nikos16717 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:59 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:59 πμ 18 minutes ago, purif said: Πρέπει να είσαι συνέχεια από πάνω, θέλει συνεχώς διαχείριση, σε αντίθεση με άλλα μίξερ που κυκλοφορούν. Αλλιώς είναι σκυλί, δεν παθαίνει τίποτα. Απλα αποτι εχω καταλάβει, η διαφορα του με τα spiral μιξερ ειναι οτι εχει και άλλες χρήσεις, οχι μονο σε ζύμες Απο το λιγκ που εχω ψάξει και εγω εχω καταλάβει οτι θέλει να εισαι απο πανω και κυρίως μα καταλάβεις το πως δουλεύει τη ζύμη. Προσωπικά, επειδή το ψάχνω για μιξερ αυτο τον καιρό, πιστεύω οτι για κάποιον που κανει ζυμη πιτσας 1-2 φορές το μήνα, θα είναι πιο χρήσιμο το ankasrsrum απο ενα spiral. Από την άλλη στα ίδια χρήματα ειναι και το ooni halo pro το οποίο εχει και άλλες χρήσεις εκτός απο ζύμες, ειναι ομορφο , αλλα οχι αρκετά δοκιμασμενο 1
kostasiour Δημοσ. Σάββατο στις 01:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:24 μμ Από ότι είχα καταλάβει όταν τα κοιτάγα, της Kenwood ζοριζεται λίγο με διάφορες ζύμες. Βεβαια για πιο απλές ζύμες είναι τέλειο. Το ιδιο και για τα kitchen aid τα καινουργεια. Το ανκαρσρουμ είναι πιο δυνατό και επίσης δεν έχει το αρνητικό οτι είναι εξειδικευμένο σαν τα σπιράλ. Αν πάρεις σπιράλ μάλλον θέλεις και ένα δεύτερο μετα. Επίσης το ανκαρσρουμ παίρνει και διάφορα αξεσουάρ σαν τα Kenwood, μέχρι και για κρεατομηχανη. Σίγουρα έχει να κάνει με το τι ανάγκες έχει ο καθένας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα