PrimoStore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα, ειμαι με μια κοπελα 3 χρονια και της προαλλες βγηκε με μια φιλη της που αργοτερα συζητησαν για εκεινη με τον παρακατω προσωπο που αναφερω. Μετα απο κατι μερες ξανα βγηκε με την φιλη της αλλα αυτη την φορα ηταν και το αγορι της (που ειναι ο μικρος αδελφος του). Σε μια φαση πηρε ο αδερφος του και τον ρωτησε "με ποιον εισαι ? εισαι και με αυτην την ωραια ?" Ειναι λογικο να εχω νευριασει και να θελω να τον πιασω γιατι εκεινη μου λεει οχι και πως δεν εκανε κατι προσβλητικο προς το προσωπο μου. ΥΓ 1: Νωριτερα ακουσε οτι ειναι κοπελα μου. 1
Land-decked Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 το διαβασα 3 φορες το κειμενο σου για να καταλαβω ο μικρος αδελφος εκανε ενα κομπλιμεντο στην κοπελια σου, μαλλον ηθελε να του την γνωρισει ο μεγαλος αδελφος. Εσυ που κολησες? Εγω θα ελεγα, "μα καλα αυτο τον αλογομουρη που τον βρηκε τετοια γκομεναρα"? Τοτε ναι, να νευριασεις 1
PrimoStore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Land-decked είπε το διαβασα 3 φορες το κειμενο σου για να καταλαβω ο μικρος αδελφος εκανε ενα κομπλιμεντο στην κοπελια σου, μαλλον ηθελε να του την γνωρισει ο μεγαλος αδελφος. Εσυ που κολησες? Εγω θα ελεγα, "μα καλα αυτο τον αλογομουρη που τον βρηκε τετοια γκομεναρα"? Τοτε ναι, να νευριασεις Ο μεγαλος εκανε το "κοπλιμεντο". Απο που κι ως που μπορει καποιος να μιλαει ετσι, χωρις να ξερει πως θα αντιδρασω ?
Land-decked Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, PrimoStore είπε Ο μεγαλος εκανε το "κοπλιμεντο". Απο που κι ως που μπορει καποιος να μιλαει ετσι, χωρις να ξερει πως θα αντιδρασω ? αν ειπε απλα "ομορφη" θα ελεγα οτι δεν παταει σε κοκκινη γραμμη. Δεν ειπε κατι χυδαιο. Ισα ισα ειναι κολακευτικο γιατι η "ομορφη" ειναι με εσενα. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από Land-decked
PrimoStore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Land-decked είπε αν ειπε απλα "ομορφη" θα ελεγα οτι δεν παταει σε κοκκινη γραμμη. Δεν ειπε κατι χυδαιο. Ισα ισα ειναι κολακευτικο γιατι η "ομορφη" ειναι με εσενα. Δεν ειναι οτι με πειραξε το οτι την ειπε απλα ομορφη, με πειραξε το οτι την ειπε ομορφη ενω ηξερε οτι ειμαι εγω το αγορι της και δεν με σεβαστηκε @tritonas00που ειναι το αστειο και γελας ?
czarjuly Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 1.προσπαθησε να γινεσαι κατανοητος οταν περιγραφεις κατι(δεν μπορω να κατανοησω τι γραφεις ειναι και πρωι) 2.Με αυτα τα μυαλα δεν σας βλεπω για πολυ καιρο ακομα μαζι 6
Nabuko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, PrimoStore είπε Δεν ειναι οτι με πειραξε το οτι την ειπε απλα ομορφη, με πειραξε το οτι την ειπε ομορφη ενω ηξερε οτι ειμαι εγω το αγορι της και δεν με σεβαστηκε Είναι ξεκάθαρο ότι τη γουστάρει και θέλει να κάνει κίνηση. Το σχόλιο έγινε επίτηδες για να δείξει στη δικιά σου ότι την ενδιαφέρει. Πρέπει να το ξεκόψεις από τώρα. Εκτός κι αν η δικιά σου ενδιαφέρεται για αυτόν και για αυτό βγαίνει με τη φίλη, που μετά έφερε τον αδερφό του και στην επόμενη έξοδο "κατά τύχη" θα περάσει και ο λεγάμενος από κει και ευκαιρία να γνωριστούν κλπ κλπ 3
archer100 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επικινδυνα πραγματα. Ακομα και να μην κανουν κατι αμεσα, καλλιεργουνται σχεσεις δυναμικες που μπορει ανα πασα στιγμη να ενεργοποιηθούν. Δηλαδή ακομα και να μην κανει κατι η δικια σου, θα εχει τον εχει στο μυαλο της ως αμεσα διαθεσιμο οποτε στην πρωτη στραβη μαζι σου μπορει να σε παρατησει και να παει μαζι του, οπως την εχει πατησει ετσι γνωστος μου μετα απο πολλα χρονια σχεσης. Κρατησε τον μακρια για να μην το βρεις μπροστα σου. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από archer100 3
LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, PrimoStore είπε Καλησπερα, ειμαι με μια κοπελα 3 χρονια και της προαλλες βγηκε με μια φιλη της που αργοτερα συζητησαν για εκεινη με τον παρακατω προσωπο που αναφερω. Μετα απο κατι μερες ξανα βγηκε με την φιλη της αλλα αυτη την φορα ηταν και το αγορι της (που ειναι ο μικρος αδελφος του). Σε μια φαση πηρε ο αδερφος του και τον ρωτησε "με ποιον εισαι ? εισαι και με αυτην την ωραια ?" Ειναι λογικο να εχω νευριασει και να θελω να τον πιασω γιατι εκεινη μου λεει οχι και πως δεν εκανε κατι προσβλητικο προς το προσωπο μου. ΥΓ 1: Νωριτερα ακουσε οτι ειναι κοπελα μου. Θες να μας πεις και ηλικίες έτσι εκ περιεργείας...
kon1to Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, PrimoStore είπε Δεν ειναι οτι με πειραξε το οτι την ειπε απλα ομορφη, με πειραξε το οτι την ειπε ομορφη ενω ηξερε οτι ειμαι εγω το αγορι της και δεν με σεβαστηκε @tritonas00που ειναι το αστειο και γελας ? το οτι υπάρχει τερματοφύλακας, δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να βάλεις γκολ! 2 1
nik0laus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ορμα στη φιλη της , ετσι για να μαθει ο γκομενος της , που θελει τον αδερφο του να κανει κοπλιμεντα στη κοπελα σου.... Αυτος φταιει...θελει εκτος απο φιλες να τις κανει συννυφαδες :D Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από nik0laus
Προτεινόμενες αναρτήσεις