Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα μια επιστροφή λάπτοπ στις 13 Ιανουαρίου έτσι νόμιζα τουλάχιστον  από amazon Ισπανίας...

Είχα ενημέρωση την amazon να μην στείλουν το προϊόν και αυτοί είπαν οκ μην αγχώνεσαι θα ενημερωσουμε κούριερ κτλ....τίποτα...το δέμα ήρθε κανονικά...μου είπαν βέβαια αν έρθει να μην το δεχτώ για να σταλεί πίσω...οκ και έτσι έγινε εστάλη από Μαδρίτη με  UPS στην Ελλάδα και έπειτα εδώ ανέλαβε η γενική ταχυδρομική ...όταν ήρθε ο κουριερ του είπα δεν τ δέχομαι κτλ έχω συνεννοηθεί  με την εταιρεία και να σταλεί πισω...μου είπε οκ...σε επικοινωνία με την αμαζον μου είπαν οτι σήμερα 26 ιανουαριου δεν έχουν παραλάβει το δέμα...

παίρνω τηλ στη γενική ταχυδρομική και μου λένε "α εδώ είναι δεν το έχουμε στείλη"..11 μέρες!  εκεί μέσα για διακόσμηση το κρατησανε;;... τους εξήγησα να το στείλουν αμεσα αλλιώς δεν θα πάρω επιστροφή χρημάτων...θα το στείλουμε αύριο λένε και θα κάνει 20 μέρες μέχρι να πάει....αν δεν πάει σε αυτές τις 20 μέρες εκεί γιατί και η αμαζον μου είπε 25 μέρες ..και καθυστερηση παραπανω ποιος θα φταίει;;; Η amazon ή η γενική ταχυδρομική που δεν έστειλε το δέμα πίσω όταν έπρεπε...και τη γίνετε στη χειρότερη περίπτωση που μακάρι να πάνε όλα καλά αλλά μέχρι τώρα δεν πήγαν...που λόγω καθυστέρησης δεν λάβω τα χρήματα πίσω...κινούμαι νομικά;

Επεξ/σία από atrwtos
Δημοσ.

Με το αποδεικτικό του πότε το άφησες εσύ στην ΓΤ, νομίζω ότι θα είσαι καλυμμένος. Στείλε και ένα email στο amazon με το αποδεικτικό αποστολής που έχεις, και λογικά θα σου πούν

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Με το αποδεικτικό του πότε το άφησες εσύ στην ΓΤ, νομίζω ότι θα είσαι καλυμμένος. Στείλε και ένα email στο amazon με το αποδεικτικό αποστολής που έχεις, και λογικά θα σου πούν

Δεν μου έδωσε αποδεικτικό...απλά τον είπα να το στείλη πίσω. Ενημέρωσα την amazon μου είπεβ25 μέρες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, atrwtos είπε

Δεν μου έδωσε αποδεικτικό...απλά τον είπα να το στείλη πίσω. Ενημέρωσα την amazon μου είπεβ25 μέρες

Ωραία, ο courrier δεν έχει κάποιο χαρτί με ημερομηνίες κτλ, που να λέει "'άρνηση παραλαβής" ? 

Η ΓΤ το κράτησε 11 ημέρες, αλλά μπορείς να το "αποδείξεις" ? Έτσι δες το για να μπορέσεις να έχεις στα χέρια σου κάποιο αποδεικτικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, atrwtos είπε

Δεν κράτησες αποδεικτικό, δεν επιβεβαιωσες τις 1-2-3 επόμενες μέρες ότι έφυγε από αυτούς το δέμα... Ρε φίλε εγώ κάθε μέρα θα το κοίταγα να είμαι σίγουρος. Λεφτά είναι. 😅

Επεξ/σία από TheoAlex50
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Δεν κράτησες αποδεικτικό, δεν επιβεβαιωσες τις 1-2-3 επόμενες μέρες ότι έφυγε από αυτούς το δέμα... Ρε φίλε εγώ κάθε μέρα θα το κοίταγα να είμαι σίγουρος. Λεφτά είναι. 😅

Το ξέρω ...δεν επιβεβαίωσα γιατι μου ειπε οτι θα το στειλει κακως βέβαια γιατι αλα ντα αλλα...δε μου έδωσε αποδεικτικό ...αν γινει μακακια θα τα πληρωσουν αυτοί...θα τους παρω και αυριο τηλ να δω αν εφυγε...

Επεξ/σία από atrwtos
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, atrwtos είπε

αν γινει μακακια θα τα πληρωσουν αυτοί

Ναι,επειδη φημιζεται η Γενικη για αυτο.

Φιλε πανω απο ολα φταις εσυ.
Δε βγηκες χθες στον κοσμο,ξερεις οτι εδω δε δουλευει τιποτα.
Προτιμας να κατηγορεις και να ψαχνεις το δικιο σου μετα,ή να ασχοληθεις και να βγαλεις ακρη γρηγορα;

1 ώρα πριν, UncleKim είπε

Η ΓΤ το κράτησε 11 ημέρες, αλλά μπορείς να το "αποδείξεις" ? Έτσι δες το για να μπορέσεις να έχεις στα χέρια σου κάποιο αποδεικτικό.

Αν εχει το tracking μπορει να δει ποτε εγινε αρνηση.

Αλλα σιγα μην το εχει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει η Γενική ταχυδρομική με το δέμα που πρέπει να επιστέψει στην Άμαζον;

Εσύ απλά τσέκαρε οπωσδήποτε το τρακινκ της γενικής και βεβαιώσου πως δεν γράφει ψευδώς οτι παρέλαβες.

(Αν δεν έχεις το τρακινκ της γενικής τσέκαρε πρώτα το τρακινγ που σου έδωσε η άμαζον στο site την γενικής, μπορεί να δουλεύει. Αν δεν δουλεύει πάρε τηλ άυριο στα κεντικά της γενικής και ζήτα να στο δώσουν)

Αν φαίνεται απο το τρακινκ οτι δεν παρέλαβες περίμενε μερικές μέρες ακόμα και ξαναμίλα με Αμαζον για να τους αναφέρεις οτι αρνήθηκες την παραλαβή όπως σου ζήτησαν οι ίδιοι την τάδε του μήνα μα ακόμα δεν έχεις δει πάρει τα λεφτά σου πίσω. 

Απο κει και πέρα ας τα βρει η Άμαζον με την κάθε γενική ταχυδρομική. Ότι και να γίνει απ την στιγμή που φαίνεται οτι δεν έχεις παραλάβει τα λεφτά σου θα τα πάρεις πάντως.

Επεξ/σία από aggelos87
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Ναι,επειδη φημιζεται η Γενικη για αυτο.

Φιλε πανω απο ολα φταις εσυ.
Δε βγηκες χθες στον κοσμο,ξερεις οτι εδω δε δουλευει τιποτα.
Προτιμας να κατηγορεις και να ψαχνεις το δικιο σου μετα,ή να ασχοληθεις και να βγαλεις ακρη γρηγορα;

Αν εχει το tracking μπορει να δει ποτε εγινε αρνηση.

Αλλα σιγα μην το εχει.

Όχι φίλε μου παρέχουν κάποιες υπηρεσίες και θεωρούνται επαγγελματίες τι μου λες τώρα...όταν ο αλλος σου λέει ναι φίλε θα στο στειλω πίσω και δεν το κανει και περνάει αυτο το χρονικό διάστημα φταιω κιόλας μήπως να τους το χαρίσω κιόλας;;

16 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει η Γενική ταχυδρομική με το δέμα που πρέπει να επιστέψει στην Άμαζον;

Γιατί φίλε μου αν δεν  έπαιρνα τηλ. Ακόμα εκεί θα ήταν...και η amazon θα ελεγε..α μεχρι τοτε επρεπε να το επιστρεψεις...

Εσύ απλά τσέκαρε οπωσδήποτε το τρακινκ και βεβαιώσου πως δεν γράφει ψευδώς οτι παρέλαβες.

Γράφει ότι το παρέλαβα!

Αν φαίνεται απο το τρακινκ οτι δεν παρέλαβες περίμενε μερικές μέρες ακόμα και ξαναμίλα με Αμαζον για να τους αναφέρεις οτι αρνήθηκες την παραλαβή όπως σου ζήτησαν οι ίδιοι την τάδε του μήνα μα ακόμα δεν έχεις δει πάρει τα λεφτά σου πίσω. 

Απο κει και πέρα ας τα βρει η Άμαζον με την κάθε γενική ταχυδρομική. Ότι και να γίνει απ την στιγμή που φαίνεται οτι δεν έχεις παραλάβει τα λεφτά σου θα τα πάρεις πάντως.

Εμ αυτό δεν φαίνετε...Το θέμα είναι στο χειρότερο σενάριο τη μπορώ να κάνω;; Συνήγορος καταναλωτή;

Επεξ/σία από atrwtos
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, atrwtos είπε

Όχι φίλε μου παρέχουν κάποιες υπηρεσίες και θεωρούνται επαγγελματίες τι μου λες τώρα...όταν ο αλλος σου λέει ναι φίλε θα στο στειλω πίσω και δεν το κανει και περνάει αυτο το χρονικό διάστημα φταιω κιόλας μήπως να τους το χαρίσω κιόλας;;

Πρωτη μερα στον πλανητη,οκ.

50 λεπτά πριν, atrwtos είπε

Γράφει ότι το παρέλαβα!

Δωσε μια το tracking αν θες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαταρχην να δεις τι έχεις κάνει με την Αμαζον, Σου έχουν δώσει return label? Πως θα το επέστρεφες σε περίπτωση που παραλάμβανες;

Αν πατήσεις πάνω δεξιά στο returns & orders θα σου βγάλει μια λίστα με τις παραγγελίες σου πχ: 

aNTqXyB.png

Αν πατήσεις πάνω στο View return label & instruction λογικά θα σου βγάλει κάτι τέτοιο;

CyolFBB.png

Αυτή είναι η ημερομηνία που πρέπει να φύγει απο εσένα το αργότερο, όχι η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής.

Πέρνα αύριο απ την γενική ταχυδρομική και δες αν έχει φύγει το δέμα. Αν δεν έχει φύγει για μένα πάρε το δέμα, έλεγξε οτι είναι κλειστό και στείλτο πίσω με το return label που λογικά σου έδωσε η άμαζον και ακολουθώντας κατα γράμμα τις οδηγίες που έλαβες.

Αν έχει φύγει δεν ξέρω τι να σου προτείνω... να ζητήσεις το tracking για να παρακολουθείς τουλάχιστον την εξέλιξη της αποστολής + προσευχή να μην σε δουλεύον ψιλό γαζί ίσως;;

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Kαταρχην να δεις τι έχεις κάνει με την Αμαζον, Σου έχουν δώσει return label? Πως θα το επέστρεφες σε περίπτωση που παραλάμβανες;

Αν πατήσεις πάνω δεξιά στο returns & orders θα σου βγάλει μια λίστα με τις παραγγελίες σου πχ: 

aNTqXyB.png

Αν πατήσεις πάνω στο View return label & instruction λογικά θα σου βγάλει κάτι τέτοιο;

CyolFBB.png

Αυτή είναι η ημερομηνία που πρέπει να φύγει απο εσένα το αργότερο, όχι η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής.

Τα ξέρω όλα αυτά το χω κάνει απλά σε επικοινωνία που ειχα μαζί τους 4 ατομα στο chat και ενα τηλ. μου αναφεραν να μην παραλάβω και θα γυρίσει πίσω.. αυτό...μου εμφανιζει 26 Φεβρουαρίου. 

Πέρνα αύριο απ την γενική ταχυδρομική και δες αν έχει φύγει το δέμα. Αν δεν έχει φύγει για μένα πάρε το δέμα, έλεγξε οτι είναι κλειστό και στείλτο πίσω με το return label που λογικά σου έδωσε η άμαζον και ακολουθώντας κατα γράμμα τις οδηγίες που έλαβες.

Λίγο δύσκολο αυτό δεν έχω μεταφορικό

Αν έχει φύγει δεν ξέρω τι να σου προτείνω... να ζητήσεις το tracking για να παρακολουθείς τουλάχιστον την εξέλιξη της αποστολής + προσευχή να μην σε δουλεύον ψιλό γαζί ίσως;;

Θα το ζητήσω τι να πω...ελπίζω όπως είπα να πάνε όλα καλά...αλλιως θα έχουμε θέματα...αλλά σε αυτή τη  περίπτωση τι γίνετε δεν ξέρω ποιές κινήσεις να κανω κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...