katanalwtis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα. Νοεμβριο του 2019 αγορασα κατι ballistix ddr 16gb dual (2x8gb) απο πλαισιο. Καποιες φορες ολο αυτο το χρονικο διαστημα δεν ηθελε να μπουταρει το συστημα (εχω εναν ryzen 3200g) και επρεπε να βαλω ενα απο τα δυο dimmακια για να μπουταρει το συστημα και επειτα μετα απο reboot να ξανα βαλω και την αλλη ram για να δουλεψει. Ε σημερα μου εβγαλε λιγο τη πιστη. Τελικα μετα απο αρκετα τεστ και δοκιμες καταλαβα οτι το ενα dimmακι τα εφτυσε. Το πλαισιο εδινε 3ετη εγγυηση στις συγκεκριμενες και στο site της crucial βλεπω 10ετη εγγυηση. Που να απευθυνω αρχικα στο πλαισιο; Υπαρχει καποια φορμα στο site; Και κατι τελευταιο θα πρεπει να επιστρεψω και τα δυο dimmακια ή μονο αυτο που χρειαζεται επισκευη; Ευχαριστω προκαταβολικα.
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Εφόσον έχει 3ετή και το γράφει και στην απόδειξη πάνω του Π θα πας απευθείας στο Π που σε καλύπτει και με τα 2 ντιμάκια και αν είναι δυνατόν και το μπλιστεράκι συσκευασίας. Θα στις αλλάξουν με άλλες μιας και γενικά τα crucial μνημάκια στο Π είναι σε αφθονία. 2
katanalwtis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Ναι υπαρχει και το κουτακι του. Τωρα για την αποδειξη δεν την εχω μπροστα μου αν γραφει 3 χρονια εγγυηση εδω ομως το λεει ξεκαθαρα Crucial Desktop RAM Ballistix 16GB Kit 3000MHz DDR4 | Plaisio Εχεις εμπειρια ποσες μερες θα παρει ολο αυτο; Γιατι θα μεινω διχως pc.
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Just now, katanalwtis said: Ναι υπαρχει και το κουτακι του. Τωρα για την αποδειξη δεν την εχω μπροστα μου αν γραφει 3 χρονια εγγυηση εδω ομως το λεει ξεκαθαρα Crucial Desktop RAM Ballistix 16GB Kit 3000MHz DDR4 | Plaisio Εχεις εμπειρια ποσες μερες θα παρει ολο αυτο; Γιατι θα μεινω διχως pc. αν πετύχεις χαλαρή μέρα και μιλήσεις όμορφα στα παιδιά μπορεί να γίνει άμεσα ή να περιμένεις λίγες ώρες να πάρουν σειρά στο πάγκο τεσταρίσματος. (θα τους διευκολύνεις αν βάλεις και κάποιο αυτοκόλλητο ώστε να σημαδέψεις το χαλασμένο dimm) αλλιώς ένα τηλέφωνο πρώτα στο κατάστημα, σύνδεση με το τμήμα σερβις και λες στον υπεύθυνο τεχνικού οτι θες να περάσεις γι αυτή τη δουλειά ώστε να σε θυμάται αν μπορεί να κάνει κάτι επι τόπου μιας και είναι διαδικασία 5-10 λεπτών ο έλεγχος ελαττωματικού dimm. θα σου πιστώσουν το ποσό αγοράς αν δεν έχουν ίδιες στο ράφι ώστε να πάρεις παρόμοιες ή καλύτερων δυνατοτήτων και πιο ακριβές αν θες να προσθέσεις χρήματα...π.χ. να πάρεις 2Χ16 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα