Zenor Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, alimentas said: Για ζυμάρι από 24 έως 48 ώρες ωρίμανση πιο το είναι το ΙΔΑΝΙΚΌ αλεύρι ???Τι ποσοστό κ πάνω πρωτεϊνης?? Επειδή χρόνος δεν υπάρχει συχνά δεν κάνω συχνα ζυμαρια 2 ημερών.Προτιμω κάτι πιο άμεσο .Αλλά έχω κάτι καινούριες συνταγές που θέλω να παίξω οπότε πρέπει να γίνουν. Με Caputo pizzeria είσαι μια χαρά.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, alimentas είπε Για ζυμάρι από 24 έως 48 ώρες ωρίμανση πιο το είναι το ΙΔΑΝΙΚΌ αλεύρι ???Τι ποσοστό κ πάνω πρωτεϊνης?? Επειδή χρόνος δεν υπάρχει συχνά δεν κάνω συχνα ζυμαρια 2 ημερών.Προτιμω κάτι πιο άμεσο .Αλλά έχω κάτι καινούριες συνταγές που θέλω να παίξω οπότε πρέπει να γίνουν. Pizzeria μέχρι 48 ώρες είναι κομπλέ
Achilleaspap Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Cozze 13 ηλεκτρικός πρώτη δοκιμή... Ζεστάθηκε σε 20 λεπτά στο μπαλκόνι με αρκετό κρύο και η πίτσα ήταν έτοιμη στο 1μιση λεπτό!! https://ibb.co/8D1Gz46L https://ibb.co/Vctf8NVS https://ibb.co/xtFD4XvF https://ibb.co/B2pM93xM 2
alimentas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Χαζεύω το μαστερσεφ που κάνουν σήμερα πίτσες με ooni.Τι είναι αυτοί ρε????Οι τοπ μάγειρες και καλά κ δεν μπορούν να ρίξουν ουτε το αλεύρι στο πάγκο .Δεν μιλάμε καν για άνοιγμα κτλ 4
Achilleaspap Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, alimentas είπε Χαζεύω το μαστερσεφ που κάνουν σήμερα πίτσες με ooni.Τι είναι αυτοί ρε????Οι τοπ μάγειρες και καλά κ δεν μπορούν να ρίξουν ουτε το αλεύρι στο πάγκο .Δεν μιλάμε καν για άνοιγμα κτλ Τοπ μάγειρες;😂 1
alimentas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Παιδιά δείτε το οπωσδήποτε.Μιλαμε για παρωδία,πολύ γέλιο .Δειτε το σαν οδηγό τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε ποτέ.Ο ενας κάποια στιγμή έβαλε την πίτσα μέσα στον φούρνο, την έβγαλε για να βάλει τα υλικά κ να την ΞΑΝΑψησει κ οι από πάνω χειροκροτούσαν "αυτός ξέρει".Βγάζει την πίτσα μετά δεν είχε φουσκώσει μια ,αλλά ψημμενη φουλ κ του λέει μια "ξαναβαλτη λίγο πεταχτά μεσα να φουσκώσει κ άλλο" χαχαχα 4
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, alimentas είπε Χαζεύω το μαστερσεφ που κάνουν σήμερα πίτσες με ooni.Τι είναι αυτοί ρε????Οι τοπ μάγειρες και καλά κ δεν μπορούν να ρίξουν ουτε το αλεύρι στο πάγκο .Δεν μιλάμε καν για άνοιγμα κτλ Εντάξει αν δεν έχεις ξαναπιάσει τετοιο ζυμάρι δεν είναι εύκολο. Το είχαν έτοιμο βέβαια. Θεωρητικά έπρεπε να ξέρουν κάποια πράγματα βέβαια. Μόνο οι 2/6 πίτσες πού είδα ήταν καλές.
alimentas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μια δουλειά είχαν οι άχρηστοι .Ν ανοίξουν το ζυμάρι κ να ρίξουν κ 3 υλικά εστω αψητα.Κ πάλι καλή θα ήταν με καλό ζυμάρι.Οι άλλοι δίναν πίτσα με 2 ιντσες υλικό κ 7 ζυμάρι.Παρωδια . Γενικά απορώ πως έχει επιβιώσει το μάστερ σεφ 10 χρόνια κοντά.Μιλαμε για ανήμπορους.Τα ξένα είναι άλλο επίπεδο 2
Giwrgos_M Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Κάτι από σήμερα. Poolish 24 ώρες με φρέσκια μαγιά. 65% υγρασία σύνολο 48 ώρες ωρίμανση. Caputo nuvola. Τελικά η φρέσκια μαγιά νομίζω έδωσε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από Giwrgos_M 9
Achilleaspap Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 65%υγρασια 24 ώρες poolish κ συνολικά 48 Αν εξαιρέσουμε το άκυρο σχήμα νομίζω είμαστε οκ https://ibb.co/gFrzJZ6K Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από Achilleaspap 2
Giwrgos_M Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Αν δεις youtube πως ανοίγεις το ζυμάρι κάποια βίντεο στο επόμενο θα είσαι τούμπανο. Όλοι έτσι ξεκινήσαμε
Achilleaspap Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 47 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε Αν δεις youtube πως ανοίγεις το ζυμάρι κάποια βίντεο στο επόμενο θα είσαι τούμπανο. Όλοι έτσι ξεκινήσαμε Έχω δει τόσα άλλα πάλι 🥲 βασικα στο φτυάρι μου είναι τελείως στρογγυλό αλλά βάζοντας το στη πέτρα μου χαλάει
Giwrgos_M Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Μήπως σου κολλάει στο φτυάρι; εμένα πάει αέρα μέσα
SagoniasSlutRos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε Μήπως σου κολλάει στο φτυάρι; εμένα πάει αέρα μέσα Eχεις παρατηρησει αν μαζευει οπως την ριχνεις μεσα? εγω ενω την εχω απλωσει να πιανει ολο το φτυαρι, ριχνωντας τη στο φουρνο μαζευει καπως.
Giwrgos_M Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Όχι καθόλου δεν μαζεύει, πιστεύω σου κολλάει λίγο και χάνει το σχήμα. Κάνε δοκιμές με ένα ζυμάρι σκέτο, άνοιξε το και κανε δοκιμές στο πάγκο η στο τραπέζι της κουζίνας. Επίσης μην δίνεις κλίση στο φτυαράκι όταν πας να το βάλεις στο φούρνο. Μήπως κανείς αυτό και με το βάρος χαλάει το σχήμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα