Silverage Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 12 ώρες πριν, Giwrgos_M είπε Σήμερα δοκίμασα το νέο μου κόφτη για μοτσαρελα Πολύ καλός κόφτης και έκοψα και ποσότητα γρήγορα https://vm.tiktok.com/ZNdkDY6Mv/ Τόσο πολύ μοτσαρέλα από πού την πήρες;
Giwrgos_M Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 1 ώρα πριν, thinlizzy είπε Η διαδικασία αυτή χωρίς μίξερ γίνεται; Αν ναι περίπου πόση ώρα ζύμωμα χρειάζεται; Αν έχεις όρεξη με το χέρι ναι. Δεν υπάρχει χρόνος, ουσιαστικά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το ζυμάρι. Νομίζω υπάρχουν βίντεο στο youtube που κάνουν και με το χέρι. Ρίξε μια ματιά θα σε βοηθήσει. Απλά στην αρχή θα σου κολλάει στα χέρια. Με το πλασιμο σιγά σιγά θα γίνει ομοιόμορφη μπάλα. 1 ώρα πριν, Silverage είπε Τόσο πολύ μοτσαρέλα από πού την πήρες; Metro cash and cary φίλε μου. Είχε προσφορά και πήρα 3 μπαστούνια. Τα κόβω και τα βάζω κατάψυξη. Δεν χαλάει καθόλου η γεύση. Είναι λες και τα έκοψες εκείνη τη στιγμή 1
alex2468 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Στις 27/5/2025 στις 3:39 ΜΜ, sndev είπε @alex2468 τελικα δεν ηγινεν η ωρα? η το πηρες κ εισαι koda μας? Όχι ακόμα δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιον μεταχειρισμένο σε καλή τιμή. Κοιτάω αυτόν έχεις άποψη; Μου φαίνεται αρκετά ποιοτικός και ίδιος με τον Ooni. https://b2b.thermogatz.gr/product/2650/foyrnos-pitsas-ygraerioy-agon-tgp-12.html
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Πρώτη πίτσα στο pizza party emozione. Πολύ καλό upgrade! 11
alex2468 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Πρώτη πίτσα στο pizza party emozione. Πολύ καλό upgrade! Σοβαρό αποτέλεσμα!! 👏🏻👏🏻 1
Giwrgos_M Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Πρώτη πίτσα στο pizza party emozione. Πολύ καλό upgrade! Πολύ καλός! Για πες μας συνταγη. Πόσο κόστισε το φουρνακι; καλορίζικο! 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Giwrgos_M είπε Πολύ καλός! Για πες μας συνταγη. Πόσο κόστισε το φουρνακι; καλορίζικο! Biga 100% 70% hydration 48h ψυγείο Ο φούρνος 800ευρω με biscotto βάση και μακρύ turning peel, σκούπα και κουκούλα 100ευρω. Αυτό που με ενθουσίασε είναι ο μεγάλος χώρος, το πολύ ομοιόμορφο ψήσιμο, και το ωραίο ψήσιμο της βάσης. Απλά θέλει κανένα 25 λεπτό παραπάνω ζέσταμα από το koda. 1
Zenor Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 3 hours ago, SagoniasSlutRos said: Πρώτη πίτσα στο pizza party emozione. Πολύ καλό upgrade! Άντε ρε καλορίζικο!! Ενα τιπ για το συγκεκριμένο αφού έχεις πιάσει θερμοκρασία στην πέτρα και βάλεις την πίτσα, γύρισέ τον στo low μέχρι να έχεις σωστό ψήσιμο στη βάση και μετά γύρισε το πάλι στο high για να ολοκληρώσεις το ψήσιμο από πάνω και να αποφύγεις το κάψιμο.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Zenor είπε Άντε ρε καλορίζικο!! Ενα τιπ για το συγκεκριμένο αφού έχεις πιάσει θερμοκρασία στην πέτρα και βάλεις την πίτσα, γύρισέ τον στo low μέχρι να έχεις σωστό ψήσιμο στη βάση και μετά γύρισε το πάλι στο high για να ολοκληρώσεις το ψήσιμο από πάνω και να αποφύγεις το κάψιμο. Θένξ! Ήταν η πρώτη πρώτη αυτή. Μετά βγήκαν πιο καλές. Θέλει κι αυτό μια μικρή εκμάθηση.
Imortal_for_ever Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου φούρνος 800ευρω ;... νομιζω ξεφύγαμε .... το θεμα ειναι να ήμαστε σε ερασιτεχνικό επιπεδο ...τωρα αυτο ξεφευγει σε επαγγελματικό και απλησίαστο επίπεδό. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 11 ώρες πριν, Imortal_for_ever είπε φούρνος 800ευρω ;... νομιζω ξεφύγαμε .... το θεμα ειναι να ήμαστε σε ερασιτεχνικό επιπεδο ...τωρα αυτο ξεφευγει σε επαγγελματικό και απλησίαστο επίπεδό. Καποιος που ξεκιναει τωρα προφανως δεν θα παει σε αυτο το φουρνο, παρ ολο που θα βοηθησει για πολυ καλυτερα και πιο ευκολα αποτελεσματα. Παιρνεις το ooni koda με 300-350ευρω και εισαι αρχοντας. Και μετα βλεπεις και κανεις. 1
sndev Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Οταν ερασιτεχνικα θες κανα 450αρι το 800αρι δε το λες επαγγελματικο. Δεν είναι ακριβά αυτα εμείς έχουμε χαμηλό μισθό Επεξ/σία 4 Ιουνίου από sndev 4
Zenor Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 11 hours ago, Imortal_for_ever said: φούρνος 800ευρω ;... νομιζω ξεφύγαμε .... το θεμα ειναι να ήμαστε σε ερασιτεχνικό επιπεδο ...τωρα αυτο ξεφευγει σε επαγγελματικό και απλησίαστο επίπεδό. Καμία σχέση. Οι επαγγελματικοί φούρνοι πίτσας έχουν χιλιάδες ευρώ. 800 ευρώ είναι 80 αγορασμένες πίτσες. Για κάποιον που έχει το μικρόβιο και του αρέσει η διαδικασία είναι μια χαρά επένδυση. 2
slaughter Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) έχει κάνει κανείς ανάλυση κόστους ανα πίτσα? Για να δούμε τι απόσβεση κάνεις στον εξοπλισμό σου και σε πόσο χρόνο. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από slaughter
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, slaughter είπε έχει κάνει κανείς ανάλυση κόστους ανα πίτσα? Για να δούμε τι απόσβεση κάνεις στον εξοπλισμό σου και σε πόσο χρόνο. Καποια στιγμη ειχα υπολογισει 2-3ευρω ανα πιτσα για υλικα. Τωρα κοστος αεριου δεν εχω υπλογισει μεσα. Απλα εκτος του οτι παιρνω προσωπικα χαρα με τη διαδικασια (το σκεφτομαι ολη τη βδομαδα τι θα κανω, πως θα το κανω κλπ και μου αρεσει πολυ), το αποτελεσμα ειναι πολυ ανωτερο απ οτι μπορω να φαω εξω. Και εννοειται οτι καθε φορα κανω το ελαχιστο 6 πιτσες. Τρωμε 3-3.5 την ιδια μερα με τη γυναικα και τον μικρο και οι αλλες μενουν καβα για τις επομενες μερες για σνακ. Τις βαζεις airfryer και ειναι μπομπα! 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα