Kallimanakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Εχω κανει αλλαγη παροχου εκτος ΔΕΔΗΕ. Οταν εκανα διακοπη κ βγηκε ο τελικος λογαριασμος ,μου γραφει οτι ΕΡΤ και ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ πλεον δεν μπορουν να τα παραλαβουν αυτοι στην ΔΕΔΗΕ αλλα το ωραιο ειναι πως ΚΑΝΕΙΣ στον Δημο δεν γνωριζει που το πληρωνω(οχι σε εμας μου ειπαν) και ακομα χειρότερα την ΕΡΤ ουτε καν εχω βρει πληροφοριες στο Ιντερνετ. Γνωριζει κανεις κατι παρομοιο?(Προς διευκρίνιση, τα συγκεκριμενα εξοδα μεχρι την αλλαγη του παροχου τα ειχα ενσωματωμενα στον λογαριασμο ρευματος κ ολα οκ,οταν βγηκε ομως ο τελικος πριν την αλλαγη/διακοπη συμβολαιου, ο λογαριασμος ηταν ΡΗΤΑ κατανάλωση ρευματος,τα υπολοιπα δυο χωριστά αλλα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!)
korakios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δυστυχώς δε γνωρίζω , αλλά πάρε γραπτή απάντηση απο το Δήμο σου για τυχών μελλοντικές εκπλήξεις
wakabanka Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παίρνεις στο δήμο που ανήκεις και ζητάς τηλ για το τμήμα ανταποδοτικών τελών να συνεννοηθείς. Απ' 'ότι θυμάμαι για δήμο Αθηνών τουλάχιστον, είτε πας εκεί να αποπληρώσεις ο ίδιος, είτε αφού δώσεις κάποια στοιχεία σου στέλνουν κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και το κάνεις ηλεκτρονικά. Για Ερτ πάνω κάτω τα ίδια. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι ότι χρειάζεται ένα διάστημα για να γίνει η μεταφορά της χρέωσης σε ΕΡΤ/ΔΗΜΟ ώστε να εμφανίζετα σ αυτούς και να μπορεί να αποπληρώθει π.χ εγώ πήγα στη βδομάδα πάνω που έλαβα αντίστοιχο χαρτί στο Δήμο να πληρώσω καί έφυγα άπραγος γιατί δε φαινόταν ακόμη πουθενά. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από wakabanka
DownUNDERground Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Kallimanakos είπε Εχω κανει αλλαγη παροχου εκτος ΔΕΔΗΕ. Υπάρχουν πάροχοι εκτός ΔΕΔΔΗΕ;;;
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Αλλαγή παρόχου από την ΔΕΗ εννοει. Αυτό που ξέρω είναι ότι τα τέλη πληρώνονται κανονικά από τον λογαριασμό και με νέο παροχο. Αυτό που αναφέρει ο ts πρώτη φορά το ακούω, εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι.
papoys1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 7 hours ago, Kallimanakos said: Εχω κανει αλλαγη παροχου εκτος ΔΕΔΗΕ. Οταν εκανα διακοπη κ βγηκε ο τελικος λογαριασμος ,μου γραφει οτι ΕΡΤ και ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ πλεον δεν μπορουν να τα παραλαβουν αυτοι στην ΔΕΔΗΕ αλλα το ωραιο ειναι πως ΚΑΝΕΙΣ στον Δημο δεν γνωριζει που το πληρωνω(οχι σε εμας μου ειπαν) και ακομα χειρότερα την ΕΡΤ ουτε καν εχω βρει πληροφοριες στο Ιντερνετ. Γνωριζει κανεις κατι παρομοιο?(Προς διευκρίνιση, τα συγκεκριμενα εξοδα μεχρι την αλλαγη του παροχου τα ειχα ενσωματωμενα στον λογαριασμο ρευματος κ ολα οκ,οταν βγηκε ομως ο τελικος πριν την αλλαγη/διακοπη συμβολαιου, ο λογαριασμος ηταν ΡΗΤΑ κατανάλωση ρευματος,τα υπολοιπα δυο χωριστά αλλα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!) Υπάρχει πάροχος που δεν εισπράττονται μέσω αυτού τα τέλη για Δήμο - ΕΡΤ και ποιος είναι αυτός;;;; Μήπως σου διαφεύγει κάτι ; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Kallimanakos είπε Εχω κανει αλλαγη παροχου εκτος ΔΕΔΗΕ. Οταν εκανα διακοπη κ βγηκε ο τελικος λογαριασμος ,μου γραφει οτι ΕΡΤ και ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ πλεον δεν μπορουν να τα παραλαβουν αυτοι στην ΔΕΔΗΕ αλλα το ωραιο ειναι πως ΚΑΝΕΙΣ στον Δημο δεν γνωριζει που το πληρωνω(οχι σε εμας μου ειπαν) και ακομα χειρότερα την ΕΡΤ ουτε καν εχω βρει πληροφοριες στο Ιντερνετ. Γνωριζει κανεις κατι παρομοιο?(Προς διευκρίνιση, τα συγκεκριμενα εξοδα μεχρι την αλλαγη του παροχου τα ειχα ενσωματωμενα στον λογαριασμο ρευματος κ ολα οκ,οταν βγηκε ομως ο τελικος πριν την αλλαγη/διακοπη συμβολαιου, ο λογαριασμος ηταν ΡΗΤΑ κατανάλωση ρευματος,τα υπολοιπα δυο χωριστά αλλα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!) Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ειναι παροχος αλλα διαχειρηστης του συστηματος και δεν εισπρατει τελη και τα δινουν στους δημους . Δεν ειναι το ιδιο το ποσο ανα τετραγονικα για ολους τους δημους .Ο καθενας οτι θελει εισπρατει . Ολοι οι παροχοι εισπρατουν συμφωνα με οτι τους λενε οι δημοι . Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από Γιάννης Platano 3
Joshua21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Kallimanakos είπε Εχω κανει αλλαγη παροχου εκτος ΔΕΔΗΕ. Οταν εκανα διακοπη κ βγηκε ο τελικος λογαριασμος ,μου γραφει οτι ΕΡΤ και ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ πλεον δεν μπορουν να τα παραλαβουν αυτοι στην ΔΕΔΗΕ αλλα το ωραιο ειναι πως ΚΑΝΕΙΣ στον Δημο δεν γνωριζει που το πληρωνω(οχι σε εμας μου ειπαν) και ακομα χειρότερα την ΕΡΤ ουτε καν εχω βρει πληροφοριες στο Ιντερνετ. Γνωριζει κανεις κατι παρομοιο?(Προς διευκρίνιση, τα συγκεκριμενα εξοδα μεχρι την αλλαγη του παροχου τα ειχα ενσωματωμενα στον λογαριασμο ρευματος κ ολα οκ,οταν βγηκε ομως ο τελικος πριν την αλλαγη/διακοπη συμβολαιου, ο λογαριασμος ηταν ΡΗΤΑ κατανάλωση ρευματος,τα υπολοιπα δυο χωριστά αλλα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!) Δεν πολυβγάζουν νόημα τα παραπάνω, έτσι όπως τα έχεις γράψει τουλάχιστον. Όσο για τα δημοτικά τέλη βγαίνουν από το γραφείο ΤΑΠ του Δήμου σου και πληρώνονται στο ταμείο του Δήμου σου, προφανώς θα πήγες και θα ρώτησες σε κανα άσχετο γραφείο όπως πρωτόκολλο ή ληξιαρχείο οπότε ορθώς σου απάντησαν "όχι σε εμας". Για την ΕΡΤ δεν έχω ιδέα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν πολυβγάζουν νόημα τα παραπάνω, έτσι όπως τα έχεις γράψει τουλάχιστον. Όσο για τα δημοτικά τέλη βγαίνουν από το γραφείο ΤΑΠ του Δήμου σου και πληρώνονται στο ταμείο του Δήμου σου, προφανώς θα πήγες και θα ρώτησες σε κανα άσχετο γραφείο όπως πρωτόκολλο ή ληξιαρχείο οπότε ορθώς σου απάντησαν "όχι σε εμας". Για την ΕΡΤ δεν έχω ιδέα. Τα δημοτικα τελη πληρωνοντε μεσω της ΔΕΗ και μαλλον και των αλλων παροχων .Το ιδιο και η ΕΡΤ . Σε λογαριασμο της ΔΕΗ αναφεροντε σαν Διαφορα-Δημος-ΕΡΤ και στην επομενη σελιδα υπαρχει αναλυση πως βγαινουν 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τα δημοτικα τελη πληρωνοντε μεσω της ΔΕΗ και μαλλον και των αλλων παροχων .Το ιδιο και η ΕΡΤ . Σε λογαριασμο της ΔΕΗ αναφεροντε σαν Διαφορα-Δημος-ΕΡΤ και στην επομενη σελιδα υπαρχει αναλυση πως βγαινουν Σε κανονικές συνθήκες ναι, πληρώνονται μέσα από το λογαριασμό ρεύματος (για αυτό και έγραψα ότι δεν πολυβγαίνει νόημα από όσα έγραψε ο φίλος), αν για κάποιο λόγο όμως δεν εισπραχτούν έτσι τότε πληρώνονται όπως έγραψα παραπάνω. Μου συνέβη προ ημερών, χρειάστηκα μια βεβαίωση από το Δήμο και για να μου τη δώσει πρώτα πλήρωσα όσα χρέη υπήρχαν, μαζί και ΔΤ+ΔΦ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Σε κανονικές συνθήκες ναι, πληρώνονται μέσα από το λογαριασμό ρεύματος (για αυτό και έγραψα ότι δεν πολυβγαίνει νόημα από όσα έγραψε ο φίλος), αν για κάποιο λόγο όμως δεν εισπραχτούν έτσι τότε πληρώνονται όπως έγραψα παραπάνω. Μου συνέβη προ ημερών, χρειάστηκα μια βεβαίωση από το Δήμο και για να μου τη δώσει πρώτα πλήρωσα όσα χρέη υπήρχαν, μαζί και ΔΤ+ΔΦ. Αφου υπαρχει Τελικος λογαριασμος οπως λελει ο TS πληρωνοντε μεσω αυτου . Απλα μπερευτηκε με τον ΔΕΔΗΕ που δεν εχει καμμια σχεση . 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αφου υπαρχει Τελικος λογαριασμος οπως λελει ο TS πληρωνοντε μεσω αυτου . Απλα μπερευτηκε με τον ΔΕΔΗΕ που δεν εχει καμμια σχεση . Άλλο το ένα και άλλο το άλλο, αν τα δημοτικά τέλη για οποιοδήποτε λόγο δεν εισπραχτούν μέσω του λογαριασμού ρεύματος τότε πληρώνονται απευθείας στον Δήμο με τη διαδικασία που περιέγραψα παραπάνω. Δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς έχει γίνει στην περίπτωση του ts, αλλά ότι και να έχει γίνει το παραπάνω ισχύει. Και ναι, προφανώς εκ παραδρομής έγραψε ΔΕΔΔΗΕ μια και δεν είναι πάροχος, το είπαμε αυτό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Άλλο το ένα και άλλο το άλλο, αν τα δημοτικά τέλη για οποιοδήποτε λόγο δεν εισπραχτούν μέσω του λογαριασμού ρεύματος τότε πληρώνονται απευθείας στον Δήμο με τη διαδικασία που περιέγραψα παραπάνω. Δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς έχει γίνει στην περίπτωση του ts, αλλά ότι και να έχει γίνει το παραπάνω ισχύει. Και ναι, προφανώς εκ παραδρομής έγραψε ΔΕΔΔΗΕ μια και δεν είναι πάροχος, το είπαμε αυτό. ΕΙναι ξεκαθαρη η περιπτωση του TS Τα πληρωνει μεσω του λογαραισμου ΔΕΗ .Απλα κακως ρωτησε σε ΔΕΔΔΗΕ, αν και θα επερεπε να του πουν που τα πληρωνει αν ειχε λογαρασμο ΔΕΗ. εστω και αν τυπικα δεν ηταν υποχρεωμενοι Μονο αν δεν εχει εξωφληθει ο λογαραισμος υπαρχει προβλημα και ισως χρειαστει να παει στο Δημο αλλα δεν ειπε κατι τετοιο .Σε αυτη ομως την περιπτωση δεν μπορει να αλλαξει παροχο . Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από Γιάννης Platano
Joshua21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε ΕΙναι ξεκαθαρη η περιπτωση του TS Τα πληρωνει μεσω του λογαραισμου ΔΕΗ .Απλα κακως ρωτησε σε ΔΕΔΔΗΕ, αν και θα επερεπε να του πουν που τα πληρωνει αν ειχε λογαρασμο ΔΕΗ. εστω και αν τυπικα δεν ηταν υποχρεωμενοι Μονο αν δεν εχει εξωφληθει ο λογαραισμος υπαρχει προβλημα και ισως χρειστει να παει στο Δημο αλλα δεν ειπε κατι τετοιο . Εκτός από τον ΔΕΔΔΗΕ, αν όντως ρώτησε στον ΔΕΔΔΗΕ και δεν εννοούσε κάτι άλλο, έγραψε πως ρώτησε και στον Δήμο: 10 ώρες πριν, Kallimanakos είπε αλλα το ωραιο ειναι πως ΚΑΝΕΙΣ στον Δημο δεν γνωριζει που το πληρωνω(οχι σε εμας μου ειπαν) Κάθε άλλο παρά ξεκάθαρη είναι η περίπτωση του.
DownUNDERground Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Στις 9/2/2022 στις 2:17 ΠΜ, Basilhs23___ είπε Αλλαγή παρόχου από την ΔΕΗ εννοει. Αυτό που ξέρω είναι ότι τα τέλη πληρώνονται κανονικά από τον λογαριασμό και με νέο παροχο. Αυτό που αναφέρει ο ts πρώτη φορά το ακούω, εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι. Μα ακριβώς επειδή είναι κουλό το ερώτημα απόρησα. Ας μας διευκρινίσει ο TS τι εννοεί. Αν και δεν το βλέπω. Μάλλον είναι κλασική περίπτωση «ανοίγω θέμα και εξαφανίζομαι παρ' όλο που το θέμα μου έφτασε 10 σελιδες». 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα