Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lasithi12 είπε

36029

Ε προφανώς ή χάλασε ή κάποιος τον έχει πειράξει. Όπως είπαν και παραπάνω, ή κάνεις την πάπια ή το αναφέρεις. Αν το καταλάβουν μόνοι τους, μπορεί να κατηγορηθείς και για ρευματοκλοπή και καλά ξεμπερδέματα..

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Αν το καταλάβουν μόνοι τους, μπορεί να κατηγορηθείς και για ρευματοκλοπή και καλά ξεμπερδέματα..

αν δεν είναι παραβιασμένο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

αν δεν είναι παραβιασμένο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

υπαρχει σφραγίδα κανονικά πανω στο ρολόι. πανω στο κουβουκειο του

1 λεπτό πριν, vs_skg είπε

ανέβασε tutorial να το κάνουμε crosspost στο διπλανό θέμα για την ακρίβεια

ετσι το βρηκα φιλε απο τη μάνα του.χαχαχα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

υπαρχει σφραγίδα κανονικά πανω στο ρολόι. πανω στο κουβουκειο του

Μια χαρά, παραγγελία 10x 3090 και είσαι έτοιμος για να κόψεις χρήμα 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

κοίτα , απο ΔΕΔΔΗΕ θα δουν οτι έχουν απώλειες και θα το ψάξουν , αλλά εννοείται παρτάρεις

έχε όμως το νου σου μην ξεκολλήσει και πάθεις κανα σοκ !

σε καλή μεριά 😁

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

απο χθες βραδυ που κοιταξα δεν εχει γυρησει κατι λέμε!!! κανενα ψηφιο το ιδιο ειναι.

Τοτε κοιτας λάθος μετρητή

Δημοσ.

SOS. Ενημέρωσε τον πάροχο σου. 

Μου έχει συμβεί αντίστοιχο και μετά από μήνες βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν μου ζητήθηκε να καταβαλω χιλιάδες ευρώ. Πως το υπολόγισαν; Όπως βγάζουν τους λογαριασμούς δίχως μέτρηση. Δηλαδή ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗ. Ότι και να κάνεις, θα πληρώσεις. Θες σε έναν μήνα , σε δύο, σε τρείς...; Σίγουρα πάντως θα πληρώσεις. Και ίσως οχι δίκαια με βάση αυτά που εκαψες αλλά κατά προσέγγιση βάση προηγούμενων μετρήσεων. Μην το αφήσεις. Ενημέρωσε τον πάροχο σου.

SOS. Ενημέρωσε τον πάροχο σου. 

Μου έχει συμβεί αντίστοιχο και μετά από μήνες βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν μου ζητήθηκε να καταβαλω χιλιάδες ευρώ. Πως το υπολόγισαν; Όπως βγάζουν τους λογαριασμούς δίχως μέτρηση. Δηλαδή ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗ. Ότι και να κάνεις, θα πληρώσεις. Θες σε έναν μήνα , σε δύο, σε τρείς...; Σίγουρα πάντως θα πληρώσεις. Και ίσως οχι δίκαια με βάση αυτά που εκαψες αλλά κατά προσέγγιση βάση προηγούμενων μετρήσεων. Μην το αφήσεις. Ενημέρωσε τον πάροχο σου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε

Μου έχει συμβεί αντίστοιχο και μετά από μήνες βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν μου ζητήθηκε να καταβαλω χιλιάδες ευρώ.

κακώς ,

27 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε

Ότι και να κάνεις, θα πληρώσεις. Θες σε έναν μήνα , σε δύο, σε τρείς...; Σίγουρα πάντως θα πληρώσεις. Και ίσως οχι δίκαια με βάση αυτά που εκαψες αλλά κατά προσέγγιση βάση προηγούμενων μετρήσεων.

μπα

• Confused 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

μας ττο εξηγεις λιγο αυτο;

τι να εξηγήσω , βάλε δικηγόρο αν μιλάς και για χιλιάδες ευρώ

2 περιπτώσεις που ξέρω (οκ ο ένας γείτονας είναι στο χωριό , αλλά στην άλλη περίπτωση που ξέρω καλά με το θείο μου , δεν πλήρωσαν τίποτα)

• Like 1
Δημοσ.

Έλεγξε καλά την σφραγίδα του μετρητη σου και εξωτερικά πως δεν έχει καμία απολύτως παράβαση η σπάσιμο η κάποια τρύπα. 

Αφού όλα είναι εντάξει, κάθεσαι ηρεμος. Ο ΔΕΔΔΗΕ θα εντοπίσει το πρόβλημα με μαθηματική ακρίβεια, έχουν τρόπο και τεχνικές να προσεγγίσουν να καλή προσέγγιση ανάλογα του πόσο μεγάλο είναι το κύκλωμα του υποσταθμου στον οποίο ανήκει η παροχή σου. 

Για το αν θα σου στείλουν τον λογαριασμό μελλοντικά μετά από τον έλεγχο, οι απόψεις διίστανται. Εάν ο μετρητής δεν γράφει τίποτα και ερθει με μηδενική κατανάλωση τον χειμώνα και εσύ δεν ειδοποιήσεις τον ΔΕΔΔΗΕ τότε θεωρούν πως το άφησες επίτηδες, δυστυχώς δεν υπάρχει "δεν ήξερα" σε αυτή την περιπτωση. Αν τώρα απλά σου γράφει λιγότερη κατανάλωση από το κανονικό, εκεί είναι πιο δύσκολο να σου συμβεί αυτό, πιθανόν να μην το εντοπίσουν αλλά κι αν το βρουν οι πιθανότητες να σου στείλουν είναι λιγότερες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...