SagoniasSlutRos Δημοσ. χθες στις 05:27 μμ Δημοσ. χθες στις 05:27 μμ 2 λεπτά πριν, sndev είπε Φασόλια κάνω στη χύτρα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτο το τελείωμα οποτε οπως το παρουσιάζεις δεν είναι κακη ιδέα. Και φασολακια κανω στη χύτρα, να μελωνουν και αυτα? Σπανακόπιτα κάνει η σύζυγος δεν ασχολούμαι γτ ειναι πετυχημένη αλλα μια φορα που δοκίμασε σε ψησταρια βγηκε σκατα , από κατω άρπαξε και πιστευω οτι κ στο φουρνο στη πλευρα της φλόγας χαλια θα σου γίνει οποιοδήποτε τετοιο πράγμα σε ταψί Επίσης ερώτηση τι ταψι θα βάζεις σε τετοιες θερμοκρασίες και για τοση ωρα για τη τυρόπιτα? BTW τα αναλατα φασολακια 1 βδομαδα δεν ακούγονται τοσο εφιάλτης με αυτη τη ζέστη.. ουτε κατακράτηση θα γίνει να διψάς.. πετα κατευθείαν την σπανακοπιτα της μεσα κ μοιράσου εικόνες μαζι μας! Πέταξα μέσα και λίγο σουτζουκι. Δεν μπορείς να φανταστείς μυρωδιά... Το βάζω καμία ώρα στους 200, ίσως και παραπάνω αν έχει πολλά ζουμιά. Σήμερα δεν είχε οπότε πήρε λιγότερο. Και στο φούρνο τερμα χαμηλά θα το έβαζα σε ανοξείδωτο ταψί ή ακόμα και σβηστό, που αν είχα πόρτα θα δούλευε σίγουρα. 2
Zenor Δημοσ. χθες στις 05:34 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 05:34 μμ Προφανώς δεν τα βάζεις αυτά τα φαγητά στους 450. Μιλάμε για θερμοκρασίες κανονικού φούρνου. Οπότε και τα σκεύη και οι χρόνοι ειναι ίδιοι. 6 minutes ago, sndev said: Επίσης ερώτηση τι ταψι θα βάζεις σε τετοιες θερμοκρασίες και για τοση ωρα για τη τυρόπιτα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα