SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Zenor είπε Ναι έχεις δίκιο αν και η ίδια η coral gas ένδειξη στάθμης το λέει. Ουσιαστικά σου δείχνει πότε πέφτει η πίεση της φιάλης πράγμα που συμβαίνει μόνο όταν τελειώνει το υγρό μέσα στη φιάλη. Επίσης το άλλο καλό που εχει ο συγκεκριμένος ρυθμιστής είναι οτι μπορείς εύκολα να δεις αν έχει διαρροή το σύστημα. Ειναι αρκετά ακριβές πάντως αν και το καλύτερο και πιο ακριβές είναι το ζύγισμα. Το πιο safe για να μην ξεμεινουμε ποτέ είναι η δεύτερη μπουκάλα. Μόλις τελειώσει εντελώς η πρώτη, κουμπώνεις τη δεύτερη.
Zenor Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 1 hour ago, SagoniasSlutRos said: Το πιο safe για να μην ξεμεινουμε ποτέ είναι η δεύτερη μπουκάλα. Μόλις τελειώσει εντελώς η πρώτη, κουμπώνεις τη δεύτερη. Ε ναι αυτό είναι σίγουρα το καλύτερο!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Έτοιμο το prefermento για 12 πίτσες το Σάββατο. 2 κιλά αλεύρι, 1 κιλό νερό, 12γρ φρέσκια μαγιά. Πήρα για δοκιμή Molini Pizzuti Amalfi Oro. Πρώτη εντύπωση ήταν ότι βγηκε πολύ πιο μαλακό το ζυμάρι, σε σχέση με το Caputo Nuvola Super. 1
alex2468 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 50 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Έτοιμο το prefermento για 12 πίτσες το Σάββατο. 2 κιλά αλεύρι, 1 κιλό νερό, 12γρ φρέσκια μαγιά. Πήρα για δοκιμή Molini Pizzuti Amalfi Oro. Πρώτη εντύπωση ήταν ότι βγηκε πολύ πιο μαλακό το ζυμάρι, σε σχέση με το Caputo Nuvola Super. Που βρίσκεις άλευρα ;; Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ μόνο το κόκκινο Caputo που βρίσκω στα super market. Ποια συμβουλεύεις να δοκιμάσουμε ;;;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 1 ώρα πριν, alex2468 είπε Που βρίσκεις άλευρα ;; Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ μόνο το κόκκινο Caputo που βρίσκω στα super market. Ποια συμβουλεύεις να δοκιμάσουμε ;;; Crusters, mypizzaproject, themart, super market Ξεκίνα με το caputo pizzeria για ωρίμανση έως 48 ώρες.
nikos16717 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 3 hours ago, SagoniasSlutRos said: Έτοιμο το prefermento για 12 πίτσες το Σάββατο. 2 κιλά αλεύρι, 1 κιλό νερό, 12γρ φρέσκια μαγιά. Πήρα για δοκιμή Molini Pizzuti Amalfi Oro. Πρώτη εντύπωση ήταν ότι βγηκε πολύ πιο μαλακό το ζυμάρι, σε σχέση με το Caputo Nuvola Super. Το ζύμωμα έγινε στο χέρι ή σε μιξερ? Επίσης, τα έβαλες όλα τα υλικά μαζί και θα τα αφήσεις στο ψυγείο 48 ώρες? Γενικά δώσε κανένα hint για τη διαδικασία πέρα από τα υλικά
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 18 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Το ζύμωμα έγινε στο χέρι ή σε μιξερ? Επίσης, τα έβαλες όλα τα υλικά μαζί και θα τα αφήσεις στο ψυγείο 48 ώρες? Γενικά δώσε κανένα hint για τη διαδικασία πέρα από τα υλικά https://youtu.be/RffhpDygcsg?si=Rg1M6Ow7Q3_fjNU9 1
alex2468 Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε https://youtu.be/RffhpDygcsg?si=Rg1M6Ow7Q3_fjNU9 Πρέπει να μάθουμε ιταλικά τώρα για να παρακολουθήσουμε το βίντεο;; 😂😂 Υπάρχει μήπως αγγλική έκδοση της συνταγής;; Επεξ/σία 25 Ιουλίου από alex2468 1
Giwrgos_M Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου 12γρ μαγιά;; Εγω πάνω απο 3 αρχίζω και φοβάμαι μην γίνουν μπαλόνια 🤣 Γιατί τόσο πολύ;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alex2468 είπε Πρέπει να μάθουμε ιταλικά τώρα για να παρακολουθήσουμε το βίντεο;; 😂😂 Υπάρχει μήπως αγγλική έκδοση της συνταγής;; Πατα το κουμπακι που βαζει αυτοματους αγγλικους υποτιτλους και βλεπε τι κανουν και τι γραφει. Φαρινα- αλευρι Ακουα - νερο Λιβιτο φρεσκο - φρεκια μαγια Σαλε - αλατι Εγω παντως εχω ψηθει να μαθω Ιταλικα για τις συνταγες. 3 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε 12γρ μαγιά;; Εγω πάνω απο 3 αρχίζω και φοβάμαι μην γίνουν μπαλόνια 🤣 Γιατί τόσο πολύ; Αυτη τη συνταγη ακολουθω και βγαινει μια χαρα στο ψυγειο συνεχεια! Δεν μενει καθολου σε θερμοκρασια δωματιου, εκτος απο μια ωρα πριν ψησω. Και το νερο που βαζω στο τελικο ζυμωμα ειναι παγωμενο με παγακια μαζι. 6γρ φρεσκια μαγια στο κιλο αλευρι, αρα στα 2 κιλα αλευρι 12γρ. Επεξ/σία 25 Ιουλίου από SagoniasSlutRos 1
Zenor Δημοσ. 25 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου Μερικές από την τελευταία φουρνιά με caputo pizzeria, 60% υγρασία, direct 24 @ 20C mozzarella, gorgonzola, νεκταρίνια, καβουρδισμένο κουκουνάρι, jamon serrano margherita + jamon και καβουρδισμένο κουκουνάρι Mozzarela, κρέμα παρμεζάνας, μπεικον, πίκλα αγγούρι. 13
alex2468 Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου 8 ώρες πριν, Zenor είπε Μερικές από την τελευταία φουρνιά με caputo pizzeria, 60% υγρασία, direct 24 @ 20C mozzarella, gorgonzola, νεκταρίνια, καβουρδισμένο κουκουνάρι, jamon serrano margherita + jamon και καβουρδισμένο κουκουνάρι Mozzarela, κρέμα παρμεζάνας, μπεικον, πίκλα αγγούρι. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Η πρώτη δοκιμή με το αλεύρι Molini Pizzuti και υγρασία 75% ήταν άκρως επιτυχημένη! Πρώτη φορά που πάω τόσο ψηλά και μου άρεσε το αποτελεσμα. Έκανα μισές 70% και μισές 75%. Δοκίμασα ταυτόχρονα για να δω διάφορες, και η 75αρα ήταν πιο τρυφερή, πιο ντελικάτη. Οπότε από δω και πέρα θα παίζω εκεί. 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα