μέρα καθώς 8 ημέρες τον μήνα λείπω από το σπίτι . Αυτο που εχεις λογικα λειτουργει με R22 δηλ 20ετιας Τα κλιματιστικα γενικοτερα ειναι μια καλη λύση θέρμανσης Για να δεις τι καταναλώνει μόνο το κλιματιστικό θα πρέπει να καταγράψεις ακριβώς το διάστημα που σε ενδιαφέρει τις ώρες και να πολλαπλασιάσεις χ 1,28 kw Η να πάρεις ένα μετρητή και βλεπεις τι καταναλωνει https://www.skroutz.gr/c/1613/Metrites-Katanalosis-Reymatos.html
korakios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, xtolicc είπε Έχετε να μου προτείνετε κάτι για θέρμανση; https://www.skroutz.gr/s/16821759/Thermogatz-KNP-10-Σόμπα-Υγραερίου-2600W.html Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από korakios
nvel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 δεν υπάρχει κάτι φθηνότερο από κλιματιστικό και αφού δεν μπορείς να το αλλάξεις μένεις με αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα