stelios_2809 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, Έχω έναν λογαριασμό (όχι στο όνομά μου) ΔΕΥΑΠ από το παλιό σπίτι που νοίκιαζα. Υπάρχει ένα υπόλοιπο που θέλω να πληρώσω για να κλείσω , γνωρίζει κανείς πως γίνεται αυτό ? Η ιδιαιτερότητα είναι ότι όταν μπήκα υπήρχε ήδη υπόλοιπο (που δεν ήθελε ο ιδιοκτήτης να εξοφλήσει) και εγώ καλούμαι να πληρώσω το δικό μου μερίδιο για να κλείσουμε την εκκρεμότητα. Τόσα χρόνια πήγαινα και τα έδινα cash (1/χρόνο) στον μεσίτη και πλήρωνε αυτός το μερίδιό μου, υποθέτω μέσω πρακτορίου ή τράπεζας. Ο μεσίτης είναι μακρυά τώρα χωρίς δυνατότητα να του κάνω μεταφορά. Έχει πληρώσει κανείς ηλεκτρονικά ''μερικώς'' τον λογαριασμό του ? 1. αν μπώ στο site deyaponline.gr μου δίνει την δυνατότητα να πληρώσω , αλλά εμφανίζει όλο το ποσό. 2. αν μπώ στο site της τράπεζάς μου , eurobank με πάει σε μια οθόνη πληρωμής ΕΥΔΑΠ στην οποία δεν ταιρίαζουν τα ζητούμενα με τον λογαριασμό που έχω στα χέρια μου. κανόνικά τέτοιο ξυλάγκουρο που ήταν ο ιδιοκτήτης έπρεπε να κάνω τον κινέζο , αλλά ας το κλείσουμε σωστά σαν κύριοι.
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δώσε τα λεφτά στον ιδιοκτήτη και φτιάξτε ένα χαρτί ότι δεν χρωστάς κάτι γαι την περίοδο που έμενες στο σπίτι. Αφου λες ότι στο όνομά του είναι έτσι κι αλλιώς, μεταξύ σας θα το λύσετε.
adi32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Καπου στο site της ΕΥΔΑΠ εχει επιλογη να βαλεις το ποσο και να σου δωσει αλλο κωδικο πληρωμης
stelios_2809 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 αυτός για κάποιον λόγο δεν θέλει να έχει συναλλαγές ηλεκτρονικά. και τώρα αυτός είναι στη Πάτρα και εγώ στην Αθήνα. μάλλον θα κάνω υπομονή, κάπως θα έρθει αυτός σε εμένα αργά ή γρήγορά. εντωμεταξύ του είχα πεί τόσες φορές να εξοφλήσει για να πάρω την παροχή στο όνομα μου και να τελειώνουμε. με αυτά και με αυτά πέρασαν 7 χρόνια ! χαχα 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Καπου στο site της ΕΥΔΑΠ εχει επιλογη να βαλεις το ποσο και να σου δωσει αλλο κωδικο πληρωμης μπορώ στο site της ΕΥΔΑΠ να πληρώσω λογαριασμό της ΔΕΥΑΠ ? στις πληροφορίες ''how to'' οι έντυποι λογαριασμοί έχουν εντελώς άλλο template με αυτό που έχω στα χέρια μου.
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Να του τα βάλεις σε δικό του λογαριασμό δεν γίνεται;
stelios_2809 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 σίγουρα γίνεται , αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος. τέσπα αν δεν βρώ κάποια λύση ηλεκτρονικά να ξεμπερδεύω , θα περιμένω να βρει τη λύση αυτός.
Επιλεγμένo σχόλιο Joshua21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε 2. αν μπώ στο site της τράπεζάς μου , eurobank με πάει σε μια οθόνη πληρωμής ΕΥΔΑΠ στην οποία δεν ταιρίαζουν τα ζητούμενα με τον λογαριασμό που έχω στα χέρια μου. Στέλιο η eurobank έχει και ΔΕΥΑΠ, πας νέα συναλλαγή --> πληρωμές οργανισμών --> ύδρευση Δήμοι --> ΔΕΥΑ Πάτρας: Υπόψιν τον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής τον έχει μόνο ο έγχαρτος λογαριασμός, στον ηλεκτρονικό δεν υπάρχει. 1 2
stelios_2809 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 solved & done , ευχαριστώ πάρα πολύ ! στραβώθηκα με τα Δ.Ε.Υ.Α (και τι τελείες τους) και είπα δεν έχει ελπίδα .. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Joshua21,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα