Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Giwrgos_M είπε

Σήμερα δοκίμασα το νέο μου κόφτη για μοτσαρελα 

Πολύ καλός κόφτης και έκοψα και ποσότητα γρήγορα 

https://vm.tiktok.com/ZNdkDY6Mv/

IMG_20250527_090611_copy_1536x2040.jpg

IMG_20250527_151515_copy_2040x1536.jpg

IMG_20250527_144456_copy_1536x2040.jpg

IMG_20250527_153436_copy_1536x2040.jpg

Τόσο πολύ μοτσαρέλα από πού την πήρες; 

 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thinlizzy είπε

Η διαδικασία αυτή χωρίς μίξερ γίνεται; Αν ναι περίπου πόση ώρα ζύμωμα χρειάζεται;

Αν έχεις όρεξη με το χέρι ναι. 

Δεν υπάρχει χρόνος, ουσιαστικά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το ζυμάρι. 

Νομίζω υπάρχουν βίντεο στο youtube που κάνουν και με το χέρι. Ρίξε μια ματιά θα σε βοηθήσει. Απλά στην αρχή θα σου κολλάει στα χέρια. Με το πλασιμο σιγά σιγά θα γίνει ομοιόμορφη μπάλα. 

1 ώρα πριν, Silverage είπε

Τόσο πολύ μοτσαρέλα από πού την πήρες; 

 

Metro cash and cary φίλε μου. 

Είχε προσφορά και πήρα 3 μπαστούνια.

Τα κόβω και τα βάζω κατάψυξη. Δεν χαλάει καθόλου η γεύση. Είναι λες και τα έκοψες εκείνη τη στιγμή 

  • Like 1
Δημοσ.
Στις 27/5/2025 στις 3:39 ΜΜ, sndev είπε

@alex2468 τελικα δεν ηγινεν η ωρα?  η το πηρες κ εισαι koda μας?

Όχι ακόμα δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιον μεταχειρισμένο σε καλή τιμή. Κοιτάω αυτόν έχεις άποψη; 
Μου φαίνεται αρκετά ποιοτικός και ίδιος με τον Ooni. 

https://b2b.thermogatz.gr/product/2650/foyrnos-pitsas-ygraerioy-agon-tgp-12.html

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Πρώτη πίτσα στο pizza party emozione. 

Πολύ καλό upgrade! 

 

20250601_170202.jpg

Σοβαρό αποτέλεσμα!! 👏🏻👏🏻

  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Πρώτη πίτσα στο pizza party emozione. 

Πολύ καλό upgrade! 

 

20250601_170202.jpg

Πολύ καλός! 

Για πες μας συνταγη.

Πόσο κόστισε το φουρνακι; καλορίζικο! 

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giwrgos_M είπε

Πολύ καλός! 

Για πες μας συνταγη.

Πόσο κόστισε το φουρνακι; καλορίζικο! 

Biga 100%

70% hydration 

48h ψυγείο

Ο φούρνος 800ευρω με biscotto βάση και μακρύ turning peel, σκούπα και κουκούλα 100ευρω. 

Αυτό που με ενθουσίασε είναι ο μεγάλος χώρος, το πολύ ομοιόμορφο ψήσιμο, και το ωραίο ψήσιμο της βάσης. Απλά θέλει κανένα 25 λεπτό παραπάνω ζέσταμα από το koda. 

  • Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Πρώτη πίτσα στο pizza party emozione. 

Πολύ καλό upgrade! 

 

20250601_170202.jpg

Άντε ρε καλορίζικο!! Ενα τιπ για το συγκεκριμένο αφού έχεις πιάσει θερμοκρασία στην πέτρα και βάλεις την πίτσα, γύρισέ τον στo low μέχρι να έχεις σωστό ψήσιμο στη βάση και μετά γύρισε το πάλι στο high για να ολοκληρώσεις το ψήσιμο από πάνω και να αποφύγεις το κάψιμο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Zenor είπε

Άντε ρε καλορίζικο!! Ενα τιπ για το συγκεκριμένο αφού έχεις πιάσει θερμοκρασία στην πέτρα και βάλεις την πίτσα, γύρισέ τον στo low μέχρι να έχεις σωστό ψήσιμο στη βάση και μετά γύρισε το πάλι στο high για να ολοκληρώσεις το ψήσιμο από πάνω και να αποφύγεις το κάψιμο.

Θένξ!

Ήταν η πρώτη πρώτη αυτή. Μετά βγήκαν πιο καλές. Θέλει κι αυτό μια μικρή εκμάθηση. 

Δημοσ.

φούρνος 800ευρω ;... νομιζω ξεφύγαμε .... το θεμα ειναι να ήμαστε σε ερασιτεχνικό επιπεδο ...τωρα αυτο ξεφευγει σε επαγγελματικό και απλησίαστο επίπεδό.

  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Imortal_for_ever είπε

φούρνος 800ευρω ;... νομιζω ξεφύγαμε .... το θεμα ειναι να ήμαστε σε ερασιτεχνικό επιπεδο ...τωρα αυτο ξεφευγει σε επαγγελματικό και απλησίαστο επίπεδό.

Καποιος που ξεκιναει τωρα προφανως δεν θα παει σε αυτο το φουρνο, παρ ολο που θα βοηθησει για πολυ καλυτερα και πιο ευκολα αποτελεσματα. Παιρνεις το ooni koda με 300-350ευρω και εισαι αρχοντας. Και μετα βλεπεις και κανεις.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν ερασιτεχνικα θες κανα 450αρι το 800αρι δε το λες επαγγελματικο. Δεν είναι ακριβά αυτα εμείς έχουμε χαμηλό μισθό 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 4
Δημοσ.
11 hours ago, Imortal_for_ever said:

φούρνος 800ευρω ;... νομιζω ξεφύγαμε .... το θεμα ειναι να ήμαστε σε ερασιτεχνικό επιπεδο ...τωρα αυτο ξεφευγει σε επαγγελματικό και απλησίαστο επίπεδό.

Καμία σχέση. Οι επαγγελματικοί φούρνοι πίτσας έχουν χιλιάδες ευρώ. 800 ευρώ είναι 80 αγορασμένες πίτσες. Για κάποιον που έχει το μικρόβιο και του αρέσει η διαδικασία είναι μια χαρά επένδυση. 

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει κάνει κανείς ανάλυση κόστους ανα πίτσα? Για να δούμε τι απόσβεση κάνεις στον εξοπλισμό σου και σε πόσο χρόνο.

Επεξ/σία από slaughter
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, slaughter είπε

έχει κάνει κανείς ανάλυση κόστους ανα πίτσα? Για να δούμε τι απόσβεση κάνεις στον εξοπλισμό σου και σε πόσο χρόνο.

Καποια στιγμη ειχα υπολογισει 2-3ευρω ανα πιτσα για υλικα. Τωρα κοστος αεριου δεν εχω υπλογισει μεσα.

Απλα εκτος του οτι παιρνω προσωπικα χαρα με τη διαδικασια (το σκεφτομαι ολη τη βδομαδα τι θα κανω, πως θα το κανω κλπ και μου αρεσει πολυ), το αποτελεσμα ειναι πολυ ανωτερο απ οτι μπορω να φαω εξω. Και εννοειται οτι καθε φορα κανω το ελαχιστο 6 πιτσες. Τρωμε 3-3.5 την ιδια μερα με τη γυναικα και τον μικρο και οι αλλες μενουν καβα για τις επομενες μερες για σνακ. Τις βαζεις airfryer και ειναι μπομπα!

  • Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...