slaughter Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 22 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Ζεστανε στο φουλ να καψει καλα η πετρα και οταν ειναι να βαλεις την πιτσα κλεισε τον καυστηρα κατω απο την πετρα. Αυτό κάνω.. εμένα έχει 3 καυστήρες και έναν πίσω για την σούβλα. Αρχικά ανοίγω τους 3 κάτω φουλ και μόλις πιάσει 320-350 κλείνω σχεδόν τον καυστήρα κάτω απο την πέτρα και ανοίγων τον πίσω τις σούβλας. Η παραπάνω είναι με τους 3 στην μέση (αφού είχε πιάσει φουλ θερμοκρασία) και τον πίσω όλη την ώρα και με γύρισμα στο 1,5 λεπτό Απο συνταγή τι έχετε να προτείνετε? Μέχρι στιγμής έχω κάνει την παραπάνω και αυτή απο το mypizzaproject (rustic pizza 24ωρης ωρίμανσης) και αλεύρι Αλεύρι Caputo Pizzeria
Zenor Δημοσ. 23 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, slaughter said: 24 ώρες το poolish και μετά 30 λεπτά η ζύμη ξεκούραση και 2 ώρες σε μπάλες πριν το ψήσιμο (ακολούθησα αυτή την συνταγή) Ναι με laser την πέτρα αλλά δεν την μέτραγα σε κάθε pizza που έφτιαχνα.. αρχικά είχε πάει 320-330. Απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου βλέπω οτι αν είναι πάρα πολύ ζεστή η πέτρα μου βγαίνει πιο μαύρη/καμένη απο κάτω. Ακόμα δεν έχω βρει το sweet spot μεταξύ χρόνου και θερμοκρασίας νομίζω Καμιά πρόταση? Δοκίμασε Parbake. Ψήσε τη βάση μόνη της μόνο με σαλτσα και για να πάρει χρώμα δοκίμασε να λαδώσεις το στεφάνι. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από Zenor 1
slaughter Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) On 21/06/2025 at 00:37, alimentas said: Οριακά αν το στρετσαρεις βγάλεις 12αρα πίτσα.Μιλαμε στα 7 ευρώ δεν παίζει πιο φτηνό.Ουτε το τέμου δεν τα έχει τοσο. Στα 25 έχεις επιλογές αρκετές αλλά αυτό που έβαλες φαίνεται πολύ τούμπανο για το μέγεθός.Κολλαει καθολου? ετοιμαζόμουν για του lidl σήμερα αλλά έπεσε discount στο temu και το πήρα 30x35 λέτε να πάρω κ του lidl ή θα πέσει παντόφλα στο σπίτι? 😂 Επεξ/σία 23 Ιουνίου από slaughter 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Eχετε παρει καμια οικονομικη πιατελα για τις πιτσες; Στα ξυλα που εχω δεν χωρανε πολλες και τα πιατα ειναι λιγο μικρα και δεν ειναι και τελειως φλατ που δεν βοηθαει να τις κοβεις.
purif Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Ασχετο αλλά πριν σταματήσουν να φτιάχνουν πίτσες στις Μακαρούνες στο Περιστέρι (εξαιρετικές btw) έφερναν τις πίτσες σε πιάτα (πορσελάνινα πρέπει να ήταν αλλά δεν παίρνω και όρκο) τα οποία είχαν πολλές τρύπες για να μη μουσκεύει η ζύμη από τη θερμοκρασία. Έχω φάει τον κόσμο να βρω τέτοια πιάτα αλλά τίποτα... 1
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Εγώ είχα πάρει jumbo κάτι μεγάλα για πίτσα αλλά πρώτα τις βάζω σε σχάρα να αναπνέουν από κάτω
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε Εγώ είχα πάρει jumbo κάτι μεγάλα για πίτσα αλλά πρώτα τις βάζω σε σχάρα να αναπνέουν από κάτω Eχει οντως διαφορα αν τη βαλεις πρωτα σε σχαρα? βλεπω σε βιντεακια να το κανουν καποιοι, εγω δεν το εχω κανει ποτε...
