SagoniasSlutRos Δημοσ. Παρασκευή στις 04:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:03 μμ 28 λεπτά πριν, Zenor είπε Ε σιγά σπας τη συνταγή στα δύο και ζυμωνεις δύο φορές. ε ναι αυτο κανω προφανως
Zenor Δημοσ. Παρασκευή στις 04:23 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:23 μμ 14 minutes ago, SagoniasSlutRos said: ε ναι αυτο κανω προφανως Και είναι τόσο πρόβλημα αυτό για να δικαιολογεί αγορά spiral μίξερ;
SagoniasSlutRos Δημοσ. Παρασκευή στις 04:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:31 μμ 4 λεπτά πριν, Zenor είπε Και είναι τόσο πρόβλημα αυτό για να δικαιολογεί αγορά spiral μίξερ; προφανως και οχι! και με το χερι θα μπορουσα να ζυμωνω, οποτε δεν δικαιολογειται καθολου η υπαρξη μιξερ. Αν καθε βδομαδα εψηνα απο 12 πιτσες θα το αγοραζα για να μειωσω στο μισο το χρονο του ζυμωματος! τωρα να τυχει μια φορα τους 1-2 μηνες, θα σπαω τη συνταγη οπως ηδη κανω και απλα θα τρωω διπλασιο χρονο. 1
Giwrgos_M Δημοσ. Παρασκευή στις 06:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:57 μμ Δεν θέλω να κάνω πολύ ποσότητα. Μέσω όρο ψήνω 6 πίτσες το πολύ κάθε φορά. Δεν θέλω περισσότερες. Αυτό έχω με γάτζο 1
alimentas Δημοσ. Παρασκευή στις 07:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:02 μμ (επεξεργασμένο) Αυτά τα παλιά Kenwood πρέπει να έχουν μ.ο. ζωής περίπου 100 χρόνια.Τα πιο πολλά παίζει να ήταν δώρο γάμου των γιαγιάδων μας 😅😅 Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:08 μμ από alimentas 3
Giwrgos_M Δημοσ. Παρασκευή στις 07:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:06 μμ Όντως μεγάλη αλήθεια. Ήταν της γιαγιάς της γυναίκας μου 😂😂😂 Δεν ακούει τίποτα σκύλος όντως 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες @Giwrgos_M συνταγη για σένα που φοβάσαι τη μαγιά 😜 1
Giwrgos_M Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Σίγουρα τρολαρει.. Αλλιώς νομίζω θα έφτιαξε μπαλόνια, όχι πίτσες. 1
Zenor Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες Ότι νάναι ο συγκεκριμένος. Φοβερό πράγμα το πως εργαλειοποιούν κάποιοι άνθρωποι τα παιδιά τους.
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 λεπτό πριν, Zenor είπε Ότι νάναι ο συγκεκριμένος. Φοβερό πράγμα το πως εργαλειοποιούν κάποιοι άνθρωποι τα παιδιά τους. Τραγικό όντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα