Belisarios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά smartphone με τα εξής κριτήρια : Βασικά Χαρακτηριστικά Compact Design και Βάρος Updates αν γίνεται μέχρι και Android 13 Αξιοπρεπή ή και καλή Κάμερα Καλή Αυτονομία Υποστήριξη για Custom Rom και Root Θύρα Ακουστικών 128 gb τουλάχιστον ή επέκταση με sd Αγορά από Skroutz ή ελληνικό κατάστημα όχι bangood Δεν με ενδιαφέρουν τόσο ο δυνατός επεξεργαστής , τα hz , 5g, Έχω καταλήξει στα Poco F3 6/128 gb Realme gt master edition 5g 8/256 gb Realme gt master edition 5g 6/128 gb (Από επίσημο κατάστημα πχ Γερμανός) Από αυτά ποιό θα επιλέγατε ή έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε Ευχαριστώ
Fotia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 To realme αν θες απλο λειτουργικό . Με 4 ετη αναβαθμίσεις λογισμικου και κάμερα με οις https://www.skroutz.gr/s/30662995/Samsung-Galaxy-A52s-5G-6GB-128GB-Awesome-Black.html
GATE123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα Realme δεν ξέρουμε εάν ακόμα ρουταροντε και έχουν custom rom. Poco να τα αποφύγεις λόγο κακού λειτουργικού. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από GATE123
Belisarios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, Fotia είπε To realme αν θες απλο λειτουργικό . Με 4 ετη αναβαθμίσεις λογισμικου και κάμερα με οις https://www.skroutz.gr/s/30662995/Samsung-Galaxy-A52s-5G-6GB-128GB-Awesome-Black.html Το Samsung αξίζει αλλά το ξεχνάμε όσον αφορά rooting custom roms etc που είναι βασικό κριτήριο για εμένα κατά τα άλλα πάρα πολύ καλή συσκευή 36 λεπτά πριν, Fotia είπε To realme αν θες απλο λειτουργικό . Με 4 ετη αναβαθμίσεις λογισμικου και κάμερα με οις https://www.skroutz.gr/s/30662995/Samsung-Galaxy-A52s-5G-6GB-128GB-Awesome-Black.html 17 λεπτά πριν, GATE123 είπε Τα Realme δεν ξέρουμε εάν ακόμα ρουταροντε και έχουν custom rom. Poco να τα αποφύγεις λόγο κακού λειτουργικού. Realme κάποια στιγμή θα έρθει η απαραίτητη υποστήριξη από το Community θέλω να πιστεύω το θέμα είναι ότι χρειάζομαι κινητό σχετικά γρήγορα αντε εντός ενός μήνα Όσον αφορά το poco f3 δεν έχω θέμα με το λειτουργικό δεδομένου ότι πάω για Custom Rom Εκτός και αν ξέρεις για προβλήματα σε θέμα hardware
vargas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Poco F3 , προβλήματα δεν έχει πλέον έχουν λυθεί όλα. Και custom rom θα βρεις άπειρες οπότε πας καρφί εκεί. 1
Belisarios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, vargas είπε Poco F3 , προβλήματα δεν έχει πλέον έχουν λυθεί όλα. Και custom rom θα βρεις άπειρες οπότε πας καρφί εκεί. Έχω ακούσει ότι έχει πρόβλημα στο proximity sensor όπως και τα redmi καθώς και ένα green tint στην οθόνη
GATE123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Belisarios είπε Έχω ακούσει ότι έχει πρόβλημα στο proximity sensor όπως και τα redmi καθώς και ένα green tint στην οθόνη Και να ήταν μόνο αυτά....... 16 λεπτά πριν, vargas είπε Poco F3 , προβλήματα δεν έχει πλέον έχουν λυθεί όλα. Και custom rom θα βρεις άπειρες οπότε πας καρφί εκεί. Καλά εντάξει.....
Belisarios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, GATE123 είπε Και να ήταν μόνο αυτά....... Καλά εντάξει..... Για πες
GATE123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Belisarios είπε Για πες Ψάχνοντας στο Forums θα δεις. 1 ώρα πριν, Belisarios είπε Το Samsung αξίζει αλλά το ξεχνάμε όσον αφορά rooting custom roms etc που είναι βασικό κριτήριο για εμένα κατά τα άλλα πάρα πολύ καλή συσκευή Realme κάποια στιγμή θα έρθει η απαραίτητη υποστήριξη από το Community θέλω να πιστεύω το θέμα είναι ότι χρειάζομαι κινητό σχετικά γρήγορα αντε εντός ενός μήνα Όσον αφορά το poco f3 δεν έχω θέμα με το λειτουργικό δεδομένου ότι πάω για Custom Rom Εκτός και αν ξέρεις για προβλήματα σε θέμα hardware Καλά θα πάρεις καινούργιο κινητό και θα του περάσεις custom rom? 🤔 Επίσης το Realme έχει λειτουργικό σχεδόν ίδιο με του OnePlus. Τη άλλο θες δηλαδή να κάνεις?
Belisarios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ψάχνοντας στο Forums θα δεις. Καλά θα πάρεις καινούργιο κινητό και θα του περάσεις custom rom? 🤔 Επίσης το Realme έχει λειτουργικό σχεδόν ίδιο με του OnePlus. Τη άλλο θες δηλαδή να κάνεις? Ασχολούμαι με Custom Roms όπως και με Linux Distros δεν έχει κάποια σχέση το ότι είναι καινούργια συσκευή εφόσον δεν το κάνω απαραίτητα για βελτίωση της απόδοσης αλλά περισσότερο για μεγαλύτερο customization / control / privacy Όσον αφορά τα προβλήματα δεν έχω βρει κάποια άλλα πέρα από αυτά που είπα προφανώς αν ξέρεις κάτι δεν έχω κανένα θέμα να το συζητήσουμε
GATE123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Belisarios είπε Όσον αφορά τα προβλήματα δεν έχω βρει κάποια άλλα πέρα από αυτά που είπα προφανώς αν ξέρεις κάτι δεν έχω κανένα θέμα να το συζητήσουμε Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα θέματα. Αν πάντως σε ικανοποιεί το συγκεκριμένο εεε τότε τι να πω ..... καλορίζικο. Εγώ πάντως να το παίξω 50-50 σε ένα κινητό που δεν ξέρω τι θα μου βγει δεν το κάνω. Ααα ξέχασα να αναφέρω ότι υπάρχουν και διαφημίσεις στο κινητό. Βέβαια υπάρχει τρόπος να τις απενεργοποιήσεις αλλά εσένα τι σε νοιάζει αφού θα βάλεις Custom rom..... Δες αυτό https://www.netmobile.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=11181&ref=bestprice.gr Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από GATE123 1
vargas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, GATE123 είπε Και να ήταν μόνο αυτά....... Καλά εντάξει..... Εγώ το gt neo 2 έχω αλλά το f3 από τι λένε αντικείμενικοι κάτοχοι δεν έχει θέματα πλεον
sakks80 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Το θέμα στον proximity sensor δεν λύνεται ότι ROM και να βάλεις. Και η βασική λειτουργία ενός τηλεφώνου είναι να μιλάς και να έχεις καλή ποιότητα κλήσης και ως προς την ακουστική. Με το F3 που είχα δεν με άκουγαν καν καλά οι συνομιλητές πέρα από τα κουμπιά που πατιοντουσαν γιατί άνοιγε η οθόνη λόγω του προβληματικού sensor. Ανώτερη επιλογή σε όλα το realme gt neo 2 4
Belisarios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Έψαξα πιο καλά και όντως βρίσκω ότι υπάρχουν περισσότερα πρόβληματα από όσα ήξερα οπότε πλέον προκύπτει το ερώτημα Redmi Note 10 pro (Ενδεικτικά μοντέλο της midrange κατηγορίας είμαι ανοιχτός σε προτάσεις εντός των προαναφερθέντων κριτηρίων) από επίσημο κατάστημα ή Poco F3 απο Skroutz και τα δύο στα 340 Με το Skroutz έχω χρόνια την καλύτερη εμπειρία αλλά όχι για πολύ ακριβές ηλεκτρονικές συσκευές και δεν θέλω να ξεκινήσω με το κινητό που είναι ίσως το πιο βασικό και κάτι που χρησιμοποιείς καθημερινά. Εσάς ποια η γνώμη σας; Και αν πιστεύετε καλύτερα poco f3 ή ακόμα και gt master edition από Skroutz ποιο κατάστημα προτείνετε; 23 ώρες πριν, sakks80 είπε Το θέμα στον proximity sensor δεν λύνεται ότι ROM και να βάλεις. Και η βασική λειτουργία ενός τηλεφώνου είναι να μιλάς και να έχεις καλή ποιότητα κλήσης και ως προς την ακουστική. Με το F3 που είχα δεν με άκουγαν καν καλά οι συνομιλητές πέρα από τα κουμπιά που πατιοντουσαν γιατί άνοιγε η οθόνη λόγω του προβληματικού sensor. Ανώτερη επιλογή σε όλα το realme gt neo 2 Μήπως εννοείς το realme gt master 5g ? Για το gt neo 2 ξεφεύγει σε άλλα επίπεδα 😂
sakks80 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, Belisarios είπε Έψαξα πιο καλά και όντως βρίσκω ότι υπάρχουν περισσότερα πρόβληματα από όσα ήξερα οπότε πλέον προκύπτει το ερώτημα Redmi Note 10 pro (Ενδεικτικά μοντέλο της midrange κατηγορίας είμαι ανοιχτός σε προτάσεις εντός των προαναφερθέντων κριτηρίων) από επίσημο κατάστημα ή Poco F3 απο Skroutz και τα δύο στα 340 Με το Skroutz έχω χρόνια την καλύτερη εμπειρία αλλά όχι για πολύ ακριβές ηλεκτρονικές συσκευές και δεν θέλω να ξεκινήσω με το κινητό που είναι ίσως το πιο βασικό και κάτι που χρησιμοποιείς καθημερινά. Εσάς ποια η γνώμη σας; Και αν πιστεύετε καλύτερα poco f3 ή ακόμα και gt master edition από Skroutz ποιο κατάστημα προτείνετε; Μήπως εννοείς το realme gt master 5g ? Για το gt neo 2 ξεφεύγει σε άλλα επίπεδα 😂 Το realme gt neo 2 με τον 870 λέω. 325 ευρώ έχει το 8/128. https://www.bestprice.gr/item/2157163647/realme-gt-neo2-5g-8gb-128gb.html??qid=9K0xvrbcVDq_a7a29&seq=1&qo=gt+neo+2&from=cat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα