Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Zenor είπε

Αν είσαι με το ίδιο όνομα και στο pizzamaking, έχω δει παλιά την κατασκευή ξυλόφουρνου που έχεις κάνει. Legend. 

Σε τι φουρνάκι είναι οι πίτσες παραπάνω γιατί μάλλον εσύ είσαι και είναι και αυτό χειροποίητο;; 😮

Όσο για το αλεύρι που λες,  γιατί πιστεύεις οτι η παραπάνω πρωτεΐνη θα σου δώσει πιο τραγανό αποτέλεσμα; 

2% λίπος στη συνταγή σου και ψήσιμο σε χαμηλότερη θερμοκρασία για περισσότερο χρόνο και θα είσαι άρχοντας. 

Ναι φίλε μου εγώ είμαι😜

Εχω και ξυλοφουρνο και αερίου χειροποίητο.. 

Θα ανεβάσω αργότερα φωτογραφιες να το δείτε. 

Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν κραταει πολύ τι τραγανο και θέλω να κάνω δοκιμές. 

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 minutes ago, Giwrgos_M said:

Το φουρνακι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L το εσωτερικό. 

Όλα χειροποίητα μέχρι και ο καυστήρας

ωφή_copy_216x253.jpg

image_98694_copy_313x340.jpg

IMG_20230309_183344_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230526_163718_copy_1536x2040.jpg

GridArt_20230912_203852574_copy_2048x2048.jpg

IMG_20230531_195137_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230524_184208_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230630_195453_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230927_190448_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230911_193659_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230128_170953_copy_2040x1536.jpg

IMG_20230128_182700_copy_2040x1536.jpg

IMG_20230128_182640_copy_2040x1536.jpg

IMG_20240511_215108_copy_1536x2040.jpg

IMG_20231025_192619_copy_1536x2040.jpg

IMG_20240316_132032_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230621_200049_copy_1536x2040.jpg

μπράβο ρε φιλε είσαι φοβερος 

  • Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε

Το φουρνακι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L το εσωτερικό. 

Όλα χειροποίητα μέχρι και ο καυστήρας

ωφή_copy_216x253.jpg

image_98694_copy_313x340.jpg

IMG_20230309_183344_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230526_163718_copy_1536x2040.jpg

GridArt_20230912_203852574_copy_2048x2048.jpg

IMG_20230531_195137_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230524_184208_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230630_195453_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230927_190448_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230911_193659_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230128_170953_copy_2040x1536.jpg

IMG_20230128_182700_copy_2040x1536.jpg

IMG_20230128_182640_copy_2040x1536.jpg

IMG_20240511_215108_copy_1536x2040.jpg

IMG_20231025_192619_copy_1536x2040.jpg

IMG_20240316_132032_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230621_200049_copy_1536x2040.jpg

Εξαιρετικη δουλεια, απαιχτος !

  • Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε

Το φουρνακι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L το εσωτερικό. 

Όλα χειροποίητα μέχρι και ο καυστήρας

Tρομερος μαν!

  • Like 1
Δημοσ.

Σήμερα έχει δοκιμή με αλεύρι από τσουρέκι 13% πρωτεΐνη και 60% υγρασία direct μέθοδο 48 ωρών ωρίμανση.

Θα παίξω με χαμηλότερη θερμοκρασία και μεγαλύτερο χρονο για τραγανό αποτέλεσμα. 

Επίσης αλλά 3 ζυμαρια με 70% αλεύρι για τσουρέκι 30% caputo nuvola 10% Συμιδγαλι ψηλό με ίδια μέθοδο. 

Να δούμε τι θα βγει 😊

 

IMG_20241023_162120_copy_1536x2040.jpg

  • Like 3
Δημοσ.

Μόλις φαγώθηκαν! 😊

Φοβερό αποτέλεσμα τραγανό που κρατάει για ώρα, ειδικά αυτό με το mix άλευρων 

Είχε γεύση ποιο "ψωμενια", αυτό ήθελα να πετύχω και βγήκε με την πρώτη προσπάθεια! 

Ψήθηκαν στα 5-6 λεπτά λίγο ποιο έξω στο φουρνακι και με χαμηλή φλόγα να μην αρπαξουν θερμοκρασία γρήγορα. 

Αναλογία ζύμης Νο.1

Αλεύρι για τσουρέκι 100%

Νερό 58%

Λαδι 2%

10γρ αλάτι 

0.5 μαγιά ξερή 

48 ώρες ωρίμανση και πριν το ψήσιμο 4 ώρες θερμοκρασία δωματίου 

Αναλογία ζύμης Νο2

Αλεύρι για τσουρέκι 70%

Caputo nuvola 20%

Σιμιγδάλι λεπτό 10%

Τα υπόλοιπα κοινά με το πρώτο

Και τα 2 direct μέθοδο

IMG_20241023_194711_copy_1536x2040.jpg

IMG_20241023_193737_copy_1536x2040.jpg

IMG_20241023_194240_copy_1536x2040.jpg

IMG_20241023_195511_copy_2040x1536.jpg

IMG_20241023_195520_copy_2040x1536.jpg

IMG_20241023_202213_copy_1536x2040.jpg

IMG_20241023_204432_copy_1536x2040.jpg

IMG_20241023_205600_copy_1536x2040.jpg

IMG_20241023_201455_copy_1536x2040.jpg

  • Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Giwrgos_M είπε

Μόλις φαγώθηκαν! 😊

Φοβερό αποτέλεσμα τραγανό που κρατάει για ώρα, ειδικά αυτό με το mix άλευρων 

Δοκιμασε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ  την bari style του Vito.Θα σ αρεσει φουλ αν ψαχνεις τετοιο αποτελεσμα

 

  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει βρει κανεις στην Ελλαδα τα ταψακια της Lloyds για pizza detroit style  ? 

 

Eχει ενα η Ooni αλλα πολυ ακριβο και λιγο μικροτερο του Lloyds

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...