Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Huawei DG8245V-10


kaktos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

Πριν περίπου δύο μήνες αναβάθμισα την ADSL γραμμή μου σε 100αρα voip στη nova που βρίσκομαι εδώ και χρόνια. Μου έδωσαν το ρουτερ του τίτλου, με το οποίο αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:


Το δίκτυο είναι σταθερότατο, δεν έχω αποσυνδέσεις κλπ (το dsl δηλαδή είναι πάντοτε σταθερά αναμένο) , ωστόσο, σε άσχετες φάσεις προσπαθώ να συνδεθώ στις κάμερες μου, απομακρυσμένα, σε άλλες συσκευές εντός του σπιτιού (air condition) ή όσο βρίσκομαι στο χώρο (με κινητα, tablet, κλπ), και οι συσκευές δεν έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ. Επειδή πολλές φορές, δεν βρίσκομαι συνέχεια στο χώρο, αναγκάζομαι κάθε φορά να επιστρέψω και να κάνω επανεκκίνηση το ρουτερ για να έχω και πάλι σύνδεση. 

Σε αυτή τη φάση εκτός από τις συσκευές που δεν έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ, δεν έχω και τηλέφωνο, το λαμπάκι του voip είναι δηλαδή σβηστό και όταν καλώ από το κινητό δεν ακούγεται ο τόνος κλήσης και παραμένει κενό.

Το λαμπάκι του Internet αναβοσβήνει ανά διαστήματα συνεχώς (λες και κατεβάζω) και μετά σβήνει εντελώς και ξανά πάλι το ίδιο. Η κατάσταση αυτή διορθώνεται μόνο αν επανεκκινήσω χειροκίνητα το ρουτερ. 
 

Από τη nova μου λένε ότι δεν βλέπουν κάτι, και λογικό, αφού το dsl είναι συνέχεια αναμένο και άρα φαίνεται ότι έχω σύνδεση. Ενώ μου άλλαξαν και το ρουτερ σε αυτόν τον 1.5 μήνα και αντιμετωπίζω και με το 2ο το ίδιο πρόβλημα.

Τέλος να σημειώσω ότι δεν έχω ενσύρματες συσκευές και ότι έχω ένα ασύρματο τηλέφωνο συνδεδεμένο στο phone 1 του ρουτερ. Δεν το κάνω ποτέ επανεκκίνηση για να καθαρίζουν τα λάθη κλπ, δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό, αλλά ούτε το προηγούμενο adsl το εκανα ποτέ.

Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει και αν το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το πρόβλημα με το συγκεκριμένο ρουτερ…

7FCE0162-AF95-4C9B-823D-47A0FB78296B.jpeg

A33E5A89-ADAB-425A-8659-CF75683B471C.jpeg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...