georgia6575 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε την εταιρεια ηλεκτρικων ειδών cecotec?? Τι προέλευσης είναι και αν έχετε χρησημοποιησει κάποια συσκευή ενδιαφερομαι για ενα φουρνο μικροκυματων εντοιχισμένο και βρίσκώ καλες τις τιμές βέβαια τα μαγαζιά που τα πουλάνε δεν είναι και πολύ επώνυμα πείτε μου αν εχετε κάποια εμπειρία καλή ή κακή. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από georgia6575
sphinxgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, georgia6575 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε την εταιρεια ηλεκτρικων ειδών cecotec?? Τι προέλευσης είναι https://www.storececotec.com/en/content/4-sobre-nosotros
elenitsa1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Στις 15/2/2022 στις 9:59 ΠΜ, sphinxgr είπε https://www.storececotec.com/en/content/4-sobre-nosotros για service στην Αττική,υπάρχει τηλέφωνο;
CHRISpros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Η εταιρία είναι Ισπανική. Εγώ αγόρασα μια εσπρεσιέρα λόγω των καλών κριτικών που είχα διαβάσει. Εκανα έντονη χρήση (καθημερινά 4-5 καφέδες) και σε 6 μήνες έβγαλε βλάβη. Εδώ ξεκινά το περίεργο της υπόθεσης. Επιστρέφω την καφετιέρα στο κατάστημα αγοράς και μου λένε "το καλύπτει η εγγύηση, θα το αναλάβουμε εμεις να τη στείλουμε για service". Μια εβδομάδα μετά δεν είχα κανένα νέο και ζήτησα τα στοιχεία του service ώστε να επικοινωνήσω εγώ απευθείας και να συνεννοηθώ αν γίνεται να τη στείλουν απευθείας σε εμένα και όχι στο κατάστημα. Η απάντηση ήταν... κουλή! Μου είπαν πως η βλάβη δεν διορθώνεται και θα μου την αντικαταστήσουν με κάποια άλλη ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (όχι η αντιπροσωπεία δηλαδη). Και όντως πήρα μια ολοκαίνουρια καφετιέρα από το κατάστημα ΑΛΛΗΣ ΜΑΡΚΑΣ! Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από CHRISpros
Mirmigaki87 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Η εταιρία είναι όντως ισπανική και πολύ αξιόπιστη. Έχω την σκούπα σφουγγαρίστρα 2σε1 Και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη εδώ και έξι μήνες. Σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία που έχω δοκιμάσει η ήταν πάρα πολύ βαριές στην χρήση δεν είχαν δηλαδή στα ροδάκια μπροστά υποβοήθηση ώστε να μην κουβαλάω όλο το βάρος,σε κάθε περίπτωση επειδή έχω χρησιμοποιήσει κι άλλες εταιρείες πολύ γνωστες νομίζω ότι είναι η καλύτερη η ceccotec
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα