Giwrgos_M Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 27 λεπτά πριν, Zenor είπε Αν είσαι με το ίδιο όνομα και στο pizzamaking, έχω δει παλιά την κατασκευή ξυλόφουρνου που έχεις κάνει. Legend. Σε τι φουρνάκι είναι οι πίτσες παραπάνω γιατί μάλλον εσύ είσαι και είναι και αυτό χειροποίητο;; 😮 Όσο για το αλεύρι που λες, γιατί πιστεύεις οτι η παραπάνω πρωτεΐνη θα σου δώσει πιο τραγανό αποτέλεσμα; 2% λίπος στη συνταγή σου και ψήσιμο σε χαμηλότερη θερμοκρασία για περισσότερο χρόνο και θα είσαι άρχοντας. Ναι φίλε μου εγώ είμαι😜 Εχω και ξυλοφουρνο και αερίου χειροποίητο.. Θα ανεβάσω αργότερα φωτογραφιες να το δείτε. Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν κραταει πολύ τι τραγανο και θέλω να κάνω δοκιμές. 2 1
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Το φουρνακι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L το εσωτερικό. Όλα χειροποίητα μέχρι και ο καυστήρας 19 1
Zenor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Εντάξει τι να λέμε τώρα.. μπράβο ρε συ τρομερή δουλειά. 1
sndev Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 34 minutes ago, Giwrgos_M said: Το φουρνακι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L το εσωτερικό. Όλα χειροποίητα μέχρι και ο καυστήρας μπράβο ρε φιλε είσαι φοβερος 1
tsoupas7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 37 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε Το φουρνακι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L το εσωτερικό. Όλα χειροποίητα μέχρι και ο καυστήρας Εξαιρετικη δουλεια, απαιχτος ! 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 56 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε Το φουρνακι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L το εσωτερικό. Όλα χειροποίητα μέχρι και ο καυστήρας Tρομερος μαν! 1
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Σήμερα έχει δοκιμή με αλεύρι από τσουρέκι 13% πρωτεΐνη και 60% υγρασία direct μέθοδο 48 ωρών ωρίμανση. Θα παίξω με χαμηλότερη θερμοκρασία και μεγαλύτερο χρονο για τραγανό αποτέλεσμα. Επίσης αλλά 3 ζυμαρια με 70% αλεύρι για τσουρέκι 30% caputo nuvola 10% Συμιδγαλι ψηλό με ίδια μέθοδο. Να δούμε τι θα βγει 😊 3
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Μόλις φαγώθηκαν! 😊 Φοβερό αποτέλεσμα τραγανό που κρατάει για ώρα, ειδικά αυτό με το mix άλευρων Είχε γεύση ποιο "ψωμενια", αυτό ήθελα να πετύχω και βγήκε με την πρώτη προσπάθεια! Ψήθηκαν στα 5-6 λεπτά λίγο ποιο έξω στο φουρνακι και με χαμηλή φλόγα να μην αρπαξουν θερμοκρασία γρήγορα. Αναλογία ζύμης Νο.1 Αλεύρι για τσουρέκι 100% Νερό 58% Λαδι 2% 10γρ αλάτι 0.5 μαγιά ξερή 48 ώρες ωρίμανση και πριν το ψήσιμο 4 ώρες θερμοκρασία δωματίου Αναλογία ζύμης Νο2 Αλεύρι για τσουρέκι 70% Caputo nuvola 20% Σιμιγδάλι λεπτό 10% Τα υπόλοιπα κοινά με το πρώτο Και τα 2 direct μέθοδο 3
tsoupas7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Με κανατε να ζηλεψω και πηγα puffdaddy και χτυπησα 2 πιτσες χτες να ξερετε... 😅 2
alimentas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 16 ώρες πριν, Giwrgos_M είπε Μόλις φαγώθηκαν! 😊 Φοβερό αποτέλεσμα τραγανό που κρατάει για ώρα, ειδικά αυτό με το mix άλευρων Δοκιμασε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την bari style του Vito.Θα σ αρεσει φουλ αν ψαχνεις τετοιο αποτελεσμα 1
Giwrgos_M Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Ναι το έχω δει άλλα δεν ήθελα τόσο λεπτό ζυμάρι. Θα το κάνω όμως και αυτό αφού την τεχνολογία την έχουμε 😊
ΝΑΘΑΝ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Εχει βρει κανεις στην Ελλαδα τα ταψακια της Lloyds για pizza detroit style ? Eχει ενα η Ooni αλλα πολυ ακριβο και λιγο μικροτερο του Lloyds
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα