Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Imortal_for_ever είπε

Εγω ψήνομε για ενα απο τα 2 το δευτερο περιστρεφεις την πετρα με το χερι και οι δυο εχουν ικανοποιητικο μηκος διαμετρου πιτσας, εχει και πορτακι

1) https://www.skroutz.gr/s/45788239/Thermogatz-Fournos-Pitsas-Ygraeriou-03-313-385.html#shops

2) https://www.skroutz.gr/s/45788236/Thermogatz-Fournos-Pitsas-Ygraeriou.html

Πως σας φαίνονται οσοι έχετε ειδη και ξέρετε;

Ωραίο φαίνεται το 2ο. Αλλά ρε φίλε έχουν κάνει βίντεο και έβαλαν κατεψυγμένη πίτσα χάχα. 

• Haha 2
Δημοσ.

Ευχαριστημένος από τη βάση υλικών ; Την έχω μπανίσει και γω 

Δημοσ.

Λευκά από σουπερμάρκετ, μεσαίο μέγεθος ή μεγάλο παίρνω αλλά αυτή τη φορά βρήκα μικρά, δεν τα σοτάρω. Τα κόβω πολύ λεπτά όμως. 

Μοτσαρελα adoro, μπαστούνι ολόκληρο παίρνω και την κόβω σε κόφτη από πατάτες. 

Αν πας στις ποιο πίσω σελίδες έχω βάλει φωτογραφιες 

Και εδώ μπορείς να δεις στο κανάλι μ

https://vm.tiktok.com/ZNdf7xQPA/

Δημοσ.

Καλησπέρα , έχει τσεκάρει κάποιος τον φούρνο  glowen diablo; Αξίζει στα 1200 ευρώ ; Όχι μόνο σαν φούρνος πίτσας αλλά και για χρήση σαν παραδοσιακός ξυλόφουρνος

Δημοσ.

Η τιμή του για το τι προσφέρει (θεωρητικα τουλάχιστον ) είναι χώμα.Εχουμε συζητήσει εδώ μέσα για τα glowen κ αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν κάτοχοι.

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση με την συγκεκριμένη εταιρεία είναι ότι πλέον είναι αρκετά χρόνια στην γύρα κ τα reviews είναι οριακά μηδενικά.Επειδη είχα ψηθεί για το raptor 2 είχα ψαχτει αρκετά.Μονο κάτι πληρωμένα reviews υπάρχουν .Δεν μπορείς να κρίνεις έτσι.Αυτο που είχα διαβάσει στο Reddit είναι ότι πολλοί αγοραστές είχα θέματα με το shipping.Εφτανε το φουρνάκι με φθορές σοβαρές,ακόμα κ με σπασμένη πέτρα.Και δεν απαντούσαν στα mail για επιστροφες.Δηλαδη κάκιστο aftersale.

Δημοσ.
On 06/07/2025 at 16:29, arsmal said:

Καλησπέρα , έχει τσεκάρει κάποιος τον φούρνο  glowen diablo; Αξίζει στα 1200 ευρώ ; Όχι μόνο σαν φούρνος πίτσας αλλά και για χρήση σαν παραδοσιακός ξυλόφουρνος

Δεν θα έπαιρνα φούρνο με ξύλα σε τέτοιο μέγεθος είναι μεγάλη ταλαιπωρία να διατηρήσεις θερμοκρασία κτλ. 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω και ξυλοφουρνο να πω ότι είναι ωραία η διαδικασία αλλά θες χρόνο περισσότερο. 

Είναι για παρέα φάση να αραξεις ώρες. 

Εγω ο λόγος που έφτιαξα και φουρνακι υγραερίου είναι ο χρόνος. 

Το έχω στη βεράντα και ας 40 λεπτά ψήνω 

Στο ξυλοφουρνο και θα φας κάπνα και θες ξύλα στεγνά κτλ. αλλά είναι άλλη φάση, ωραία. 

Ορίστε και μερικές φώτο 😉

IMG_20230128_182700_copy_2040x1536.jpg

IMG_20230128_170953_copy_2040x1536.jpg

IMG_20230128_182640_copy_2040x1536.jpg

IMG_20230128_190924_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230128_171005_copy_1536x2040.jpg

• Like 15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεβάζω ένα "βιβλίο συνταγών" που μου έστειλε η Ooni μήπως και ενδιαφέρει κάποιον, μιας και κατάλαβε ότι ετοιμάζομαι να πάρω την ooni koda 2 pro και θέλει νε με καλοπιάσει .

Ooni pizza book.pdf

Πέρα από το φούρνο, αξίζει να πάρω κάτι άλλο από το site ή όχι? π.χ. έχετε να προτείνετε πιο κοικονομικό φτιάρι με τρύπες και φτιάρι γυρίσματος από αυτά της Ooni?

Επεξ/σία από nikos16717

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...