Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. 
Σε υπολογιστή που είχα χρησιμοποιούσα για τα mail μου το outlook 365 . To αρχείο pst βρίσκονταν σε ένα δεύτερο σκληρό που είχα στον Η/Υ.

Άλλαξα Η/Υ εγκατέστησα εκ νέου το office 365 και με μεγάλη δυσκολία εγκατέστησα το email μου της μορφής ****@otenet.gr (εδώ με βοήθησε πάλι το φόρουμ ψάχνοντας σε post άλλων συμφουριτών). Το πρόβλημα είναι ότι δημιουργείται ένα νέο αρχείο pst , διαβάζονται κανονικά τα Mail αλλά δεν έχω την δομή που είχα στο αρχικό αρχείο με φακέλους υποφακέλους με mail παλαιά κλπ. Έκανα εισαγωγή το παλαιό pst αλλά τώρα βλέπω δύο αρχεία pst ένα παλαιό και το καινούργιο . Αν πάω από το μενού αρχείο να σβήσω το νέο pst , μου εμφανίζει μήνυμα οτι δεν γίνεται γιατί σχετίζεται με το mail μου. 
Το ερώτημα είναι πως θα μπορέσω να δηλώσω το mail χωρίς να μου δημιουργεί νέο pst file αλλά δηλώνοντας το παλαιό που έχω ήδη αντιγράψει στον δίσκο του νέου Η/Υ.

Συγγνώμη για το μακροςκελές του θέματος αλλά ήθελα να είμαι όσο το δυνατότερο κατατοπιστικός (αν τα κατάφερα :-) )

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Δεν έχω το 365 αλλά στο 2016 μπορείς να ανοίξεις το outlook χωρίς να δημιουργήσεις λογαριασμό και μετά να προσθέσεις έναν χειροκίνητα όπου μπορείς να δηλώσεις από που θα τραβάει τα δεδομόνα (το αρχείο pst) ή να κάνεις Αρχείο->Άνοιγμα->Εισαγωγή & Εξαγωγή->Εισαγωγή από αρχείο->pst και να φορτώσεις το αρχείο σου. Θα πάρει τα πάντα από ρυθμίσεις, φακέλους και email εκτός από τους κωδικούς.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δυστυχώς αυτό μάλλον δεν υπάρχει στο 365 , τουλάχιστον δεν το έχω δει!
Πρέπει να κάνεις έναν λογαριασμό που αυτόματα δημιουργεί το δίκιο του pst αρχείο. Θα το κοιτάξω όμως πάλι μήπως φανώ τυχερός!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, likoyrgos είπε

Γειά σας. 
Σε υπολογιστή που είχα χρησιμοποιούσα για τα mail μου το outlook 365 . To αρχείο pst βρίσκονταν σε ένα δεύτερο σκληρό που είχα στον Η/Υ.

Άλλαξα Η/Υ εγκατέστησα εκ νέου το office 365 και με μεγάλη δυσκολία εγκατέστησα το email μου της μορφής ****@otenet.gr (εδώ με βοήθησε πάλι το φόρουμ ψάχνοντας σε post άλλων συμφουριτών). Το πρόβλημα είναι ότι δημιουργείται ένα νέο αρχείο pst , διαβάζονται κανονικά τα Mail αλλά δεν έχω την δομή που είχα στο αρχικό αρχείο με φακέλους υποφακέλους με mail παλαιά κλπ. Έκανα εισαγωγή το παλαιό pst αλλά τώρα βλέπω δύο αρχεία pst ένα παλαιό και το καινούργιο . Αν πάω από το μενού αρχείο να σβήσω το νέο pst , μου εμφανίζει μήνυμα οτι δεν γίνεται γιατί σχετίζεται με το mail μου. 
Το ερώτημα είναι πως θα μπορέσω να δηλώσω το mail χωρίς να μου δημιουργεί νέο pst file αλλά δηλώνοντας το παλαιό που έχω ήδη αντιγράψει στον δίσκο του νέου Η/Υ.

Συγγνώμη για το μακροςκελές του θέματος αλλά ήθελα να είμαι όσο το δυνατότερο κατατοπιστικός (αν τα κατάφερα :-) )

Ευχαριστώ !

Δες και το παρακάτω...

https://docs.microsoft.com/en-us/microsoft-365/compliance/use-network-upload-to-import-pst-files?view=o365-worldwide

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...