Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TuXaKoS είπε

Η προσφορά που έχω εγώ είναι για 2.40*5.50 αλλά μου είπε ότι έχει βάλει και μεγαλύτερα για αυτό το αναφέρω. Με τζάμια 10 χιλ. ή τριπλεξ (5+5 χιλ). 

Απαντάω πιο πάνω. Εγώ έχω προσφορά για 5.50*2.40 και είμαι και σε επαρχεία άρα σε μεγάλη πόλη σίγουρα θα έχεις πολλές επιλογές. Αν είσαι βόρεια, μπορώ να σου δώσω κάποια τηλέφωνα. 

Όπως είπα (και μου είπαν) είτε ενιαίο είτε σπαστό η τιμή ήταν η ίδια. Προφανώς αλλάζει ανάλογα το τζάμι που θα βάλεις (10χιλ, τρίπλεξ ή ενεργειακά όπου προφανώς είναι και τα πιο ακριβά). 

Ειμαι ροδο και γιαυτό θελω μια εικονα πριν πάω κάπου.. τι τιμή πήρες για αυτές τις διαστασεις;; τριπλεξ;;

2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Να υποθέσω όχι απο "τζαμά" αλλά απο κάποια εταιρία; 

Αν έχει διαφορά τότε λάθος στον τίτλο και εγω σε 2 3 εταιρίες που υπάρχουν εδώ θα παω που κάνουν μεγάλες δουλειές....

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε

Να υποθέσω όχι απο "τζαμά" αλλά απο κάποια εταιρία; 

Ναι δεν είναι ο κλασικός τζαμάς. Είναι ουσιαστικά καταστήματα/εργοστάσια που ασχολούνται με τζάμια/υαλοπίνακες. Έρχονται μετράνε και σου κάνουν μια προσφορά για το τζάμι μαζί με το κούφωμα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Αν έχει διαφορά τότε λάθος στον τίτλο και εγω σε 2 3 εταιρίες που υπάρχουν εδώ θα παω που κάνουν μεγάλες δουλειές....

Η διαφορά είναι μάλλον στις προσδοκίες σου ή μάλλον στις προσδοκίες που φαίνεται να έχεις λέγοντας ότι ψάχνεις για τζαμά με άλλα λόγια μάλλον θα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά μην περιμένεις "πατέντα" με κόστος παρόμοιο με το άθροισμα μικρότερων τζαμαρϊών για τις συγκεκριμένες διαστάσεις. 

Απο την άλλη προσωπικά ειδικός στο θέμα δεν είμαι απλά έχω μια γενική αντίληψη της αγοράς και έτσι μου φαίνεται εμένα μακάρι να κάνω λάθος. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Ειμαι ροδο και γιαυτό θελω μια εικονα πριν πάω κάπου.. τι τιμή πήρες για αυτές τις διαστασεις;; τριπλεξ;;

Δε μπορώ να σου πω ακριβώς γιατί πήρα προσφορά για 3 βιτρίνες αλλά το συγκεκριμένο βγαίνει γύρω στα 1500 ευρώ για 10χιλ τζάμι και +200-300 για τριπλεξ (Με τοποθέτηση και κούφωμα, χωρίς ΦΠΑ,). Για ενεργειακά δεν ρώτησα αλλά όπως καταλαβαίνεις η τιμή σίγουρα ανεβαίνει αρκετά. Επειδή είσαι και σε νησί, ίσως χτυπάνε λίγο παραπάνω. Από την άλλη, επειδή υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και καταστήματα, σίγουρα θα υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που ασχολούνται με τέτοιες δουλειές αλλά κάπου εκεί θα είναι το κόστος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο 1500 μαζί με πλαίσιο?!! Μάλλον πρέπει να βάλεις με καλύτερη μονωση ;)

Είναι μόδα πλεον τα frameless κουφώματα βέβαια σε πολλαπλάσιες τιμες

Bild-M-.jpg

2-sash-large.jpg

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kage είπε

Μόνο 1500!! Μάλλον πρέπει να βάλεις καλύτερη ποιότητα ή κάτι δεν ξέρουμε εμείς ;)

Είναι μόδα πλεον τα frameless κουφώματα δες αν σ κάνει 

Bild-M-.jpg

Ναι τέτοια βάζουν και στα καταστήματα ;) Με τέτοια είναι η τιμή. Δεν τα θεωρώ πολλά για τόσο μεγάλη τζαμαρία. Σκέψου ότι μόνο η ενοικίαση γερανού είναι 300 ευρώ για μια μέρα. 

Δημοσ.

@TuXaKoS to 240x550 είναι τεράστιο αλλα πάλι πολύ μικροτερο απο 320χ570. πραγματικά εντυπωσιακό το οτι βγάζουν μονοκομματο τέτοιο πραμα. υποθέτω θα έρθει μαζι με το κούφωμα έτοιμο και θα κουμπωσει. 1500 για μονο δεν ειναι κακή τιμη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

@TuXaKoS to 240x550 είναι τεράστιο αλλα πάλι πολύ μικροτερο απο 320χ570. πραγματικά εντυπωσιακό το οτι βγάζουν μονοκομματο τέτοιο πραμα. υποθέτω θα έρθει μαζι με το κούφωμα έτοιμο και θα κουμπωσει. 1500 για μονο δεν ειναι κακή τιμη.

Το βάζουν και τους βγαίνει λίγο το λάδι. Το πρόβλημα όπως είπα, όταν είναι μονοκόματο, είναι τι συμβαίνει αν σπάσει (γιατί έτυχε σε διπλανό κατάστημα). Εκεί πρέπει να αλλάξεις όλο το τζάμι ενώ αν έχεις επιλέξει να είναι π.χ. σε 3 κομμάτια αλλάζεις μόνο το ένα. Ξαναλέω, σε τέτοιες περιπτώσεις δε βάζουν κούφωμα/πλαίσιο ανάμεσα στα κομμάτια και δε φαίνεται τόσο άσχημα :)

22 λεπτά πριν, Ducatista είπε

https://rodosglass.gr/

Σε κάτι τέτοιο θα κοιτάξεις. Σίγουρα αυτοί κάνουν και έχουν κάνει τέτοιες δουλειές. 

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Η διαφορά είναι μάλλον στις προσδοκίες σου ή μάλλον στις προσδοκίες που φαίνεται να έχεις λέγοντας ότι ψάχνεις για τζαμά με άλλα λόγια μάλλον θα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά μην περιμένεις "πατέντα" με κόστος παρόμοιο με το άθροισμα μικρότερων τζαμαρϊών για τις συγκεκριμένες διαστάσεις. 

Απο την άλλη προσωπικά ειδικός στο θέμα δεν είμαι απλά έχω μια γενική αντίληψη της αγοράς και έτσι μου φαίνεται εμένα μακάρι να κάνω λάθος. 

Δεν ψάχνω κάποια πατέντα ούτε περιμένω κάτι πιο οικονομικό δεν ξερω από που το συμπέρανες αυτό.... το τζάμας το έγραψα για να καταλάβουμε το αντικείμενο...

18 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Δε μπορώ να σου πω ακριβώς γιατί πήρα προσφορά για 3 βιτρίνες αλλά το συγκεκριμένο βγαίνει γύρω στα 1500 ευρώ για 10χιλ τζάμι και +200-300 για τριπλεξ (Με τοποθέτηση και κούφωμα, χωρίς ΦΠΑ,). Για ενεργειακά δεν ρώτησα αλλά όπως καταλαβαίνεις η τιμή σίγουρα ανεβαίνει αρκετά. Επειδή είσαι και σε νησί, ίσως χτυπάνε λίγο παραπάνω. Από την άλλη, επειδή υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και καταστήματα, σίγουρα θα υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που ασχολούνται με τέτοιες δουλειές αλλά κάπου εκεί θα είναι το κόστος. 

Ναι καταλαβαινω και εγω στο κατάστημα μου το τζάμι επειδή το έκανα με την εταιρία που συνεργάζεται το ξενοδοχείο πηρα άλλη τιμή με αυτη της αγοράς... η τιμή που λες είναι πολύ καλή πάντως για τριπλεξ με τοποθέτηση όλα κομπλέ....

11 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Ναι τέτοια βάζουν και στα καταστήματα ;) Με τέτοια είναι η τιμή. Δεν τα θεωρώ πολλά για τόσο μεγάλη τζαμαρία. Σκέψου ότι μόνο η ενοικίαση γερανού είναι 300 ευρώ για μια μέρα. 

Η τιμή είναι καλή δεν το συζητάμε!! Με χαμηλό προφίλ όπως λες...

15 λεπτά πριν, kage είπε

Μόνο 1500 μαζί με πλαίσιο?!! Μάλλον πρέπει να βάλεις με καλύτερη μονωση ;)

Είναι μόδα πλεον τα frameless κουφώματα βέβαια σε πολλαπλάσιες τιμες

Bild-M-.jpg

https://www.avatonframes.com/images/Gallery-images/completed/2-sash-large.jpg

Ωραια εικονα  ;)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ducatista είπε

Δεν ψάχνω κάποια πατέντα ούτε περιμένω κάτι πιο οικονομικό δεν ξερω από που το συμπέρανες αυτό.... το τζάμας το έγραψα για να καταλάβουμε το αντικείμενο...

O τζαμάς είναι μαστόρι 

Εφόσον δεν υπάρχει θέμα όσο αφορά το οικονομικό απλά επικοινώνησε με εταιρίες υαλοπινάκων και πάρε προσφορές πάτα στο google υαλοπίνακες και μίλα μαζί τους. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Το βάζουν και τους βγαίνει λίγο το λάδι. Το πρόβλημα όπως είπα, όταν είναι μονοκόματο, είναι τι συμβαίνει αν σπάσει (γιατί έτυχε σε διπλανό κατάστημα). Εκεί πρέπει να αλλάξεις όλο το τζάμι ενώ αν έχεις επιλέξει να είναι π.χ. σε 3 κομμάτια αλλάζεις μόνο το ένα. Ξαναλέω, σε τέτοιες περιπτώσεις δε βάζουν κούφωμα/πλαίσιο ανάμεσα στα κομμάτια και δε φαίνεται τόσο άσχημα :)

https://rodosglass.gr/

Σε κάτι τέτοιο θα κοιτάξεις. Σίγουρα αυτοί κάνουν και έχουν κάνει τέτοιες δουλειές. 

Χαχαχ σκέψου ότι αυτός έκανε και το ξενοδοχείο που είναι το μαγαζί μου  ;)

O τζαμάς είναι μαστόρι 

Εφόσον δεν υπάρχει θέμα όσο αφορά το οικονομικό απλά επικοινώνησε με εταιρίες υαλοπινάκων και πάρε προσφορές πάτα στο google υαλοπίνακες και μίλα μαζί τους. 

Δεν υπάρχει με την έννοια ότι πληρώνω κάτι για το οποίο θέλω απλά μην ειναι 10 φορές πάνω....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ducatista είπε

Χαχαχ σκέψου ότι αυτός έκανε και το ξενοδοχείο που είναι το μαγαζί μου  ;)

Δεν υπάρχει με την έννοια ότι πληρώνω κάτι για το οποίο θέλω απλά μην ειναι 10 φορές πάνω....

Πάτα στο google την λέξη υαλοπίνακες

Θα βγάλει διάφορες σελίδες ελληνικών εταιριών 

στην σελίδα κάπου θα έχει το τηλέφωνο τους (πχ σε κουμπάκι με λεζάντα "Επικοινωνία" αλλά μπορεί να το δείχνει με άλλο τρόπο ) 

Πάρε τηλέφωνο περιέγραψε τι θέλεις πάρε προσφορά σημείωσε την προσφορά

Κάντο αυτό με όλες τις εταιρίες

Δες ποιοι έχουν την χαμηλότερη και σου εμπνέουν επαγγελματισμό και εμπιστοσύνη αν σου φαίνονται πολλά 

Μετά ξανα πάρτους και πες τους ο Χ μου έδωσε την τάδε προσφορά μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο; 

κ.ο.κ μέχρι είτε να αποφασίσεις να πας σε τζαμά και να περάσεις πολλαπλά τζάμια ή να τα σκάσεις :P  

Δημοσ.

Πάτα στο google την λέξη υαλοπίνακες

Θα βγάλει διάφορες σελίδες ελληνικών εταιριών 

στην σελίδα κάπου θα έχει το τηλέφωνο τους (πχ σε κουμπάκι με λεζάντα "Επικοινωνία" αλλά μπορεί να το δείχνει με άλλο τρόπο ) 

Πάρε τηλέφωνο περιέγραψε τι θέλεις πάρε προσφορά σημείωσε την προσφορά

Κάντο αυτό με όλες τις εταιρίες

Δες ποιοι έχουν την χαμηλότερη και σου εμπνέουν επαγγελματισμό και εμπιστοσύνη αν σου φαίνονται πολλά 

Μετά ξανα πάρτους και πες τους ο Χ μου έδωσε την τάδε προσφορά μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο; 

κ.ο.κ μέχρι είτε να αποφασίσεις να πας σε τζαμά και να περάσεις πολλαπλά τζάμια ή να τα σκάσεις :P  

Απλα σδω στην ροδο πέραν των 2 3 εταιριών δεν έχω άλλη εικόνα γιαυτο ειπα να γράψω εδώ μήπως ακούσω καμια άλλη αποψη για κανένα καλό "τζαμα" ;)

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ducatista είπε

Απλα σδω στην ροδο πέραν των 2 3 εταιριών δεν έχω άλλη εικόνα γιαυτο ειπα να γράψω εδώ μήπως ακούσω καμια άλλη αποψη για κανένα καλό "τζαμα" ;)

Ρώτα εκεί να πάρεις μια ιδέα και αν φεύγει πολύ στείλε ένα pm να κάνω μια ερώτηση στους δικούς μου. Ξέρω πχ ότι βάζουν μέχρι και στη Γερμανία τζάμια. Για τόσο μικρό έργο δε ξέρω αν τους συμφέρει αλλά ίσως έχουν κάποιον συνεργάτη ή κάτι τέτοιο. Το καλύτερο είναι να πάρεις κάποιον από κοντά ώστε αν τύχει οτιδήποτε, να βγάλεις άκρη γρήγορα. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Ρώτα εκεί να πάρεις μια ιδέα και αν φεύγει πολύ στείλε ένα pm να κάνω μια ερώτηση στους δικούς μου. Ξέρω πχ ότι βάζουν μέχρι και στη Γερμανία τζάμια. Για τόσο μικρό έργο δε ξέρω αν τους συμφέρει αλλά ίσως έχουν κάποιον συνεργάτη ή κάτι τέτοιο. Το καλύτερο είναι να πάρεις κάποιον από κοντά ώστε αν τύχει οτιδήποτε, να βγάλεις άκρη γρήγορα. 

Σωστός.. κοίτα θα ρωτήσω αλλά αν μου πουν κάτι περίεργο θα σου στειλω για να μου πεις αν μπορούν να στείλουν τα τζάμια κλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...