purif Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ 10 minutes ago, Μακιαβέλλι said: Ποίημα ρε συ, μπράβο σου! Σε αυτό ελπίζουμε όταν δίνουμε έξω 17 ευρώ/πίτσα. Πεπερόνι φουλ βλέπω στο νήμα, μορταδέλα σχεδόν κανείς. Γιατί έτσι; Σίγουρα υπάρχουν και με μορταδέλα. Εγώ πχ έχω ανεβάσει παρακάτω (3η φωτό) 1
alimentas Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ Δεν μπορώ να καταλάβω την ηλιθιότητα της gozney την στιγμή που στέλνει Ελλάδα να στέλνει μόνο το rockbox.Καλοριζικο, πήρες φουρνάκι τούμπανο 1
alex2468 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:35 μμ 8 λεπτά πριν, alimentas είπε Δεν μπορώ να καταλάβω την ηλιθιότητα της gozney την στιγμή που στέλνει Ελλάδα να στέλνει μόνο το rockbox.Καλοριζικο, πήρες φουρνάκι τούμπανο Τους υπόλοιπους φούρνους της δεν τους στέλνει;; Δεν το έχω τσεκάρει αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου
purif Δημοσ. Τετάρτη στις 02:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:37 μμ (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, alex2468 said: Τους υπόλοιπους φούρνους της δεν τους στέλνει;; Δεν το έχω τσεκάρει αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Καλοδούλευτος! Όχι, δυστυχώς. Και εγώ δεν καταλαβαίνω τη λογική πίσω από αυτή την κίνηση. Να φοβούνται να μην πάθουν κάτι κατά τη μεταφορά; Λόγω αυξημένου βάρους; Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:37 μμ από purif
alex2468 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:44 μμ 6 λεπτά πριν, purif είπε Καλοδούλευτος! Όχι, δυστυχώς. Και εγώ δεν καταλαβαίνω τη λογική πίσω από αυτή την κίνηση. Να φοβούνται να μην πάθουν κάτι κατά τη μεταφορά; Λόγω αυξημένου βάρους; Κρίμα έχει το καλύτερο όνομα στον χώρο αυτή την στιγμή. Είναι κρίμα να μην στέλνει τα θηρία της Ελλάδα. Παιδιά ερώτηση από ότι είδα ο Roccbox έχει ρυθμιστή πίεσης σωστά;; Άρα χρειάζομαι μόνο αέριο;; Επίσης τι αέριο προτείνετε;; Ζητώ συγγνώμη αν ακούγεται χαζή ερώτηση αλλά δεν είχα ποτέ ψησταριά αερίου
Zenor Δημοσ. Τετάρτη στις 02:50 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:50 μμ 3 minutes ago, alex2468 said: Κρίμα έχει το καλύτερο όνομα στον χώρο αυτή την στιγμή. Είναι κρίμα να μην στέλνει τα θηρία της Ελλάδα. Παιδιά ερώτηση από ότι είδα ο Roccbox έχει ρυθμιστή πίεσης σωστά;; Άρα χρειάζομαι μόνο αέριο;; Επίσης τι αέριο προτείνετε;; Ζητώ συγγνώμη αν ακούγεται χαζή ερώτηση αλλά δεν είχα ποτέ ψησταριά αερίου Καλά ψησίματα!! Έρχεται με regulator αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να τον αλλάξεις. Θα έβαζα prime με τον δικό της ρυθμιστή που σου δείχνει και στάθμη της φιάλης. "Due to the wide range of regulators used in Europe we aren’t able to provide the specific regulator for each country however rest assured, the burner received is designed for the correct mbar pressure use where you are. With this in mind we would suggest changing the regulator over to your local one from your local hardware store. Please note the regulator you purchase needs to comply with EN16129 as per our user manual." 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τετάρτη στις 02:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:56 μμ (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Ποίημα ρε συ, μπράβο σου! Σε αυτό ελπίζουμε όταν δίνουμε έξω 17 ευρώ/πίτσα. Πεπερόνι φουλ βλέπω στο νήμα, μορταδέλα σχεδόν κανείς. Γιατί έτσι; Thanks man!! Μορταδελα δεν έχω δοκιμάσει, προτιμώ το σαλαμι τρουφας, Μιλάνου και πεπερονι. Και φυσικά πάντα nduja!!! 50 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:57 μμ από SagoniasSlutRos
alex2468 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:00 μμ 10 λεπτά πριν, Zenor είπε Καλά ψησίματα!! Έρχεται με regulator αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να τον αλλάξεις. Θα έβαζα prime με τον δικό της ρυθμιστή που σου δείχνει και στάθμη της φιάλης. "Due to the wide range of regulators used in Europe we aren’t able to provide the specific regulator for each country however rest assured, the burner received is designed for the correct mbar pressure use where you are. With this in mind we would suggest changing the regulator over to your local one from your local hardware store. Please note the regulator you purchase needs to comply with EN16129 as per our user manual." Κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τετάρτη στις 05:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:23 μμ 2 ώρες πριν, Zenor είπε δείχνει και στάθμη της φιάλης διορθωση, δειχνει πιεση φιαλης, οχι σταθμη. Οσο υπαρχει καυσιμο σε υγρη μορφη, υπαρχει και σε αερια, οποτε μας δειχνει την πιεση του. Μολις τελειωσει το υγρο, μενει μονο αεριο, το οποιο εχει πιεση, αρα παλι θα δειχνει γεματη. Αυτο το αεριο θα καταναλωθει μεσα σε λιγη ωρα, οποτε απο φουλ γεματη που θα δειχνει, ξαφνικα θα αρχισει να πεφτει γρηγορα. 1
alex2468 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:29 μμ Οκ οκ και ζητάω μόνο προπάνιο σωστά;
Silverage Δημοσ. Τετάρτη στις 06:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:05 μμ Δεν θα βρείς πουθενά αυτόν τον ρυθμιστή. Είχα ρωτήσει πέρυσι και δεν είχε κανένας.
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τετάρτη στις 06:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:20 μμ 14 λεπτά πριν, Silverage είπε Δεν θα βρείς πουθενά αυτόν τον ρυθμιστή. Είχα ρωτήσει πέρυσι και δεν είχε κανένας. Από σκρουτζ πήρα εγώ προπανιου coral prime
alex2468 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:16 μμ Ρε παιδιά δεν κατάλαβα χρειάζομαι ρυθμιστή ή όχι ; 😂
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τετάρτη στις 08:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:01 μμ 44 λεπτά πριν, alex2468 είπε Ρε παιδιά δεν κατάλαβα χρειάζομαι ρυθμιστή ή όχι ; 😂 Λόγικα θα σου έρθει έτοιμη με ρυθμιστή για φιάλη με βιδωμα όπως petrogas. Αν θες να πας σε φιάλη coral prime, θα πάρεις τον δικό της ρυθμιστή.
Zenor Δημοσ. Τετάρτη στις 08:25 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:25 μμ 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: διορθωση, δειχνει πιεση φιαλης, οχι σταθμη. Οσο υπαρχει καυσιμο σε υγρη μορφη, υπαρχει και σε αερια, οποτε μας δειχνει την πιεση του. Μολις τελειωσει το υγρο, μενει μονο αεριο, το οποιο εχει πιεση, αρα παλι θα δειχνει γεματη. Αυτο το αεριο θα καταναλωθει μεσα σε λιγη ωρα, οποτε απο φουλ γεματη που θα δειχνει, ξαφνικα θα αρχισει να πεφτει γρηγορα. Ναι έχεις δίκιο αν και η ίδια η coral gas ένδειξη στάθμης το λέει. Ουσιαστικά σου δείχνει πότε πέφτει η πίεση της φιάλης πράγμα που συμβαίνει μόνο όταν τελειώνει το υγρό μέσα στη φιάλη. Επίσης το άλλο καλό που εχει ο συγκεκριμένος ρυθμιστής είναι οτι μπορείς εύκολα να δεις αν έχει διαρροή το σύστημα. Ειναι αρκετά ακριβές πάντως αν και το καλύτερο και πιο ακριβές είναι το ζύγισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα