Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nikpel7 είπε

Την δοκίμασα πρόσφατα γιατί ηταν πολύ οικονομική. Απογοητεύτηκα απο την γεύση της κ αναγκάστηκα να την πετάξω.

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Εάν δεν μιλάμε για αλλοιωμένο προϊόν, είναι μια τίμια επιλογή ιδιωτικής ετικέτας ολόκληρης αποφλοιωμένης τομάτας.
Τα μαράτα και γκρέκα που προτάθηκαν νομίζω είναι με ελληνική τομάτα. Γούστα είναι αυτά.
 

  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, grinder_ είπε

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Εάν δεν μιλάμε για αλλοιωμένο προϊόν, είναι μια τίμια επιλογή ιδιωτικής ετικέτας ολόκληρης αποφλοιωμένης τομάτας.
Τα μαράτα και γκρέκα που προτάθηκαν νομίζω είναι με ελληνική τομάτα. Γούστα είναι αυτά.
 

Δεν ειμαι υπερβολικός, γενικά είμαι πολύ καλόβολος στο θέμα της γεύσης. Παρόλα αυτά είχα πάρει 2 κονσέρβες οπότε θα της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Θα επανέλθω εάν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. 

  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, nikpel7 είπε

Δεν ειμαι υπερβολικός, γενικά είμαι πολύ καλόβολος στο θέμα της γεύσης. Παρόλα αυτά είχα πάρει 2 κονσέρβες οπότε θα της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Θα επανέλθω εάν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. 

Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα Μπαρμπαστάθης στον τρίφτη.
Έχω χρησιμοποιήσει Γκρέκα και Μαράτα ψιλοκομμένη που είναι απλά "οκ".
Έχω χρησιμοποιήσει Κύκνος ολόκληρη ίδιου τύπου η οποία ήταν γεμάτη φλούδες. Γι αυτό πρότεινα την συγκεκριμένη gustona εισαγωγής μιας και προσωπικά μου φάνηκε "ένα κλικ" παραπάνω με ότι κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Να σημειώσω πώς ποτέ καμία κονσέρβα τομάτας δεν έχει σταθεί ικανή να με "απογοητεύσει" με κάποιον τρόπο πόσο μάλλον να με "εξαναγκάσει" να πετάξω είτε την σάλτσα είτε το φαγητό που συνοδεύουν.:P Γι αυτό μου φάνηκε κάπως το σχόλιο.

  • Like 1
Δημοσ.

Δεν κρατήθηκα κ άνοιξα κ τη δεύτερη gustona. Οφείλω να ομολογήσω πως δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη, με λίγη ζάχαρη κ μπαχαρικά είχε ευχάριστη γεύση Παίρνω πισω λοιπόν αυτό που είπα κ θα την έχω πάλι στα υποψιν.

  • Like 1
Δημοσ.

Την εχω δοκιμασει και γω. Οκ ειναι, δεν καταλαβα και καποια διαφορα απο ελληνικες τυπου κυκνος κλπ. Απλα κοστιζει 80-90λεπτα και οι ελληνικες 1.20-1.30

 

Δημοσ.

το καλυτερο ελληνικο ντοματακι που εφαγα κονσεβα ηταν της ομοσπονδιας

https://trofodosies.gr/shop/τροφιμα/κονσερβεσ-σαλτσεσ-τουρσια/ομοσπονδια-ντοματακια-400gr-ολοκληρα-απο/

θελω να δοκιμασω αυτο της  gustona,για να το φερνει ο ΑΒ κατι καλο θα εχει.

αν θελετε σαλτσα χωρις κιτρικο οξυ που εχουν συνηθως και την κανει λγιο ξυνη,και χωρις συντηριτικα,δοκιμαστε αλμωπια σαλτσες ,εχουν πολυ καλη γευση .

https://almopia-food.com/more2.php?l=el&id=2642

μοιαζει πολυ με την σαλτσα που καναμε το καλοκαιρι σπιτι μας οταν αγοραζαμε ρομα ντοματακια και τα βραζαμε μετα και μεσα σε γυαλινο ανοιγαμε ολη την χρονια.πολυ νοστιμα για πιτσα.

  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

διαβασα ολο το τοπικ.απο ειδα ειναι περισοτερο αφιερωμενο στην ναπολιτεν ζυμη,ενω εμενα μου αρεσει η ψιλη και τραγανιστη,στυλ μπαρι,που εχει και ενα βιντεο.ισως γιαυτο μου αρεσε και του ακη.και της πιτσας χατ.

εδω στην χαλκιδικη στα παραθαλασια μερη που εχει πιτσες φτιχνουν πολυ νοστιμη πιτσα,γενικα ομως την ψιλη ζυμη προτιμουν.αν και στην θεσσαλονικη η ναπολιτανα ανεβαινει πολυ,ολο και περισοτερα μαγαζια την προτιμουν.στο μεγεθος που κανετε κοστιζει 5 ευρω.

αν θελετε δοκιμαστε απο αλευρια και το κυλινδρομυλοι χαλκιδικης ,ειναι πολυ καλα αλευρια .στον μασουτη θα τα βρειτε.στην θεσσαλονικη πολλοι επαγγελματιες τα χρησιμοποιουν.

Δημοσ.

σημερα δοκιμασα και εγω την gustona. υπεροχη σαλτσα ,ακριβως στα γουστα μου,ξυνογλυκη γευση απο το ντοματακι και σε καλη τιμη μολις 0,82..

Δημοσ.
15 ώρες πριν, purif είπε

Για mozzarella έχετε να προτείνετε κάτι; Από που προμηθεύεστε;

παλια ειχε ο ΑΒ και φρεσκια σε μπαλακια.τωρα μονο συσκευασμενο εχουν.αβ και μασουτης.αν θες μπουφαλα σε δλικατεσεν σιγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...