Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με έναν λογαριασμό που έχω στην Εθνική. Έχω λοιπόν έναν δικό μου λογαριασμό στον οποίο είμαι μοναδικός δικαιούχος, αλλά ταυτόχρονα είμαι συνδικαιούχος σε έναν άλλο λογαριασμό, πάλι της Εθνικής. Κανονικά, όταν μπαίνω στο ebanking μου θα έπρεπε να βλέπω και τους 2 λογαριασμούς και όχι μόνο αυτόν στον οποίο είμαι μόνο εγώ δικαιούχος. Αυτό όμως στην περίπτωση μου για κάποιον λόγο δεν ισχύει. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω στο ebanking και μου ξέφυγε ή θα πρέπει να απευθυνθώ στην ίδια την τράπεζα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

δες στο σημείο που λέει λογαριασμοί.... Συνολικά διαθέσιμα  χχχ€, στα δεξιά έχει τις 3 τελείες των επιλογών.

Το έλεγξες αυτό;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Strat8 είπε

Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με έναν λογαριασμό που έχω στην Εθνική. Έχω λοιπόν έναν δικό μου λογαριασμό στον οποίο είμαι μοναδικός δικαιούχος, αλλά ταυτόχρονα είμαι συνδικαιούχος σε έναν άλλο λογαριασμό, πάλι της Εθνικής. Κανονικά, όταν μπαίνω στο ebanking μου θα έπρεπε να βλέπω και τους 2 λογαριασμούς και όχι μόνο αυτόν στον οποίο είμαι μόνο εγώ δικαιούχος. Αυτό όμως στην περίπτωση μου για κάποιον λόγο δεν ισχύει. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω στο ebanking και μου ξέφυγε ή θα πρέπει να απευθυνθώ στην ίδια την τράπεζα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Υπάρχει ρύθμιση που σου ξέφυγε εκεί που σου λέει και ο από πάνω, επιλέγεις "εμφάνιση/απόκρυψη" και λογικά θα δεις το παρακάτω:

Capture_ibank.JPG.419fbb8d97c779090a0b79389a483258.JPG

Αν δεν βρεις άκρη έτσι, μπορείς να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών:

21 0484 8484

• Like 1
Δημοσ.

Παλιά μπορούσες να προσθέσεις και λογαρισμούς στους οποίους είσαι συνδικαιούχος. Εγώ δεν έβρισκα τον τρόπο και πήγα σε κατάστημα όπου σε 2 λεπτά τον πρόσθεσαν.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Bitbit είπε

δες στο σημείο που λέει λογαριασμοί.... Συνολικά διαθέσιμα  χχχ€, στα δεξιά έχει τις 3 τελείες των επιλογών.

Το έλεγξες αυτό;

35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Υπάρχει ρύθμιση που σου ξέφυγε εκεί που σου λέει και ο από πάνω, επιλέγεις "εμφάνιση/απόκρυψη" και λογικά θα δεις το παρακάτω:

Capture_ibank.JPG.419fbb8d97c779090a0b79389a483258.JPG

Αν δεν βρεις άκρη έτσι, μπορείς να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών:

21 0484 8484

Έλεος... δεν το πιστεύω πόσο γκαβός είμαι και μου ξέφυγε αυτή η ρύθμιση. ΄Ήταν όντως σε απόκρυψη ο λογαριασμός γι αυτό και δεν φαινόταν. Τώρα τους δείχνει και τους δυο κανονικά. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...