Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 minutes ago, purif said:

Πρέπει να είσαι συνέχεια από πάνω, θέλει συνεχώς διαχείριση, σε αντίθεση με άλλα μίξερ που κυκλοφορούν. Αλλιώς είναι σκυλί, δεν παθαίνει τίποτα.

Απλα αποτι εχω καταλάβει, η διαφορα του με τα spiral μιξερ ειναι οτι εχει και άλλες χρήσεις, οχι μονο σε ζύμες

Απο το λιγκ που εχω ψάξει και εγω εχω καταλάβει οτι θέλει να εισαι απο πανω και κυρίως μα καταλάβεις το πως δουλεύει τη ζύμη. 

Προσωπικά,  επειδή το ψάχνω για μιξερ αυτο τον καιρό,  πιστεύω οτι για κάποιον που κανει ζυμη πιτσας 1-2 φορές το μήνα, θα είναι πιο χρήσιμο το ankasrsrum απο ενα spiral.

Από την άλλη στα ίδια χρήματα ειναι και το ooni halo pro το οποίο εχει και άλλες χρήσεις εκτός απο ζύμες, ειναι ομορφο , αλλα οχι αρκετά δοκιμασμενο

  • Like 1
Δημοσ.

Από ότι είχα καταλάβει όταν τα κοιτάγα, της Kenwood ζοριζεται λίγο με διάφορες ζύμες. Βεβαια για πιο απλές ζύμες είναι τέλειο. Το ιδιο και για τα kitchen aid τα καινουργεια. Το ανκαρσρουμ είναι πιο δυνατό και επίσης δεν έχει το αρνητικό οτι είναι εξειδικευμένο σαν τα σπιράλ. Αν πάρεις σπιράλ μάλλον θέλεις και ένα δεύτερο μετα. Επίσης το ανκαρσρουμ παίρνει και διάφορα αξεσουάρ σαν τα Kenwood, μέχρι και για κρεατομηχανη.   Σίγουρα έχει να κάνει με το τι ανάγκες έχει ο καθένας.

 

Δημοσ.

Από πλευράς ενεργειακού κόστους, συμφέρει περισσότερο ο ηλεκτρικός ή ο παραδοσιακός φούρνος με αέριο;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, alimentas είπε

Κάνεις με glowen υπάρχει εδώ??

Εχουν glowen στο crusters. Ρωτησε εκει να σου πουνε μια γνωμη.

Btw το αλευρι molini pizzutti που πηρα απο το συγκεκριμενο μαγαζι μου αρεσε πολυ και χτες πηρα το δευτερο 5κιλο!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Εχουν glowen στο crusters. Ρωτησε εκει να σου πουνε μια γνωμη.

Btw το αλευρι molini pizzutti που πηρα απο το συγκεκριμενο μαγαζι μου αρεσε πολυ και χτες πηρα το δευτερο 5κιλο!!

Το έχω δει αλλά σκέφτηκα ότι δεν θα απαντήσουν όπως κ το puff daddy.Το raptor 2 με τον ανταπτορα για το γκάζι βγαίνει στα 680 !!! 2 χρόνια στην αγορά βέβαια και οι μη πληρωμένες κρητικές είναι μηδενικές.Στo reddit διαβάσα ότι ο φούρνος σαν απόδοση είναι πολύ καλός αλλά ΌΤΑΝ δουλεύει.Οι περισσότεροι μιλάνε για τον ανταπτορα ο οποίος χαλάει μετά από λίγες χρήσεις κ ότι η έρχεται το φουρνάκι σε κακή κατάσταση ,ακόμα κ με διαλυμένες πέτρες μιας κ η συσκευασία είναι κάκιστη.Το after sale της εταιρείας προφανώς είναι ανύπαρκτο.Θελω μια γνώμη από έναν έμπιστο ,για αυτό κ ρωτάω μπας κ έχει κανένας από μεσα

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το Glowen Raptor, το πήρα πέρυσι καλοκαίρι.

Ευχαριστημένος είμαι, δεν είχα κάποιο πρόβλημα αν εξαιρέσεις ότι είχαν σφηνώσει κάπως το δίσκο για τα ξύλα και πάλευα καμιά ώρα να το βγάλω, καλή συσκευασία, ευρύχωρο, το έχω χρησιμοποιήσει κάμποσες φορές και δεν έχει βγάλει ακόμη κάποιο πρόβλημα. Θα ήθελα να πάρω μια πόρτα για να πιάνει λίγο πιο γρήγορα θερμοκρασία αλλά τις έχει ακριβές στο site του.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις τον σαγόνια και έχεις και τα δικά μου 

 

Μιλάμε η "επιτυχία* συνεχίζεται...νοτ

Προσπαθώ ρε παιδιά ακόμα να πετύχω όχι τόσο καλό στεφάνι όσο ο σαγόνιας αλλά να πάει προς τα εκεί και πολλές φορές κολλάει ανοίγει χύνονται μέσα στο koda 12 .μιλάμε για μια ομορφιά. Μια ώρα έτριβαν την πέτρα όπου βρήκα και ότι είχε ρωγμή και την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Άντε να έχω βγάλει 10 πίτσες.

 Σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε σεμινάριο για να μην πάει στραφι η αγορα

 

On 27/09/2025 at 23:40, SagoniasSlutRos said:

20250927_233913.jpg.c98276e5cc51d6b161b9f7fb0ef470f7.jpg

 

IMG-20250927-WA0003.jpeg

Επεξ/σία από mpregos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, mpregos said:

Έχεις τον σαγόνια και έχεις και τα δικά μου 

 

Μιλάμε η "επιτυχία* συνεχίζεται...νοτ

Προσπαθώ ρε παιδιά ακόμα να πετύχω όχι τόσο καλό στεφάνι όσο ο σαγόνιας αλλά να πάει προς τα εκεί και πολλές φορές κολλάει ανοίγει χύνονται μέσα στο koda 12 .μιλάμε για μια ομορφιά. Μια ώρα έτριβαν την πέτρα όπου βρήκα και ότι είχε ρωγμή και την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Άντε να έχω βγάλει 10 πίτσες.

 Σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε σεμινάριο για να μην πάει στραφι η αγορα

 

 

IMG-20250927-WA0003.jpeg

Μην απογοήτευσε, εγώ στο δευτερο χρόνο καταφερα να κανω μία που μοιάζει με του Σαγόνια. Ειμαι στο 4ο χρόνο και αυτήν την επιτυχία της μιας που ειχα καταφέρει την θυμάμαι σαν  γλυκιά ανάμνηση. Καλα αυτές του ζενορ ουτε στη 10ετια δε θα πετύχω εστω κ τυχαία.

Ακομα αποτυχίες βγάζω απλα σταματησαν να χυνονται μεσα. Η θα νε σα λαστιχο η καμένο ζυμάρι η αψητο ζυμαρι με καμένα σημεία. Μαγικες στιγμές 

Γινομαστε πολλοι σιγα σιγά 

Σαγόνια ψήνεις να μας μαζέψεις σπιτι σου για master class με το αζημίωτο? 

Επεξ/σία από sndev
  • Haha 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mpregos είπε

Έχεις τον σαγόνια και έχεις και τα δικά μου 

 

Μιλάμε η "επιτυχία* συνεχίζεται...νοτ

Προσπαθώ ρε παιδιά ακόμα να πετύχω όχι τόσο καλό στεφάνι όσο ο σαγόνιας αλλά να πάει προς τα εκεί και πολλές φορές κολλάει ανοίγει χύνονται μέσα στο koda 12 .μιλάμε για μια ομορφιά. Μια ώρα έτριβαν την πέτρα όπου βρήκα και ότι είχε ρωγμή και την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Άντε να έχω βγάλει 10 πίτσες.

 Σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε σεμινάριο για να μην πάει στραφι η αγορα

 

 

IMG-20250927-WA0003.jpeg

Βάζεις αρκετό αλεύρι όταν ανοίγεις το ζυμάρι σου; εγώ βάζω το ίδιο της πίτσας το 00 γιατί την έχω πατήσει αρκετές φορές με σιμιγδάλι. 

Και κάτι ακόμα που έκανα παλιά και είναι λάθος, έφτιαχνα την πίτσα πάνω στο φτυαράκι, όποτε μέχρι να την ετοιμάσω άρχιζε και κόλλαγε στις τρύπες και πάθαινα αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, mpregos είπε

κολλάει ανοίγει χύνονται μέσα στο koda 12

Απο τοτε που πηγα και πηρα απο το mart ενα 5κιλο caputo semola rimacinata για το ανοιγμα, δεν κολλαει τπτ!!! game changer! Και παιζω 73-75% υγρασιες που ειναι δυσκολες!

Φτιαξε στον παγκο σου ή σε μεγαλο ξυλο κοπης ενα βουναλακι απο semola, βαλε πανω το ζυμαρι σου και γεμισε το παντου με semola. Ξεκινα να το ανοιγεις πανω στο βουναλακι και μολις εισαι ετοιμος να το στρετσαρεις, παρτο και κανε το πιο διπλα. Βαλε υλικα και μετα τραβηξε την πιτσα σου πανω στο φτιαρι που κι αυτο το εχεις "σκονισει" με semola. Κανε ενα τελευταιο ανοιγμα της πιτσας και εισαι ετοιμος.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω την πρόταση το sndev ...μια Παρασκευή απόγευμα ένα ιδιαίτερο από σαγόνιας ... Με το αζημιωτο.

Εγώ θα φέρω τις μπύρες 

Θα κάνω το ζυμάρι με 60% υγρασία και νωπή μαγιά και όχι από κατάψυξη...

  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...