SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Δοκιμή σήμερα με 72% υγρασία Επεξ/σία 13 Ιουλίου από SagoniasSlutRos 7
Achilleaspap Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Δοκιμή σήμερα με 72% υγρασία Το πεπερονε από που?
Giwrgos_M Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 14 ώρες πριν, nikos16717 είπε Ανεβάζω ένα "βιβλίο συνταγών" που μου έστειλε η Ooni μήπως και ενδιαφέρει κάποιον, μιας και κατάλαβε ότι ετοιμάζομαι να πάρω την ooni koda 2 pro και θέλει νε με καλοπιάσει . Ooni pizza book.pdf 1.87 MB · 8 downloads Πέρα από το φούρνο, αξίζει να πάρω κάτι άλλο από το site ή όχι? π.χ. έχετε να προτείνετε πιο κοικονομικό φτιάρι με τρύπες και φτιάρι γυρίσματος από αυτά της Ooni? Εγω πήρα από aliexpress φτυάρι με τρύπες και περιστροφής. Η Ooni όταν κοίταζα τα είχε ακριβά
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Achilleaspap είπε Το πεπερονε από που? Τρουφας είναι το συγκεκριμένο και είναι από το themart, μάρκα Μουλακιωτη. Έχει και πεπερονε Νικας κομμένο σε φετες.
nikos16717 Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου Παρήγγειλα τελικά τον koda 2 pro και φτυάρι κτλ από aliexpress. Μια ερώτηση, ο φούρνος δουλεύει με προπανιο μόνο σωστά? Επίσης θα χρειαστώ κάποιο ρυθμιστή ή αυτός που δίνει η coral gas prime μαζι με τη μπουκάλα θα είναι ενταξει ? Γιατι στη σελίδα της Ooni γραφει "For the 30 mBar and 37 mBar models, the Ooni Hose and Gas Regulator must be purchased separately. For the 37 mBar model: the oven features a ½-inch male threaded gas terminal. If using a push-fit hose, you’ll need a ½” BSP female fitting adapter to LPG Fulham nozzle, with an 8mm I/D hose connection and washer.:
Zenor Δημοσ. 14 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 1 hour ago, nikos16717 said: Παρήγγειλα τελικά τον koda 2 pro και φτυάρι κτλ από aliexpress. Μια ερώτηση, ο φούρνος δουλεύει με προπανιο μόνο σωστά? Επίσης θα χρειαστώ κάποιο ρυθμιστή ή αυτός που δίνει η coral gas prime μαζι με τη μπουκάλα θα είναι ενταξει ? Γιατι στη σελίδα της Ooni γραφει "For the 30 mBar and 37 mBar models, the Ooni Hose and Gas Regulator must be purchased separately. For the 37 mBar model: the oven features a ½-inch male threaded gas terminal. If using a push-fit hose, you’ll need a ½” BSP female fitting adapter to LPG Fulham nozzle, with an 8mm I/D hose connection and washer.: Προπάνιο και βουτάνιο. Με prime και τον ρυθμιστή της είσαι τζετ! 1
alex2468 Δημοσ. χθες στις 12:45 μμ Δημοσ. χθες στις 12:45 μμ Καλησπέρα παιδιά υπάρχει κάποιος που να πουλάει κάποιον Ooni ή κάποιον Gozney? Ψάχνω καιρό έναν φούρνο αλλά δεν θέλω να αγοράσω καινούργιο και γενικά δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να βρω κάτι αξιόλογο
alex2468 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Στις 7/7/2025 στις 5:51 ΜΜ, alimentas είπε Η τιμή του για το τι προσφέρει (θεωρητικα τουλάχιστον ) είναι χώμα.Εχουμε συζητήσει εδώ μέσα για τα glowen κ αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν κάτοχοι. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση με την συγκεκριμένη εταιρεία είναι ότι πλέον είναι αρκετά χρόνια στην γύρα κ τα reviews είναι οριακά μηδενικά.Επειδη είχα ψηθεί για το raptor 2 είχα ψαχτει αρκετά.Μονο κάτι πληρωμένα reviews υπάρχουν .Δεν μπορείς να κρίνεις έτσι.Αυτο που είχα διαβάσει στο Reddit είναι ότι πολλοί αγοραστές είχα θέματα με το shipping.Εφτανε το φουρνάκι με φθορές σοβαρές,ακόμα κ με σπασμένη πέτρα.Και δεν απαντούσαν στα mail για επιστροφες.Δηλαδη κάκιστο aftersale. Η glowen έχει βάλει sales στην σελίδα της και ζαχαρώνω των dragon γιατί ψάχνομαι να αγοράσω φούρνο γενικά. Όντως δεν υπάρχουν κριτικές για την εν λόγω εταιρία και το aftersale είναι κάτι που με απασχολεί. Έχει εμπειρία κάποιο μέλος από εδώ να μας πει; Μάγκες δεν ξέρω τι έχει γίνει σήμερα έχει έκπτωση 20% και η Gozney άρα σε λίγα λεπτά παραγγέλνω το Roccbox σε μαύρο
alex2468 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μάγκες δεν ξέρω τι έχει γίνει σήμερα έχει έκπτωση 20% και η Gozney άρα σε λίγα λεπτά παραγγέλνω το Roccbox σε μαύρο
alex2468 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 40 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε 500ευρω για rockbox? 400 είναι όλα μαζί μέσα έχουν 20% έκπτωση https://eu.gozney.com
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 9 λεπτά πριν, alex2468 είπε 400 είναι όλα μαζί μέσα έχουν 20% έκπτωση https://eu.gozney.com Καλοριζικο μαν! νομιζα ειχε και μεταφορικα 77ευρω, μετα ειδα οτι ειναι δωρεαν! 1
alex2468 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ευχαριστώ πολύ ήμουν ανάμεσα σε 1) Gozney Roccbox 2) Ooni Koda 12 2) Glowen Dragon 3) Thermogatz tgp 12 Πρώτη μου επιλογή ο Gozney λόγω κριτικών λόγω μεταπωλητικής ικανότητας και λόγω 5ετης εγγύησης αλλά η τιμή στα 500 απαγορευτική εκτός αν έβρισκα μεταχειρισμενο που δεν έβρισκα πουθενά!! Ooni Koda καλός αλλά διφορούμενες κριτικές αν είχα το Budget θα πήγαινα στο 16. Για τον glowen φαίνεται καλός αλλά δεν βρίσκω κριτικές και μάλλον έχει κακό after sales support. Αντίστοιχα ο ελληνικός μηδέν κριτικές οπότε σήμερα το πρωί που είδα εκπτώσεις τον πυροβόλησα πιστεύω να μείνω ευχαριστημένος. Οι πίτσες στον ξυλόφουρνο βγαίνουν τέλειες αλλά θέλω 2 ώρες προθέρμανση και 1 τσουβάλι ξύλα την φορά για να μπορέσω να διατηρώ θερμοκρασία. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες On 13/07/2025 at 23:30, SagoniasSlutRos said: Ποίημα ρε συ, μπράβο σου! Σε αυτό ελπίζουμε όταν δίνουμε έξω 17 ευρώ/πίτσα. Πεπερόνι φουλ βλέπω στο νήμα, μορταδέλα σχεδόν κανείς. Γιατί έτσι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα