alimentas Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Tουμπανα φαίνονται.Και του χρόνου.Αυτο με την ζάχαρη το εξηγεί κ ο ίδιος.Επειδη παίζει με νορμάλ μαγιά του εμπορίου ,βάζει τόσο όσο και συμπληρωνει με μαύρη ζάχαρη από πάνω κάτα το ψήσιμο(συμαντικο βήμα).Αλιως λέει άμα θες πιο γλυκα βάζεις παραπάνω αλλά ΧΡΥΣΗ μαγιά,γιατί αλιως δεν θα φουσκώσουν. Παντως φαίνονται πολύ καλά.Τα τσουρέκια είναι κ δύσκολο εγχείρημα γενικα,θέλει αρκετές προσπαθειες.Στα δικα του πχ δεν έχω ξαναδεί σε άλλη συνταγή τέτοιες κορδες Επεξ/σία 17 Απριλίου από alimentas
SagoniasSlutRos Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 3 ώρες πριν, alimentas είπε Tουμπανα φαίνονται.Και του χρόνου.Αυτο με την ζάχαρη το εξηγεί κ ο ίδιος.Επειδη παίζει με νορμάλ μαγιά του εμπορίου ,βάζει τόσο όσο και συμπληρωνει με μαύρη ζάχαρη από πάνω κάτα το ψήσιμο(συμαντικο βήμα).Αλιως λέει άμα θες πιο γλυκα βάζεις παραπάνω αλλά ΧΡΥΣΗ μαγιά,γιατί αλιως δεν θα φουσκώσουν. Παντως φαίνονται πολύ καλά.Τα τσουρέκια είναι κ δύσκολο εγχείρημα γενικα,θέλει αρκετές προσπαθειες.Στα δικα του πχ δεν έχω ξαναδεί σε άλλη συνταγή τέτοιες κορδες Γενικά ευχαριστημένος είμαι. Την επόμενη θα δοκιμάσω με πιο δυνατό αλεύρι και θα μετρήσω και θερμοκρασία στο ζύμωμα. Τώρα είχα ένα caputo pizzeria που έληξε τον Μάρτιο και ήθελα να το καταναλωσω. Γενικά είναι αρκετά περίπλοκη συνταγή σε σχέση με άλλες. Έκανε και η γυναίκα μια συνταγή από το thermomix που έχει και ήταν τα μισά βήματα. Βέβαια πάντα της γίνονται μπόμπα και σε γεύση, και φούσκωμα και ίνες.
Giwrgos_M Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Το halo pro λέτε ; Και εγω θέλω ένα σπιράλ μίξερ με άξονα στο κέντρο αλλά γενικά είναι ακριβά.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 5 ώρες πριν, Giwrgos_M είπε Το halo pro λέτε ; Και εγω θέλω ένα σπιράλ μίξερ με άξονα στο κέντρο αλλά γενικά είναι ακριβά. Ναι αυτό
alimentas Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Tι μπαλαρα έπαιξε η ooni με τα νέα φουρνακια.Koda 14αρι με το ρυθμιστή στο πλάι στα 450!!!! Και koda 2 pro 18 ιντσες στα 700.Μιλαμε για πολύ καλή τιμολόγηση 4
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Να κάνω ένα update με τα τσουρέκια. Τις επόμενες μέρες ήταν πολύ καλύτερα απ ότι ήταν μόλις βγήκαν. Σίγουρα θα την ξανακάνω μόλις βρω αφορμή.
alimentas Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 52 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Να κάνω ένα update με τα τσουρέκια. Τις επόμενες μέρες ήταν πολύ καλύτερα απ ότι ήταν μόλις βγήκαν. Σίγουρα θα την ξανακάνω μόλις βρω αφορμή. Αυτό για κάποιον λόγο ισχύει στις 7/10 συνταγές για τσουρέκια.Καθε επόμενη μέρα είναι πολύ πιο μαλακά κ αφράτα απ' ότι την πρώτη 1
Giwrgos_M Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Πίτσα με Biga 30% 48ωρες συνολική ωρίμανση 65% υγρασία Αλεύρι μύλοι λουλη classico 00 7
nikos16717 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 4 hours ago, Giwrgos_M said: Πίτσα με Biga 30% Το 30% τι σημαίνει?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 4 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Το 30% τι σημαίνει? Οτι εφτιαξε biga μονο με το 30% του συνολικου αλευριου της συνταγης. Αν ηθελε δλδ 1κιλο αλευρι για ολη τη συνταγη, εφτιαξε μπιγκα με 300γρ και τα 700γρ τα προσθεσε μετα. 1
Giwrgos_M Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Σωστά. Και το υπόλοιπο νερό που αναλογεί για να βγει σύνολο στο 65% Αν θέλετε αναλυτικά την διαδικασία πείτε μου.
Giwrgos_M Δημοσ. Τρίτη στις 09:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:32 μμ Κάτι έγινε και σήμερα.. BIGA 30% 65% συνολική υγρασία Και η γκουρμεδια της ημέρας Πίτσα με κρέμα γάλακτος, καπνιστό μετσοβονε,μπουκιες ψητού κοτόπουλου και μελιτζάνα ψητή.. Φοβερή γεύση! 5
vatosvat Δημοσ. Τρίτη στις 11:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:34 μμ 2 ώρες πριν, Giwrgos_M είπε Κάτι έγινε και σήμερα.. BIGA 30% 65% συνολική υγρασία Και η γκουρμεδια της ημέρας Πίτσα με κρέμα γάλακτος, καπνιστό μετσοβονε,μπουκιες ψητού κοτόπουλου και μελιτζάνα ψητή.. Φοβερή γεύση! πόση μαγιά συνολικά έβαλες φίλε μ?
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:52 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:52 πμ (επεξεργασμένο) Μου εχει μπει τωρα η ιδεα και κοιταζω spiral mixer προς αντικατασταση του kenwood chef xl! Πιο ρεαλιστικη επιλογη ειναι το ooni halo pro sta 879€. Overkill αλλα λογικα το παιρνεις μια φορα και το κρατας μια ζωη ειναι το Famag IM5S HH στα 1200-1300€. Περιμενω απαντηση-τιμες για το Pina 10 (ειναι αυτο που εχει βαλει και το ονομα του ο Vito) και ενα SpiralMac Royal. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:54 πμ από SagoniasSlutRos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα