Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κλείνεις το αφήνεις ξενοίκιαστο και πας ένα ΣΚ αρχικά να το τσεκάρεις. Βρίσκεις και μια τεχνική εταιρεία ή ένα μηχανικό απλώς να πάτε μαζί για ένα έλεγχο ζημιών.

Στη συνέχεια πας σε άλλον μεσίτη για ενοίκιο ή πώληση στα 1000 ευρώ το τμ.

Για να το νοικιάζει κάποιος 200 ευρώ σίγουρα τα αξιζει για την διαθεσιμότητα διαμερισμάτων της περιοχής.

Δημοσ.

@μπιπ μπιπ 

Αρχικα να σας ζησει το νεο μελος!
Το μονο σιγουρο ειναι οτι σας γλενταει ο μεσιτης.

Δυσκολη περιπτωση,τοσα χλμ μακρια χωρις να εχεις δικο σου ανθρωπο εκει να ελεγχει και να κανει κουμαντα.

Το σιγουρο ειναι οτι ειτε το νοικιασεις παλι,ειτε προσπαθησεις να το πουλησεις,θα εχεις ενα μονιμο πονοκεφαλο αφου ολα θα γινονται εξ αποστασεως.

Ειτε βρισκεις ανθρωπο να το διαχειριζεται,ειτε καποια εταιρια που θα αναλαβει να το κανει airbnb.
Δε γνωριζω πως ειναι η κατασταση στην περιοχη απο φοιτητες για να πω οτι αξιζει,οπως φαινεται δεν ειναι τοσο απλο.

Εγω ενα διαμερισμα παντως που εχουμε στα Πατησια,εαν και οταν περασει στα χερια μου,θα πουληθει.

Να ξερεις παντως για το μελλον,εαν μπει και αλλος "πιστολερο" και φυγει νωριτερα απο τη ληξη του συμβολαιου,τον πας δικαστικως για τα υπολειπομενα ενοικια.
Αυτο φυσικα εαν το σπιτι δεν εχει βασιμους λογους για να πιστολιασει κανεις και να φυγει νωριτερα.

Δημοσ.

Και πόσο θα τραβήξει αυτή η διαδικασία; τόσο απλό είναι να πας δικαστικά κάποιον που έφυγε πριν λήξει το συμβόλαιο; γιατί μέχρι τώρα έχουν φύγει καμία 6-7 άτομα πριν λήξει το συμβόλαιο και κανένας δε με ειδοποίησε. Απλά με έπαιρνε ο μεσίτης και μου έλεγε : η τάδε παράτησε τη σχολή κι έφυγε.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Και πόσο θα τραβήξει αυτή η διαδικασία; τόσο απλό είναι να πας δικαστικά κάποιον που έφυγε πριν λήξει το συμβόλαιο; γιατί μέχρι τώρα έχουν φύγει καμία 6-7 άτομα πριν λήξει το συμβόλαιο και κανένας δε με ειδοποίησε. Απλά με έπαιρνε ο μεσίτης και μου έλεγε : η τάδε παράτησε τη σχολή κι έφυγε.

Μην ακούς τον έναν και τον άλλον που στα παρουσιάζουν όλα τόσο απλά, η διαδικασία για να γίνει δικαστήριο και να βγει δικαστική απόφαση έχει έξοδα και παίρνει από μήνες ως χρόνια, και φυσικά εκτός από το ότι θα πρέπει να κερδίσεις το δικαστήριο (που μάλλον θα το κερδίσεις) θα πρέπει να έχει και κάτι για να του πάρεις/κατασχέσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς τώρα δεν παίζουν λεφτά για δικηγόρους. Είχε βρει η ξαδέρφη μου έναν γνωστό της να το νοικιάσει για την κόρη του τον Σεπτέμβρη και ο οποίος πιαναν τα χέρια του και θα έφτιαχνε και τα πλακάκια ακόμη. Θα του το έδινα 150 ευρώ. Τελικά όταν πήγε ο αδερφός μου να πάρει τα κλειδιά ο μεσίτης το είχε νοικιάσει... Τωρα ο αδερφος μου ξεκίνησε δουλειά και δε μπορεί να πάει. Γενικά σκατα όλα. Που ψάχνω εταιρείες airbnb?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Έτσι κι αλλιώς τώρα δεν παίζουν λεφτά για δικηγόρους. Είχε βρει η ξαδέρφη μου έναν γνωστό της να το νοικιάσει για την κόρη του τον Σεπτέμβρη και ο οποίος πιαναν τα χέρια του και θα έφτιαχνε και τα πλακάκια ακόμη. Θα του το έδινα 150 ευρώ. Τελικά όταν πήγε ο αδερφός μου να πάρει τα κλειδιά ο μεσίτης το είχε νοικιάσει... Τωρα ο αδερφος μου ξεκίνησε δουλειά και δε μπορεί να πάει. Γενικά σκατα όλα. Που ψάχνω εταιρείες airbnb?

δεν υπαρχουν εταιριες για airbnb και αμφιβαλλω αν αξιζει τετοια επενδυση για airbnb στη...Φλωρινα.

Αν ημουν στη θεση σου και εφοσον δε το νοικιαζεις τωρα θα αποκτουσα τα κλειδια και θα το κλειδωνα. Οταν το μωρο μεγαλωσει λιγο ή μπορεις να το αφησεις σε ατομο τοτε θα ανεβαινα πανω. Θα μιλαγα με μαστορες (ηλεκτρολογο/υδραυλικο/χτιστη) να τους ειχα απο κοντα για συντηρηση και αν δεν εχεις καποιο στη περιοχη (δικο σου ατομο) τοτε θα συνεννοομουν με το διαχειριστη αν μπορουσε να αναλαβει να βρει ενοικιαστη/ανοιγει σπιτι ή θα το ενοικιαζα ο ιδιος αλλα σε ατομο που θα εμενε σε βαθος χρονου (τουλαχιστον 3ετια) και με συμβολαιο. Απο εκει και περα δε θα ξαναασχοληθεις. Αν γινει κατι θα σου τηλ ο ενοικιαστης και θα στελνεις μαστορες και μονο θα πεταγεσαι για ανανεωση συμβολαιου. Ολα τα αλλα που λες (ΡΕΥΜΑ/ΝΕΡΟ) γινονται απο τον υπολογιστη σου μεσω emails και καταθεση (δεν ειμαστε στο 1993)

• Like 1
Δημοσ.

Το καλό είναι ότι εγω το νοίκιαζα 150 ευρώ μέχρι το 2015. Όταν το ανέλαβε ο μεσίτης καταφέραμε και το δίναμε στα 200. Για αυτό τον εμπιστεύομαι. Εντάξει δε νομίζω να είναι πλεκτάνη για να βγάλει 500 ευρώ από μένα. Τόση ανάγκη τα έχει; Διαχειριστής είναι μια εταιρεία. Αναλαμβάνουν αυτές οι εταιρείες να δείχνουν διαμερίσματα;

Δημοσ.

Να σας ζησει το μωρο,

Με τα πλακακια κατι θα παιχτηκε, μπορει την πρωτη φορα να εσπασαν/εσκασαν για χιλιους δυο λογους και μετα να ηταν ατζαμης ο μαστορας και να μην εκανε σωστη δουλεια οποτε να ξαναεσπασαν.

Η μπορει να αλλαξε ενα πλακακι ολο και ολο και να εφυγαν αλλα λογω υγρασιας.

Αυτην την στιγμη ειναι ξενικοιαστο ? μπορεις να ζητησεις φωτογραφιες απο τον μεσιτη, πες του οτι εχεις εναν γνωστο που θελει να το αγορασει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...