GeorgeVasil Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 3 hours ago, SagoniasSlutRos said: Εδω και ενα βιντεακι. Εμενα πιο πολυ με προβληματιζει ο καυστηρας που ειναι σε σχημα Π. Ψηνεις δλδ 3 πλευρες και αφηνεις τη μια. Θα πρεπει να γυριζεις πολυ συχνα για να μην την καψεις οπως το βλεπω, γιατι καποιες πλευρες θα ψηθουν πολυ περισσοτερο. Θα το προτιμουσα σε στυλ Γ να ψηνεις δυο και να αφηνεις δυο και να την γυριζεις απλα 180 μοιρες. Οπως λεει και στο βιντεο παντως, ειναι καλη φαση να πειραματιστει καποιος και να παιξει. Δεν με βλεπω να το παιρνω...καλυτερα να κανω υπομονη για καμια καλυτερη και μεγαλυτερη... Οι 3 πλευρες περιοριζουν... 1 hour ago, slaughter said: ετοιμαζόμουν για του lidl σήμερα αλλά έπεσε discount στο temu και το πήρα 30x35 Link? 1 hour ago, SagoniasSlutRos said: Eχετε παρει καμια οικονομικη πιατελα για τις πιτσες; Στα ξυλα που εχω δεν χωρανε πολλες και τα πιατα ειναι λιγο μικρα και δεν ειναι και τελειως φλατ που δεν βοηθαει να τις κοβεις. εχει στο The markt Στρογγυλές σιτες. 1
slaughter Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Just now, GeorgeVasil said: Link? είναι promo στο cart δεν το έχει τόσο κανονικά. Είναι απο αυτά που βάζεις στο cart να τα έχεις και κάποια φορά αν μπεις στου λέει ααα για αυτό το item πάρε απο 15 σε 5 και τσιμπάς 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 45 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε εχει στο The markt Στρογγυλές σιτες. Το βαζω εδω για οποιον θελει https://www.themart.gr/sita-pitsas-alouminiou-f36cm-2115785300011.html 1
alimentas Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, slaughter είπε ετοιμαζόμουν για του lidl σήμερα αλλά έπεσε discount στο temu και το πήρα 30x35 λέτε να πάρω κ του lidl ή θα πέσει παντόφλα στο σπίτι? 😂 Πρόλαβα ένα απ' τα τελευταία του lidl κ τον τελευταίο κόφτη.Αναρπαστα.Για τα λεφτά τους ειδικά το φτυάρι είναι ΑΠΙΘΑΝΑ καλό.Επισης το lidl είναι μάλλον απ τους μοναδικούς τίμιους που έχουν δώσει την ωφέλιμη επιφάνεια η οποία είναι κ μεγαλύτερη απ' την αναγραφόμενα (30,5 x 30,5 την μετρησα).Αν βάλεις κ το πίσω προς το χερούλι που κόβει το φτυάρι είναι 30,5 x 36. Δηλαδή το φτυάρι βγάζει 12αρα πίτσα θεωρώ άνετα.Επισης για ooni θα χωράει οριακά με προσοχή.Στου lidl δεν παίζει να χωράει κ για αυτό μάλλον είχε κ άλλο ένα πολύ μικρότερο Επεξ/σία 23 Ιουνίου από alimentas
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Εγώ ήμουν οριακά με το 30αρι και πήρα 35cm φάρδος Κάνω πλέον ποιο μεγάλες πίτσες.
nogoso Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Εχει υπολογίσει κανένας σας πόσα γρ μοτσαρέλα βάζει σε μια πίτσα 11-12 ιντσών; Συγκεκριμένα για ναπολιτάνικο στυλ μιας και εκεί βάζεις λιγότερο.
Zenor Δημοσ. 24 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2 minutes ago, nogoso said: Εχει υπολογίσει κανένας σας πόσα γρ μοτσαρέλα βάζει σε μια πίτσα 11-12 ιντσών; Συγκεκριμένα για ναπολιτάνικο στυλ μιας και εκεί βάζεις λιγότερο. 80-90g 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα